Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκης, Τρικάλων, Ρόδου, Συνέντευξη Αρτέμη Ματθαιόπουλου

007(fixed)__article

Την εβδομάδα που πέρασε οι συναγωνιστές του Δήμου Θερμαϊκού όργωσαν τα χωριά της περιοχής με σειρά δράσεων, τόσο πολιτικής ενημέρωσης όσο και κοινωνικής προσφοράς. Ξεκίνησαν με πορεία από τους Νέους Επιβάτες έως την Περαία Θεσσαλονίκης, διανέμοντας ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του Κινήματος και συνομιλώντας με πολλούς συμπατριώτες μας για τα προβλήματα. Ενημερωτική εκστρατεία πραγματοποιήθηκε στην λαϊκή αγορά της Επανομής. Η ανταπόκριση του κόσμου, αλλά και των επαγγελματιών ήταν ενθουσιώδης, καθώς είναι πασιφανές πλέον ότι για τον Ελληνικό Λαό  η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μόνο πολιτικό κόμμα με εθνοκεντρικό πρόγραμμα και ιδεολογία.

Το Σάββατο 6 Απριλίου, και στα πλαίσια του κοινωνικού έργου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, έγινε διανομή ψαρικών και ιματισμού στα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου στη Νέα Μηχανιώνα, παρουσία του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης, συναγωνιστή Πολύβιου Ζησιμόπουλου.

Την Κυριακή 7 Απριλίου διανεμήθηκαν ψαρικά και στην Επανομή, οι ποσότητες των οποίων ξεπέρασαν το μισό τόνο, με την ευγενική χειρονομία και εθνική ευαισθησία των ντόπιων αλιέων.

Φόρος Τιμής από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στον πρώτο Αεροπόρο πεσόντα, στον Δήμο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

Σε εκδήλωση Τιμής για την Ελληνική Αεροπορία παρευρέθηκε αντιπροσωπεία του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή του Δήμου Λαγκαδά, εκπροσωπώντας τον βουλευτή B΄ Θεσσαλονίκης, συναγωνιστή Πολύβιο Ζησιμόπουλο.

H επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Λαγκαδά και κατετέθησαν στεφάνια στο Μνημείο του πρώτου Έλληνα πεσόντα Αεροπόρου, του Ανθυπολοχαγού Εμμανουήλ Αργυρόπουλο και του συνεπιβάτη του Κωνσταντίνου Μάνου, οι οποίοι κατέπεσαν εν ώρα καθήκοντος με το αεροσκάφος, στην ευρύτερη περιοχή Λαγκαδά στις 4 Απριλίου 1913. Το Μνημείο τους βρίσκεται στην τοπική κοινότητα Περιβολακίου του Δήμου Λαγκαδά.

Ο πρωτοπόρος της Ελληνικής Αεροπορίας, Εμμανουήλ Αργυρόπουλος, διεκρίνετο για τις ικανότητες και το υψηλό αίσθημα καθήκοντος, και σήμερα αποτελεί ένα αέναο παράδειγμα προς μίμηση για τα στελέχη της Ελληνικής Αεροπορίας που υπερασπίζονται τον εναέριο χώρο της Πατρίδας μας από εχθρικές παραβιάσεις και διακρίνονται για το ήθος και τις επιδόσεις τους παγκοσμίως.

Eνημερωτική δράση σε Τούμπα και Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Το πρωί του Σαββάτου, 6 Απριλίου, μέλη του Μετώπου Νεολαίας μαζί με άλλους συναγωνιστές από την Τ.Ο. Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε ταυτόχρονη ενημερωτική εκστρατεία σε δύο περιοχές της πόλης. Κλιμάκιο συναγωνιστών βρέθηκε στη Νεάπολη, στην πλατεία Ειρήνης (γνωστή με το όνομα Ρολόι) καθώς και στην λαϊκή της οδού Παυσανία στην Άνω Τούμπα. Περισσότερα από 50 μέλη του Μετώπου Νεολαίας βρέθηκαν στο Ρολόι της Νεάπολης, για να διανείμουν ενημερωτικό υλικό και να συνομιλήσουν με τους συμπολίτες μας.

Δεκάδες συναγωνιστών βρέθηκαν στη λαϊκή της περιοχής της Μαλακοπής, στην Άνω Τούμπα για την διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων του Κινήματος. Η επιλογή της περιοχής δεν ήταν καθόλου τυχαία, μιας και η άλλοτε «κόκκινη» Τούμπα έχει εδραιωθεί πλέον ως ένα από τα σπουδαιότερα προπύργια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Θεσσαλονίκη. Με την άφιξη του κλιμακίου των συναγωνιστών στην λαϊκή, ο κόσμος έσπευσε να προμηθευτεί το ενημερωτικό υλικό και την εφημερίδα μας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, και να πληροφορηθεί τρόπους στήριξης του Αγώνα μας. Οι επαγγελματίες εξέφρασαν την στήριξή τους στην προσπάθεια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, για οργάνωση των επαγγελματιών των λαϊκών αγορών, με σκοπό την προώθηση των συμφερόντων τους και την ανάδειξη των προβλημάτων του κλάδου τους, από την κοινοβουλευτική μας ομάδα.

Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00-22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΑΛΥΣΟΥ (ΤΡΙΑΝΤΑ)

Άλλη μια ενημερωτική δράση, από την  Τ.Ο. Ρόδου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Απριλίου στον Δήμο Ιαλυσού. Για ακόμη μία φορά η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και εμψυχωτική, καθώς οι Ροδίτες στα διερχόμενα αυτοκίνητα, αντικρίζοντας «τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες», τους Χρυσαυγίτες συντοπίτες τους να διανέμουν εκατοντάδες φύλλα της Εφημερίδας μας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σταματούσαν για να την προμηθευτούν, εκφράζοντας λόγια συμπαράστασης. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Τ.Ο. Ρόδου
Εθνάρχου Μακαρίου 45, Στοά Ροίκου 1ος όροφος
Τετάρτη-Σάββατο 19.00-21.00
Τηλ. : 6947 780096

Τ.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Ομιλία με θέμα την Εθνική Παραγωγή και τα Ελληνικά προϊόντα πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 6 Απριλίου, στα γραφεία της Τ.Ο. Χρυσής Αυγής στα Τρίκαλα
Στην ομιλία επισημάνθηκε ότι, στην εποχή της ισοπέδωσης του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, αλλά και της ταυτόχρονης εισβολής των πολυεθνικών και των μεγάλων ξένων επιχειρηματικών κολοσσών στην Ελληνική αγορά -με τις συνέπειες που επέφερε αυτή στους Έλληνες παραγωγούς και εργαζόμενους- πρέπει να αντιδράσουμε, στηρίζοντας αποκλειστικά και μόνον την εγχώρια παραγωγή, που παράγεται μόνον από Ελληνικά χέρια.

Αρωγό στην διάλυση της Εθνικής οικονομίας, στα χρόνια του άκρατου φιλελευθερισμού, αποτέλεσαν οι μεταπολιτευτικές ελλαδικές κυβερνήσεις, που υπέγραφαν επαίσχυντες συμβάσεις με την ΕΕ, μειώνοντας έτσι σε δραματικό βαθμό την Ελληνική παραγωγή, και δίνοντας επιπλέον κίνητρα στις ξένες πολυεθνικές και τους ντόπιους αντιπροσώπους τους, οδηγώντας στην απόγνωση και τον οικονομικό αφανισμό χιλιάδες Έλληνες παραγωγούς. Αναλύθηκαν όλες οι πρακτικές που χρησιμοποιούν οι μεγάλοι αυτοί κολοσσοί για να εξοβελίσουν τα ελληνικά προϊόντα από την αγορά με την εισαγωγή ξένων, και το πώς οι εκάστοτε κυβερνήσεις συνέβαλαν στην κατάσταση αυτή, μέσω των ψηφισθέντων νομοθετημάτων, ενεργώντας ως θλιβερός ουραγός ξένων επιχειρηματικών συμφερόντων.

Τέλος, αναλύθηκαν οι θέσεις του Κινήματος για την αναδιάρθρωση της Εθνικής μας παραγωγής και την δημιουργία μιας πραγματικά Εθνικής Οικονομίας, μέσα σ’ ένα πραγματικό Εθνικό Κράτος, που θα εργάζονται Έλληνες για την Ελλάδα!

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων
Καποδιστρίου 10, 1ος Όροφος
Τρίτη και Σάββατο, 7-10 μ.μ.

Συνέντευξη Αρτέμη Ματθαιόπουλο στο Center TV

Στις 5 Απριλίου 2013 παραχωρήθηκε συνέντευξη στην Εύα Πασαλίδου για την εκπομπή Daily News του τηλεοπτικού σταθμού CENTER TV, κατά την οποία ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος απάντησε σε μια πληθώρα ερωτήσεων, αναφορικά με την πολιτική και οικονομική επικαιρότητα, όπως επίσης και για το ποια είναι η Χρυσή Αυγή, σε τι πιστεύει και τι προτείνει για να οικοδομηθεί μία καλύτερη Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-thessalonikhs-trikalwn-rodou-sunenteujh-artemh-matth#.UWgYtrWePRM#ixzz2QG8ISUkm

 

 

Exit mobile version