Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 13 Απριλίου 2013

xamail__article__article (1)

 

Καλησπέρα σας Είμαι μαθητής λυκείου σε σχολείο της περιφέρειας και θα ήθελα να αναφέρω ένα γεγονός που μου προκάλεσε οργή.(Προτιμώ να μην αναφέρω στοιχεία για ευνόητους λόγους). Πήρα το θάρρος να απευθυνθώ σε εσάς γιατί είστε αν όχι το μοναδικό, ένα από τα κόμματα που ακούτε αυτά που έχει να πει ο ελληνικός λαός και παλεύετε για αυτά. Αρχικά, να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι και ο θερμότερος υποστηρικτής σας αλλά συμμερίζομαι τις απόψεις σας σε πολλά θέματα. Ένα από αυτά είναι το κατά πόσο αρχαιοελληνικός είναι ο περιβόητος “ναζιστικός” χαιρετισμός για κάποιους, με το δεξί χέρι παρατεταμένο. Πριν λίγες μέρες ανέβασα στο προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook μια φωτογραφία, με ένα άγαλμα να χαιρετάει με αυτόν τον τρόπο, θέλοντας να δείξω πως άδικα έχει μείνει στην ιστορία ως ναζιστικός. Άλλωστε, έχω προσέξει πως είναι αρκετοί που έχουν πράξει αναλόγως. Μετά από λίγες μέρες, ένας εκπαιδευτικός του σχολείο, γνωστός για τα κομμουνιστικά του αισθήματα, που είδε την φωτογραφία θέλησε ντε και καλά να αποδείξει πως δεν ισχύει η ελληνικότητα του χαιρετισμού με μοναδικό επιχείρημα ότι δεν ξέρουμε ποιος το αναφέρει αυτό. Επίσης, ενώ απαγορεύονται οι πολιτικές συζητήσεις εντός σχολείου επέκρινε την Χρυσή Αυγή (χωρίς κάποιος να είχε αναφέρει το κόμμα). Και όταν ακούστηκε στο χώρο “Γιατί οι κομμουνιστές ήταν καλύτεροι;”, απάντησε “αποκαλείτε κομμουνιστές αυτούς που παλεύουν για εσάς”. θεωρώ ασύστολη αριστερή προπαγάνδα το συμβάν, τόσο σε μαθητές που ουδέποτε έδειξαν κάποια προτίμηση στο κόμμα σας, τόσο και σε αυτούς που σας υποστηρίζουν. Και η αλήθεια είναι ότι είναι πολλοί. Ο μόνος λόγος που θέλησα να αναφέρω το συμβάν είναι λόγω όλων αυτών των συζητήσεων που γίνονται εντός σχολείου “για να οξυνθεί η κριτική μας σκέψη και να μην πέφτουμε θύματα” όπως λένε, για το αν το σχολείο ασκεί προπαγάνδα. Ε ναι λοιπόν ασκεί! Και την ασκούν αυτοί που είναι οι δήθεν πολέμιοι των αντιδημοκρατικών και όλων των φασιστών, κατευθύνοντας τους μαθητές πλασάροντας μη ορθές πληροφορίες με την πρόφαση πως αυτοί έχουν σπουδάσει και ξέρουν. Και σίγουρα είναι πολλά τα τέτοιου είδους κρούσματα… Γι’ αυτό, εσείς που είστε μέσα σε αυτό το ΜΠ…. ονόματι Βουλή των Ελλήνων, μιλήστε για εμάς!! Είμαστε πολλοί και κανείς δεν μας ακούει

Οργισμένος Μαθητής

Ο «γάμος» Τσίπρα – Καμμένου στέριωσε – Έδωσε την ευχή της… κακιά πεθερά

Η επέλαση της θολοκουλτούρας στην Ελλάδα δεν είναι κάτι νέο, συναγωνιστές. Πάντα υπήρχαν παράσιτα που προσπαθούσαν να δράσουν εναντίον του Ελληνικού Έθνους. Θυμηθείτε μόνο το πότε ίδρυσε την αντεθνική γκρούπα του ο βουλγαροεβραίος Αβραάμ Μπεναρόγια και αναφέρομαι φυσικά στο ΚΚΕ που μακάρι συντόμως να μας αφήσει οριστικά χρόνους, για να έχουμε ένα λιγότερο σκουπίδι για να ασχοληθούμε στο μέλλον. Η ύπαρξη των εθνοπροδοτών χρονολογείται από την ημερομηνία γέννησης του Έθνους μας πολλές χιλιάδες χρόνια πριν. Η διαφορά είναι ότι τότε η κορυφογραμμές της Ελληνικής Σκέψης ξεκινώντας από τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη και φτάνοντας μέχρι τον Παλαμά, τον Σικελιανό, τον Παπαρρηγόπουλο και πάρα πολλούς άλλους φρόντιζαν να «πνίγουν» ιδεολογικά αυτά τα παράσιτα και να μην τα αφήνουν να χύσουν το δηλητήριο τους στο Έθνος μας και κυρίως στην Νεολαία μας. Από την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου ακόμα και κυρίως την εποχή του Σημίτη (όνομα και πράγμα…) ξεκίνησε μια διαδικασία που θύμιζε έναν πνευματικό τύπο του HIV, δηλαδή αδρανοποίηση των αντισωμάτων του Έθνους απέναντι σε αυτή την πνευματική ψώρα. Είναι επιτακτική ανάγκη η ιδεολογική αντεπίθεση και η ανάκτηση του εδάφους από τους κούφιους και τους κενούς τόσο του διεθνισμού, όσο και του κοσμοπολιτισμού. Ακόμα και στο Πνεύμα πρέπει να μείνουμε ανυποχώρητοι, γεγονός που βλέπω ήδη με χαρά να γίνεται.

Κ.Α.

DVD “Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας” – Προσφορά στο επόμενο φύλλο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Καλησπέρα, είδα χθες το βράδυ την εκπομπή Αυτοψία στο Alpha και ήθελα να επισημάνω μερικά πράγματα. Η εκπομπή είχε θέμα τα τελευταία γεγονότα με τους έντονους διαλόγους της βουλής όμως για ακόμη μια φορά ο δημοσιογράφος παρουσίασε τα γεγονότα με τον τρόπο που ήθελε.. και φυσικά πάλι έφταιγε η Χρυσή Αυγή. Παρουσίασε ακόμη και διαλόγους του Πάγκαλου και κάτι αποτυχημένων πολιτικάντηδων οι οποίοι δεν είναι πλέον βουλευτές αλλά και πάλι για αυτό έφταιγε η Χρυσή Αυγή. Το θράσος των δημοσιογράφων  έχει ξεπεράσει κάθε όριο, για ότι γίνετε στην ελληνική κοινωνία φταίχτης είναι η Χρυσή Αυγή. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να γνωρίζετε ότι όλη η πραγματική Ελλάδα είναι μαζί σας και σας στηρίζουμε γιατί λέτε την αλήθεια συνεχίστε τον αγώνα σας και εμείς είμαστε στο πλευρό σας.

Μ.Κ.

12 Απριλίου 1871 – Σαν σήμερα γεννιέται ο Εθνικός κυβερνήτης του “ΟΧΙ”, Ιωάννης Μεταξάς

Με θλίψη παρακολούθησα τις προηγούμενες μέρες  τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας στα κανάλια όπου έλεγαν ότι ταυτοποίησαν τους δολοφόνους της 25χρονης Ελληνίδας με τους δραπέτες από τις φυλακές στα Τρίκαλα και αναρωτιέμαι που πάει αυτή η χώρα.. Εδώ και ένα μήνα η αστυνομία το μόνο που κάνει είναι ανακοινώσεις χωρίς κανένα αποτέλεσμα και καμία σύλληψη. Δυστυχώς η πατρίδα μας έχει καταντήσει άσυλο εγκληματιών με τους πολίτες να εκτελούνται χωρίς κανένα ενδοιασμό από τους αλλοδαπούς εγκληματίες. Σήμερα πάλι ανακοίνωση για ληστεία στον Ωροπό και πάλι ύποπτοι οι δραπέτες των Τρικάλων ευτυχώς δεν είχαμε θύματα όμως σύλληψη καμία. Μόνη λύση για την χώρα και την τιμή μας είναι η Χρυσή Αυγή. Πιστεύουμε σε εμάς είστε μόνη μας ελπίδα μπας και ξεβρωμίσουμε την Ελλάδα που όλοι αγαπάμε.

Ν.Σ.

Public Issue: Όλοι καταρρέουν, μόνο η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει!

Διάβασα το άρθρο σας και τις πολύ σωστές προτάσεις σας για καταπολέμηση της ανεργίας. Όμως, Συναγωνιστές, ας σκεφτούμε κάτι που πιστεύω είναι πολύ απλό στην ουσία του. Ποινικοποιούν την ιδιοκτησία, καθιστούν τις εργασιακές σχέσεις να θυμίζουν κοινωνική γαλέρα, φέρνουν εκατομμύρια αλλόφυλους που θα αποδεχτούν αμάσητα όλα τα παραπάνω γιατί πολύ απλά και πάλι θα είναι καλύτερα από ότι στις πατρίδες τους. Σε αυτά τα ζητήματα μπορούμε να δούμε ότι η αριστερά στηρίζει τα μισά και η δεξιά τα άλλα μισά. Με την βοήθεια και των δύο εν τέλει περνάνε όλα. Οπότε μήπως, λέω μήπως είναι προσυνεννοημένοι ώστε να τα περάσουν όλα και να σκοτώσουν τον Ελληνικό Λαό; Άλλος ένας λόγος για να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την Χρυσή Αυγή!!

Ι.Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-13-apriliou-2013#.UWlmsLWePRM#ixzz2QLusdwr3

Exit mobile version