Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο μακαρίτης πλέον Νίκος Παππάς, υπήρξε η προσωποποίηση της αποστασίας και της λιποταξίας

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

 

Άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή σε ηλικία 83 ετών, στο σπίτι του.

Και για να λέμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους και για ν’αποκαθίσταται η ιστορική αλήθεια: Πέθανε ο Νίκος Παππάς.

Το ανέφεραν όλα τα προσκυνημένα κανάλια με ύμνους στο πρόσωπό του παρουσιάζοντάς τον ως προσωποποίηση της …αντίστασης!…Ε, όχι δα!

Ο μακαρίτης πλέον Νίκος Παππάς, υπήρξε η προσωποποίηση της αποστασίας και της λιποταξίας. Υπηρετούσε στις ένοπλες δυνάμεις του Ελληνικού ναυτικού σε ανώτατη βαθμίδα καθ’όλη τη διάρκεια της κυβέρνησης Παπαδοπούλου εκτελώντας πιστά τα καθήκοντά του σχεδόν 7 έτη. Όμως ο Παπαδόπουλος δεν έκανε τα χατήρια των Αμερικανών και συγκεκριμένα: 1ον δε δεχόταν να κάνει την εισβολή στην Κύπρο και 2ον ετοίμαζε την εκμετάλλευση της Ελληνικής ΑΟΖ και μάλιστα όχι σε δολλάρια, αλλά σε δραχμές! Έτσι οι Αμερικάνοι μεθόδευαν τρόπους ανατροπής του Γ. Παπαδοπούλου και προσέγγισαν πολλούς, όμως κανένας δε συνεργαζόταν μαζί τους.

Βρέθηκε όμως ένας Εφιάλτης (πάντα υπάρχουν τέτοιοι) που συνεργάστηκε μαζί τους, ο Νίκος Παππάς!

Η Ελληνική κυβέρνηση του είχε εμπιστευθεί το πολεμικό πλοίο ΒΕΛΟΣ προκειμένου να συμμετάσχει σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και αυτός τι έκανε? Λιποτάχτησε!!! Το πήρε και πήγε …στην Ιταλία!!! Ναι, ναι στην Ιταλία για να εκθέσει, λέει, την κατάσταση στην Ελλάδα, λες και δεν ήταν γνωστό σε ΟΛΟ τον κόσμο πως είχαμε στρατιωτικό καθεστώς και μάλιστα ένα καθεστώς ενάντια στα ξένα συμφέροντα. Ένα καθεστώς που εξασφάλιζε στον Έλληνα μια ζωή χωρίς ανεργία, χωρίς πληθωρισμό, χωρίς εγκληματικότητα και χωρίς χρέη των αγροτών, αφού είχαν χαριστεί από την κυβέρνηση Παπαδοπούλου.

Δεν είχαμε βουλή με προσκυνημένους πολιτικούς, όμως είδαμε και τη ”δημοκρατικότητα” 300 βουλευτών μεταπολιτευτικά.

Βασικά κυβερνούσε ένας με πλειοψηφία και οι βουλευτές του έπρεπε να υπακούν (κομματική πειθαρχία), ειδεμή ακολουθούσε διαγραφή! Όμως και τώρα τι να πούμε… Ελληνική (υποτίθεται) κυβέρνηση, τριανδρία κομμάτων και όμως κυβερνά η τρόικα εις βάρος της Ελληνικής κυριαρχίας και των Ελλήνων, με γνώμονα τα ξένα συμφέροντα και στόχο τον αφελληνισμό της Ελλάδας! Αυτά προς αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας και για να μην ηρωποιούνται οι αποστάτες!…

Μ.Γ.

Exit mobile version