Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

xamail__article__article (1)

Με αφορμή την ”τροπολογία της ντροπής” που σύσσωμα τα κόμματα της απάτης, της κλεψιάς και της διαφθοράς ψήφισαν (εκτός φυσικά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ) έχουμε εμείς οι απλοί πολίτες να απαντήσουμε το εξής: ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Γιατί πάνω απ’ όλα, πέρα από το χρήμα ή οτιδήποτε άλλο υπάρχουν κάποια ιδανικά και αξίες που δεν πωλούνται σε κανένα μαγαζί, σε καμμία επιχείρηση. Όπως ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΙΜΗ, ΗΘΟΣ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗ, ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ. Και οι Έλληνες Εθνικιστές του κόμματός μας τα διαθέτουν στο έπακρον.

 

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

 

ΧΡ.-ΝΙΚ.

 

 

 

10 Απριλίου 1821 – Ο μαρτυρικός θάνατος του Πατριάρχη Γρηγορίου του Ε΄

 

Παιδί μου..

 

Παιδί μου, μια μέρα θα σου πουν ότι η μάνα σου Έλλας σου είχε στην σκέψη της μεγάλες ιδέες, μεγάλα σχέδια αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι… Δεν πρέπει να τους πιστέψεις Όχι, γιατί θέλουν να σε κάνουν μικρόψυχο… να ξεχάσεις από πού ήρθες και ποια είναι η αποστολή σου σαν μια βάρκα χωρίς πανιά Μην το πιστέψεις.. ποτέ, θυμήσου τον Αίολο, τον Ίκαρο, τους Πελασγούς στην τρικυμία οι άνθρωποι χωρίς ιδέες, χωρίς όνειρα και ελπίδα βυθίζονται πρώτοι. Παιδί μου, κάποια μέρα οι φίλοι σου θα σου πουν… ότι είσαι από άλλη χώρα από άλλη φυλή.. για να πάς μαζί τους αδιαφορώντας για την μάνα σου Ελλάς… Όχι, Όχι, μην τους πιστέψεις Όχι…μην αρχίσεις να ονειρεύεσαι μακρινά νησιά, ιστορίες που δεν υπάρχουν, μην τους πιστέψεις θυμήσου τούς προγόνους σου εκεί είναι η αλήθεια αυτοί είναι η γενιά σου αυτοί είναι το πάν στον κόσμο αυτό Παιδί μου, κάποια μέρα θ’ ακούσεις να λέει ο κόσμος ότι στη ζωή περνούν καλά περνούν καλά με τούς βάρβαρους μόνο εκείνοι που δεν κάνουν τίποτα ποτέ δεν μπορούν να σου δώσουν τίποτα Όχι, Όχι, μην τους πιστέψεις Εσύ μην γίνεις ποτέ ένας ονειροπόλος πού ονειρεύεται να φτάσει ψηλά χωρίς κόπο… Μην τους πιστεύεις, Όχι, Όχι! Όχι, και μη ζηλέψεις ποτέ όποιον ζει παλεύοντας μάταια…. με τον κόσμο του Αύριο. Παιδί μου κάποια μέρα θα σου πουν ότι η μάνα σου σε εγκατέλειψε και δεν νοιάζεται για σένα Όχι μην τούς πιστέψεις η μάνα σου πάντα είναι στο πλευρό σου πάντα θα σε φροντίζει πάντα θα είναι στο πλάι σου… θυμήσου Έλληνα παιδί μου καμία μάνα δεν εγκαταλείπει τα παιδιά της

 

Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων,μηδέ γένος πατέρων αισχύνεμεν.

 

Πάντοτε να είσαι άριστος και ανώτερος των αλλων μην ντροπιάζεις το γένος των πατέρων σου.

 

Π.Κ.

 

Ασυδοσία τέλος: Πρωτοβουλία Χρυσής Αυγής για την ακύρωση της τροπολογίας της ντροπής

 

Όλοι αυτοί οι ανίκανοι, Που δήθεν κυβερνάνε , Θα έρθει ο καιρός μας γρήγορα, Και στον γκρεμό θα πάνε, Αλλάξτε ψήφο Έλληνες, Στην κάλπη όταν πάτε, Χρυσή Αυγή να βάλετε Μιχαλολιάκο Βγάλτε, Είναι μορφή και δυνατός , Και ικανός για όλα , Μιχαλολιάκο θέλουμε Να σώσει αυτή τη χώρα.

 

Ο.Γ.

 

Ξεφτίλισμα Σαμαρά από Σόιμπλε: “Ξεχάστε κατοχικό δάνειο – αποζημιώσεις!”

 

Τα συγχαρητήρια του στον κ. Γερμενή για την σπουδαίας σημασίας ομιλία του στην Βουλή. Οι αλητήριοι της Νέας Δημοκρατίας προσπαθούν να ξαναφέρουν το νόμο Ραγκούση από το παράθυρο, ενώ ταυτοχρόνως μας δουλεύουν ότι τον καταργήσανε. Η πραγματικότητα, φυσικά, είναι ότι η Νέα Δημοκρατία ουδέποτε είχε την θέληση να τον καταργήσει, γεγονός που επιβεβαιώνεται τώρα με αυτή το νομοσχέδιο που έφερε προς ψήφιση η τρικομματική συγκυβέρνηση της ντροπής. Πραγματικά το σύνθημα μας γίνεται πραγματικότητα. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Όχι από τους λαθρομετανάστες μόνο, αλλά κυρίως από τους προδότες, ψεύτες πολιτικούς και τα λαμόγια συνεργάτες τους, είτε αυτοί ονομάζονται συνδικαλιστές, είτε ονομάζονται δημοσιογράφοι, είτε γενικά «παράγοντες».

 

Ε.Σ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-12-apriliou-2013#.UWdLuLWePRM#ixzz2QCZcQ900

 

 

Exit mobile version