Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

xamail__article__article (1)

 

Αγαπητοί,
Με αφορμή τις τελευταίες επιδρομές των αλβανικών συμμοριών που δρουν ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα μας, θα ήθελα να παρακαλέσω για το εξής : Με όση δύναμη έχετε στη βουλή, κάντε κάτι για να ξυπνήσουν και οι υπόλοιποι. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Πριν λίγες μέρες είχαμε την οργανωμένη επίθεση στις φυλακές των Τρικάλων και μετά προβλέπω να υπάρχει επίθεση σε στρατόπεδο. Μπορεί να ακούγεται ακραίο και μακάρι να μην γίνει ποτέ, αλλά με τους προδότες που κυβερνούν, η ανησυχία μου είναι μεγάλη. Τα πράγματα δεν τόσο αθώα όσο θέλουν να μας τα παρουσιάσουν. Όσο μας παραμυθιάζουν με την ¨ηρωική αντίσταση¨ απέναντι στο χαράτσι, κάποιοι γελάνε και ετοιμάζουν το επόμενο χτύπημα που θα είναι ακόμη χειρότερο και εξευτελιστικό. Η μοναδική ελπίδα να ξυπνήσουν ή να ταρακουνηθούν κάποιοι, είναι η παρουσία του κόμματος εντός αλλά και εκτός βουλής. Δεν χρειάζεται να μακρηγορώ. Νομίζω πως έγινα αντιληπτός έστω και αν για κάποιους ίσως να φαίνομαι γραφικός.

Ευχαριστώ

Α.Α

Αυτή είναι η «άσπιλη» αριστερά: Για σκάνδαλα εκατομμυρίων κατηγορείται ο Φωτόπουλος

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους βουλευτές μας κ. Παππά, κ. Παναγιώταρο, κ. Κασιδιάρη και κ. Ματθαιόπουλο για την άψογη παρουσία τους στην εκπομπή του κ. Τράγκα στον ΣΚΑΙ την Κυριακή το βράδυ. Ειλικρινά ένοιωσα υπερήφανος και χάρηκα ιδιαίτερα με τις τοποθετήσεις τους σε όλα τα θέματα που συζητήθηκαν. Νοιώθω απόλυτα δικαιωμένος που στις τελευταίες διπλές εκλογές επέλεξα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το μόνο κόμμα που ενδιαφέρεται για το καλό αυτού του ευλογημένου τόπου.

Παιδιά μην πιστεύετε στις δημοσκοπήσεις των διαφόρων εταιρειών. Είναι όλες ψεύτικες και κατευθυνόμενες. Η πιο καλή δημοσκόπηση είναι αυτή που κάνει ο καθένας μας στην πόλη-χωριό του, στη γειτονιά του, στην πολυκατοικία του. Το κόμμα μας βρίσκεται κοντά στο 20% και ανεβαίνουμε.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ.

ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΟΥΣΙ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ο Τσίπρας προσκυνάει τον Μπόμπολα

Τι πήγε να κάνει σήμερα στο γραφείο του Μπόμπολα ο Τσίπρας, άραγε; Μήπως να επισφραγίσουν και εγγράφως την σύσταση «αντιφασιστικού» μετώπου από τις δυνάμεις εργολάβων – καναλαρχών και αντιρατσιστών; Καλά, δεν περιμέναμε τώρα για να καταλάβουμε τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Τίποτε περισσότερα παρά η φυσική συνέχεια του ΠΑΣΟΚ, μόνο που αντικειμενικά ενώ οι πασόκοι ήταν εξόχως ικανοί για να καταστρέψουν τα πάντα, ο Τσίπρας δεν είναι ικανός ούτε τις συνιστώσες να κουμαντάρει. Πάντως ας μην ανησυχούν οι «επαναστάτες» του Τσίπρα… Έτσι είναι η εξουσία στον καιρό της κλεπτοκρατίας. Ο εκάστοτε μέλλον πρωθυπουργός πρέπει να πάει να προσκυνήσει τους εργολάβους, τους τροϊκανούς και τους Εβραίους. Ο Τσίπρας τα έχει κάνει όλα και ετοιμάζεται.

Λ.Ρ.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στις εθνικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου

Όπως διαβάζω στον τύπο (που μας… στραβώνει αντί να μας ξεστραβώνει), συνελήφθη λόγω οφειλών ύψους 367.822 ευρώ προς το ελληνικό δημόσιο, που αφορούν μη απόδοση ΦΠΑ από τον Απρίλιο ως τον Δεκέμβριο του 2011. προς το Ελληνικό Δημόσιο, κάποιος Δημήτρης Ντούσκας, που είναι πρώην βουλευτής του κόμματος που κατά πρώτο και κύριο λόγο είναι υπεύθυνο για τη δυστυχία μας (κλεφτο-ΠΑΣΟΚ) και πρώην πρόεδρος της ΕΑΣ Πρέβεζας από το 1999 έως το 2012.

Οι υπόλοιποι πρασινοφρουροί που λεηλάτησαν το ελληνικό δημόσιο (καθώς και οι νεοδημοκράτες και αριστεροί… συνάδελφοί του) και που μας έχουν πιει το αίμα με το καλαμάκι, πότε θα συλληφθούν επιτέλους; Και πότε θα επιστρέψουν στον δύσμοιρο ελληνικό λαό τα κλεμμένα; Ε ρε Χρυσή Αυγή που τους χρειάζεται!

Τάσος Π. – Άμφισσα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-10-apriliou-2013#.UWUXQJOePRM#ixzz2Q2oppz00

Exit mobile version