Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τον περίμεναν στην Προανακριτική και αυτός μιλούσε σε πάνελ στην τηλεόραση

papa_7Μπορεί στην Ελλάδα να συζητείται το αν και πότε θα έρθει ο Γιώργος Παπανδρέου στην Βουλή, μπορεί ο Κακλαμάνης να σκίζει τα ιμάτια του από οργή “για τον ξεπεσμό της Βουλής” (και της δικής του ίσως) όμως ο πρώην πρωθυπουργός παραμένει στη Νέα Υόρκη και δίνει συνεντεύξεις σε νεόκοπους και ανερχόμενους δημοσιογράφους όπως παρατηρεί ο Μιχάλης Ιγνατίου.
Ο γνωστός ανταποκριτής γράφει στην ιστοσελίδα του μεταξύ άλλων: «Για την ελληνική κρίση, και για τις προσπάθειές του να αποφύγει η Ελλάδα τη χρεωκοπία, μίλησε χθες το βράδυ στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Την ίδια στιγμή, οι βουλευτές-μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής, αναμένουν την άφιξη του κ. Παπανδρέου στην Αθήνα, για να καταθέσει για την επίμαχη “Λίστα Λαγκάρντ”, αν και πληροφορίες αναφέρουν πως δεν προτίθεται να το πράξει.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο, ο κ. Παπανδρέου βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και το βράδυ της Πέμπτης μετέβη στο στούντιο του MSNBC….

Κακλαμάνη, αγνοεί την Βουλή ο Παπανδρέου, αγνοούν την Βουλή οι υπουργοί της συγκυβέρνησης σας που δεν προσέρχονται να απαντήσουν στα ερωτήματα των βουλευτών, με προεξάρχοντα τον Στουρνάρα… Το κλείσατε το μαγαζί!!! Κάθησε εσύ και σκίσε τα ιμάτια σου όσο θες…Εμείς προσυπογράφουμε στην κραυγή σου! 
Μα δεν ντρεπόμαστε λιγάκι;;; Δεν ντρεπόμαστε;;;;

πηγή
Exit mobile version