Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπό το φόβο της Χρυσής Αυγής η κυβέρνηση για την όποια συμφωνία με τους σκοπιανούς

images__article

 

Η νέα πρόταση την οποία κατέθεσε στην ελληνική και την σκοπιανή πλευρά ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, φέρνει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση την ελληνική κυβέρνηση. Σε αυτή την πρόταση, υπάρχει γεωγραφικός προσδιορισμός(κατ’ απαίτηση του αντεθνικού Καθεστώτος που εξουσιάζει την Πατρίδα μας) με τη χρήση του όρου «Μακεδονία».

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες καταλήγουν σε δύο πιθανά ονόματα. «Άνω Δημοκρατία της Μακεδονίας» ή «Βόρεια Δημοκρατία της Μακεδονίας». Οι ενστάσεις της κυβέρνησης Σαμαρά, η οποία ακολουθεί την προδοτική στάση των προγενέστερων κυβερνήσεων επιτρέποντας στους Σλάβους παραχαράκτες την οικειοποίηση του όρου Μακεδονία, αφορούν τη χρήση του γεωγραφικού προσδιορισμού πλάι στη λέξη Μακεδονία, θεωρώντας πως κατ’ αυτό τον τρόπο θα τερματιστεί η αλυτρωτική προπαγάνδα των σκοπιανών και οι εδαφικές διεκδικήσεις τις οποίες εγείρουν.

Με το συγκεκριμένο θέμα και τις προοπτικές γύρω από τη νέα πρόταση Νίμιτς, η οποία καθώς τόνισε, θα φέρει τις δυο πλευρές εγγύτερα προς τη λύση, ασχολείται ο δημοσιογράφος Αθανάσιος Έλλις. Σε κείμενό του, το οποίο αναδημοσιεύτηκε σε διάφορες ελληνικές ιστοσελίδες, σημειώνει τη δυσκολία του έργου το οποίο έχει αναλάβει ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ, εις ότι αφορά την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της ονομασίας. Ούτε λίγο ούτε πολύ, θα έπρεπε κατά τον κύριο αυτό, να ευγνωμονούμε τον Μάθιου Νίμιτς, για τις προσπάθειες που κάνει προκειμένου να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση!

Το θλιβερό του πράγματος, δεν είναι αυτή καθαυτή η θέση την οποία διατυπώνει ο δημοσιογράφος, ο οποίος σε τελική ανάλυση δε διαμορφώνει την εξωτερική πολιτική του Ελληνικού Έθνους. Το πραγματικά ανησυχητικό είναι πως η θέση του δημοσιογράφου αποτελεί δείγμα του πως η κυβέρνηση και το ελληνικό υπουργείο των εξωτερικών αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο ζήτημα. Αρκεί κανείς να θυμηθεί τις ελληνικές διακηρύξεις των αρχών της δεκαετίας του 1990, οπότε και η επίσημη ελληνική θέση ήταν «καμιά διαπραγμάτευση του ονόματος Μακεδονία». Με το πέρασμα των χρόνων και αντί η ελληνική κυβέρνηση να επιβάλλει τη θέλησή της έναντι ενός κράτους αυθάδους, το οποίο προκλητικά οικειοποιείται ένα αναπόσπαστο τμήμα της Ελληνικής Ιστορίας, η ελληνική θέση ατόνησε, βαίνοντας προς ένα ταπεινωτικό συμβιβασμό, ο οποίος μάλιστα θα παρουσιαστεί ως η βέλτιστη επιλογή για την Ελλάδα.

Στο γελοίο επιχείρημα των μεταπολιτευτικών απατεώνων πως η σημερινή οικονομική συγκυρία έχει υποβαθμίσει δραματικά την διαπραγματευτική ισχύ της χώρας, εμείς οι Εθνικιστές αντιτάσσουμε το ερώτημα: και τι κάνατε τις προηγούμενες δύο δεκαετίες, όταν διατυμπανίζατε υπό τα σαρκαστικά χαμόγελα το κύρος και τις διεθνείς επιρροές της «ισχυρής ευρωπαϊκής Ελλάδος»; Καθίσταται προφανές πως η μεταπολιτευτική απάτη δεν υπήρξε αποκλειστικό προνόμιο του οικονομικού τομέα, αλλά αντίθετα κάλυψε όλα τα επίπεδα της άσκησης κρατικής πολιτικής. Και το ερώτημα το οποίο αβίαστα πλέον εγείρεται είναι «δεν επεβλήθη η ελληνική θέληση από μακρού χρόνου λόγω αδυναμίας ή εσκεμμένα αφέθηκε για το κοντινό μέλλον, όταν η οικονομική χρεοκοπία θα υποχρέωνε τον Ελληνικό Λαό να αποδεχτεί έναν προδοτικό και ταπεινωτικό συμβιβασμό»;

Την απάντηση στο ερώτημα, δίνει κατά τρόπο έμμεσο ο ίδιος δημοσιογράφος, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός: «Αντίθετα, στην Ελλάδα, ο όποιος συμβιβασμός σημαίνει ότι ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του θα κληθούν να υπεραμυνθούν μιας λύσης που ναι μεν είναι ανάγκη να υπάρξει, αλλά δεν θα αποφέρει άμεσα απτά οφέλη στη χώρα.Επιπροσθέτως, στη σημερινή λεπτή συγκυρία δημοσκοπικής ανόδου της εθνικιστικής Χρυσής Αυγής, ατυχείς διπλωματικές κινήσεις των δυτικών ρίχνουν «λάδι στη φωτιά» και θα έχουν συνέπειες που δεν θα περιοριστούν στα σύνορα της Ελλάδας»Για όσους δεν το κατανόησαν, δεν είναι η Τιμή και η Εθνική Αξιοπρέπεια εκείνα τα οποία χαρακτηρίζουν και καθορίζουν τις ενέργειες ενός – υποτίθεται- ανεξάρτητου Εθνικού Κράτους, αλλά ο φόβος της ανόδου της Χρυσής Αυγής. Ακόμη πιο ωμά, η κυβέρνηση εκλιπαρεί τον ξένο παράγοντα να είναι επιεικής, προκειμένου να μην επωφεληθεί των εξελίξεων ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή!

Για ποια σκληρή διαπραγμάτευση μας ομιλούν λοιπόν, οι προδότες του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος; Αναβάλλουν το μοιραίο, το οποίο θα είχε ήδη έλθει, αν δεν είχε εισέλθει η Χρυσή Αυγή στο κοινοβούλιο. Εξαπατούν τον Ελληνικό και παίζουν βρώμικα παιχνίδια στην πλάτη του. Τίποτε όμως δε θα μείνει στο σκότος του παρασκηνίου. Το Εθνικό- Λαϊκό Κράτος του μέλλοντος θα αποδώσει τις ευθύνες σε εκείνους που αναλογούν και η τιμωρία θα είναι βαρύτατη και παραδειγματική. Δεν απομένει γι’ αυτό, παρά μόνον, η θέληση του Ελληνικού Λαού για να γκρεμιστεί το Καθεστώς των Προδοτών και να έρθει επιτέλους η Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/upo-to-fobo-ths-chrushs-aughs-h-kubernhsh-gia-thn-opoia-sumfwnia-me-tous-sk#.UWgjIbWePRM#ixzz2QGJ3y4Vi

Exit mobile version