Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Λαϊκός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί, Θεσσαλονίκης, Πέλλας – Ημαθίας

topikh_010__article

 

Πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης, η πρώτη επίσημη συγκέντρωση ιδιοκτητών ταξί, ανάλογη με αυτές που πραγματοποιούνται εδώ και καιρό από την Κεντρική Διοίκηση στην Αθήνα. Η ανταπόκριση στην ανοιχτή πρόσκληση της Χρυσής Αυγής ήταν αναπάντεχη. Πολλοί επαγγελματίες του χώρου προσήλθαν για να αναπτύξουν τα προβλήματα που τους απασχολούν, αλλά και να ακούσουν τις απόψεις του Κινήματος πάνω σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τους κλάδο.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στο γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή, παρά την εκρηκτική της άνοδο και τον θεσμικό της ρόλο, απευθύνεται και θέλει να μάθει τα προβλήματα από τους άμεσα ενδιαφερόμενους και όχι από κομματικούς μεσάζοντες, θέτοντας την όποια προσπάθεια συνδικαλιστικής κίνησης πάνω σε υγιείς βάσεις.
Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, αφού μελετηθούν, θα προωθηθούν για περαιτέρω ενέργειες στην νομική υπηρεσία και στην κοινοβουλευτική ομάδα του Κινήματος. Το βέβαιο είναι ότι τα προβλήματα που απασχολούν τον εν λόγω κλάδο διογκώθηκαν, όλα αυτά τα χρόνια, από την αδιαφορία των υπευθύνων, αλλά και από την κρατική μηχανή που στραγγαλίζει επαγγελματικά και οικονομικά τον χώρο αυτό.

Αιμοδοσία Λαϊκού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί

Στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Αττικής -μαζί με μέλη της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής της Χρυσής Αυγής- πραγματοποίησαν, την Κυριακή 7 Απριλίου 2013 στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας, εθελοντική Αιμοδοσία.

 

Υπερήφανοι για το κοινωνικό έργο του Κινήματος και ικανοποιημένοι για την παροχή αίματος σε -χρήζοντες βοηθείας- συμπατριώτες μας, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη δράση.

 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

 

Ομιλία στα γραφεία της Τοπικής Θεσσαλονίκης για την Γραμμή Μεταξά



Την Παρασκευή 5 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, με θέμα «Γραμμή “ΜΕΤΑΞΑ” – Το έπος των Ηρώων».
Πριν την έναρξη της ομιλίας πραγματοποιήθηκε η εβδομαδιαία διανομή τροφίμων σε οικογένειες Ελλήνων απόρων που η μειοδοτική στάση της συγκυβέρνησης, οδήγησε σε οικονομική ανέχεια. Για όλους αυτούς τους Έλληνες η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρίσκεται εδώ, πραγματοποιώντας τις υποσχέσεις της, πιστή στις Ιδέες, την Πατρίδα και τον Λαό.

Στην προκαθορισμένη ομιλία ο συναγωνιστής τόνισε την σπουδαιότητα της διορατικότητας του Ιωάννη Μεταξά.

Η Ελλάδα ήδη από τον Οκτώβριο του 1940 βρισκόταν σε πόλεμο με την Ιταλία ενώ είχε «αποβιώσει» ο εθνικός κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς. Την περίοδο εκείνη, εν μέσω σφοδρών αντιπαραθέσεων με τους Βρετανούς, αποφασίστηκε η άμυνα επί της οχυρωμένης γραμμής της ελληνοβουλγαρικής μεθορίου. Στην γραμμή οχυρών, που κατασκεύασε ο Ιωάννης Μεταξάς, γράφηκε ένα ακόμη Έπος με ποταμούς αίματος και θυσίες Ελλήνων στρατιωτών. Από τις 6 έως τις 10 Απριλίου 1941 οι δυνάμεις του Τμήματος Στρατιάς Ανατολικής Μακεδονίας (ΤΣΑΜ) απέδειξαν ότι ήταν ισάξιες των γενναίων πολεμιστών της Βορείου Ηπείρου. Ο προνοητικός Ιωάννης Μεταξάς φρόντισε να οχυρώσει και αυτήν την τοποθεσία με 21 οχυρά σε χρόνο ρεκόρ (από το Νοέμβριο 1936 έως τον Ιούλιο 1940), με σχέδια και εργασία Ελλήνων μηχανικών και εργατών και χωρίς να καταρρεύσει οικονομικά η χώρα.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-laikos-sundesmos-idiokthtwn-taji-thessalonikhs-pella#.UWWiqZOePRM#ixzz2Q5D13DWX

Exit mobile version