Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα απόδραση αλλοδαπών κρατουμένων – Ξέφραγο αμπέλι και τα κρατητήρια

apodrasi_trypa

Ξενοδοχείο για αλλοδαπούς κατάντησαν τις φυλακές και τα κρατητήρια της χώρας. Επικίνδυνοι κακοποιοί φεύγουν από τους χώρους κράτησης ό,τι ώρα τους καπνίσει και σκορπούν το θάνατο σε ανυποψίαστους Έλληνες πολίτες. 

Απόδραση τύπου “Ντάλτον” έκαναν τα ξημερώματα 3 αλλοδαποί κρατούμενοι από το Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Δημητρίου. Αφού έσκαψαν, κατέληξαν στην αποθήκη του τμήματος, βγήκαν στο διάδρομο και έφυγαν από την κεντρική είσοδο σαν κύριοι!

 

Οι τρεις αλλοδαποί, δύο αλγερινοί και ένας αφγανός, απέδρασαν στις 04:00 τα ξημερώματα από τα κρατητήρια κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη των αστυνομικών. Με αυτοσχέδιο κατσαβίδι και με ένα σιφόνι που ξήλωσαν από το μπάνιο, άνοιξαν τρύπα 50 εκατοστών στον τοίχο των κρατητηρίων, εισήλθαν στον διάδρομο και από εκεί απέδρασαν. Ο ένας αλγερινός είχε καταδικαστεί για ληστείες, είχε διαταχθεί η προφυλάκιση του ωστόσο λόγω συνωστισμού στις φυλακές κρατούνταν στο Α.Τ. του Αγίου Δημητρίου. Ο δεύτερος αλγερινός είχε συλληφθεί πρόσφατα και αυτός για ληστείες και αναμενόταν να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ για τον Αφγανό είχε εκδοθεί απόφαση για απέλαση.

Την στιγμή που οι νέοι αλλοδαποί δραπέτες αλώνιζαν ελεύθεροι στους δρόμους της Αθήνας, η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωνε ότι το DNA και τρίτου δραπέτη των φυλακών Τρικάλων ταυτοποιήθηκε στο λευκό βαν της συμμορίας που δολοφόνησε την 25χρονης Ελληνίδα στην Εθνική οδό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-apodrash-allodapwn-kratoumenwn-jefrago-ampeli-kai-ta-kraththria#.UWcG07WePRM#ixzz2QBOBPsHY

Η πατρίδα μας είναι έρμαιο στα χέρια αδίστακτων κακοποιών που εγκληματούν και δολοφονούν καθημερινά ανυπεράσπιστους συμπολίτες μας. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΣΥΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-apodrash-allodapwn-kratoumenwn-jefrago-ampeli-kai-ta-kraththria#.UWcG07WePRM#ixzz2QBNe0Nc4

 

 

Exit mobile version