Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθηνών, Νίκαιας, Πτολεμαΐδας

zaroulia3__article

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, όπου τα περισσότερα «παράθυρα» της γνώσης είναι πλέον κλειστά, οι ομιλίες που λαμβάνουν χώρα στα γραφεία των Τοπικών Οργανώσεων του Λαϊκού Συνδέσμου -σε όλη την Ελλάδα- είναι ίσως η μοναδική ορθάνοιχτη πόρτα, μέσα από την οποία η Αλήθεια βρίσκει την ευκαιρία για να φωτίσει τα πάντα στο διάβα της. Αυτό, δε, συμβαίνει σε υπέρτερο βαθμό, όταν μια ομιλία  είναι ένα Οπτικοακουστικό Ντοκουμέντο. Μια Παρουσίαση, όπου τα τεκταινόμενα και τα λεγόμενα και δια ζώσης αποδεικνύονται και αποτυπώνονται.

 

Έτσι η Συναγωνίστρια και Βουλευτής Β’ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, ως έμπειρος οδηγητής μάς υπενθύμισε ότι το Κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών -από τις αρχές της δεκαετίας του 90-  έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για τα θέματα της Εθνικής Οικονομίας, που στις μέρες μας έμελλε να αποδειχτούν προφητικά! Ανεγνώσθησαν άρθρα από φύλλα της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των ετών 1993-5, όπου γινόταν εκτενής αναφορά για την οικονομική ύφεση στην ΕΟΚ, για τις δύσκολες μέρες για την Εθνική αγροτική παραγωγή και τους Έλληνες Αγρότες. Η συναγωνίστρια με απόλυτη σαφήνεια  μας απέδειξε ότι από τότε δεν υπήρχε απλά στόχευση αλλά και στόχος!

 

Επί του θέματος των καπνοπαραγωγών, παρουσιάστηκε βίντεο όπου η συναγωνίστρια απευθύνει ερώτηση στην βουλή στοχεύοντας με ακρίβεια την ουσία του προβλήματος, ενώ η GATT (Γενική Συμφωνία Δασμών και Εμπορίου) αποτέλεσε την χαριστική βολή για την Κλωστοϋφαντουργία της Ελλάδος. Αναφορά έγινε και στις τότε απαιτήσεις του Μάαστριχτ (των Εμπόρων) για Πράσινη Κάρτα, ένα γεγονός που συνδέεται άρρηκτα με την εξαθλίωση -μέσω της έμμεσης (τότε) εξομοίωσης τους με τους μετανάστες- με την σημερινή δραματική κατάσταση.

 

Κλείνοντας η συναγωνίστρια την εξαιρετική αυτή ομιλία – παρουσίαση, μάς υπογράμμισε ότι η Χρυσή Αυγή ήταν, είναι, και θα είναι πάντα στο πλευρό των Αγροτών, την ραχοκοκαλιά στον σώμα του Εθνικού Κορμού. Η Επιστροφή στην Ελληνική Αγροτική και Εμπορική Παραγωγή, δεν αποτελεί απλά ένα σχέδιο οικονομικής σωτηρίας, αλλά την ΒΑΣΗ της Εθνικής μας Σωτηρίας.

 

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής και Βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης. Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στα πρόσφατα γεγονότα της Βουλής και ξεκαθάρισε ότι όλα γίνονται με έναν και μόνον στόχο: την συγκάλυψη των ενόχων για το οικονομικό, εις βάρος του Λαού και της Ελληνικής Οικονομίας, έγκλημα με την λίστα Λαγκάρντ.

 

Τ.Ο. Αθηνών
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

 

Στην Πτολεμαΐδα μίλησε ο συναγωνιστής και βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος

Το Σάββατο 6 Απριλίου 2013, σε εκδήλωση που οργάνωσε ο νεοσύστατος Πυρήνας Πτολεμαΐδος στο κέντρο της πόλης, πραγματοποίησε ομιλία ο συναγωνιστής και βουλευτής του Κινήματός μας, Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

 

Το «παρών» έδωσαν ο Γραμματέας της Περιφερειακής Διοίκησης, συναγωνιστής Τούφας Στέλιος, στελέχη της Τ.Ο. Κοζάνης και δεκάδες πολίτες της Εορδαίας. Ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος, αφού έκανε δηλώσεις σε τοπικά ΜΜΕ, αναφέρθηκε στη σημασία της δυναμικής εξάπλωσης του Κινήματος σε όλη την Ελλάδα, στα μεγάλα αστικά κέντρα αλλά και την επαρχία και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι σύντομα ο νεοσύστατος Πυρήνας Πτολεμαΐδας θα στελεχωθεί με μέλη ικανά, πειθαρχημένα και με σεβασμό στην ιεραρχία, στην Εθνικιστική Ιδέα και τους κανόνες της Κεντρικής Διοίκησης. Επίσης ανακοίνωσε ότι σύντομα θα ξεκινήσουν ενέργειες έτσι ώστε να ανοίξουν και γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Πτολεμαΐδα που θα εκπροσωπούν όλη την Εορδαία, υπό την εποπτεία της Περιφερειακής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας.

Η ομιλία του συναγωνιστή Ματθαιόπουλου επικεντρώθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, αναφέρθηκε στο κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής για τοπικά ζητήματα και ακολούθησε θερμός διάλογος με τους παρευρισκόμενους πολίτες για τα τοπικά προβλήματα της Εορδαίας και του νομού Κοζάνης γενικότερα.
Η εκδήλωση έλαβε τέλος με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και την υπόσχεση, εκ μέρους του Γραμματέα της Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας, συναγωνιστή Τούφα, ότι σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις με συμμετοχή Βουλευτών του Κινήματος.

 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ – ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!
Πυρήνας Πτολεμαΐδας: 6986537077

 

Ομιλία Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου στην Τ.Ο. Νίκαιας

Μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση της Τ.Ο. Νίκαιας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Απριλίου. Οι φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος μάς τίμησαν, για ακόμη μία φορά, με την παρουσία τους προκειμένου να παρακολουθήσουν την ομιλία του συναγωνιστή και βουλευτή Λαρίσης, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου.

 

Τον κεντρικό ομιλητή προλόγισε ο υπεύθυνος της τοπικής, συναγωνιστής Γεώργιος Πατέλης. Στην συνέχεια, το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Αλεξόπουλος όπου έκανε αναφορά σε διάφορα θέματα τις επικαιρότητας. Αρχικά, μίλησε για την νομιμότητα της νίκης του Κινήματός μας αλλά και για τις διαφορές που μας χωρίζουν από τους εξωνημένους πολιτικάντηδες του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Επίσης, επεσήμανε την σημαντικότητα των δράσεων της Χρυσής Αυγής και τον κυρίαρχο ρόλο που παίζει ο Αρχηγός μας σε αυτόν τον δύσκολο Αγώνα. Στο τέλος της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι, σε στάση προσοχής, έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο.
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!

 

Τ.Ο. Νίκαιας
Καισαρείας 30, Νίκαια (Δίπλα στην εφορία Νικαίας)
Τρίτη – Πέμπτη 17:00-20:00
Παρασκευή 09:00-13:00
Τηλ. 6976 740401, 6992 332017, 210 4909389

 


Διαβάστε περισσότερα: 
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhnwn-nikaias-ptolemaidas#.UWSNtJOePRM#ixzz2Q0PiEDI2

 

 

Exit mobile version