Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθηνών, Κοζάνης, Λαρίσης

 

 

Μια εξαιρετική ομιλία έλαβε χώρα, την Τετάρτη 10 Απριλίου, στα γραφεία της Τ.Ο Αθηνών. Κεντρικός ομιλητής ο συναγωνιστής Σωτήρης Σχοινάς και θέμα «Ο καθημερινός τρόπος ζωής του Χρυσαυγίτη». Ο συναγωνιστής, με ενάργεια, αναφέρθηκε στις Ιδεολογικές Θέσεις και Αξίες της Χρυσής Αυγής, τις οποίες οφείλουμε να σεβόμαστε και να τηρούμε. Οι τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πυκνώνουν, αμείωτα και καθημερινώς, από Έλληνες.

Βασική προϋπόθεση για να διαβεί κάποιος το κατώφλι του Κινήματος, είναι να είναι ΕΛΛΗΝΑΣ. Δεν αρκεί, όμως, μόνο η καταγωγή. Οφείλει να τιμά την Ελληνική του καταγωγή, να διάγει βίο που αρμόζει σε έναν Έλληνα, που θα αποτελεί υπόδειγμα της Φυλής, και όχι απλώς ένα ακόμα δείγμα της θλιβερής σύγχρονης πραγματικότητας. Ο Εθνικιστής δεν είναι μαζάνθρωπος, ούτε ψευτοελιτιστής. Ο Εθνικιστής προέρχεται από τον ίδιο τον Λαό. Αισθάνεται, όμως, την ακατανίκητη ανάγκη να ξεχωρίσει μέσα από σκληρούς αγώνες, να σηκώσει το βάρος της σωτηρίας της Πατρίδος του, και αν χρειαστεί, να θυσιαστεί για αυτήν. Ο αγώνας για τον Εθνικισμό και την Πατρίδα δεν είναι αγώνας για ησυχία, τάξη, και εικονική ασφάλεια. Είναι ο αγώνας για την εκπλήρωση του πεπρωμένου της Φυλής. Είναι η μοναδική ΓΝΗΣΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Η επανάσταση ξεκινάει πρώτα από μέσα μας, και στον καιρό της παρακμής δεν υπάρχει τίποτε πιο επαναστατικό από την στροφή προς της παραδοσιακές αξίες της Φυλής μας. Στροφή, και όχι επιστροφή, καθώς οι αξίες αυτές ποτέ δεν χάθηκαν, ούτε ανήκουν σε κανένα μακρινό παρελθόν, απλά οι σύγχρονοι Έλληνες τις λησμόνησαν, τυφλωμένοι από την υλιστική λαίλαπα. Βασικό μέλημά μας να εμφυσήσουμε την επαναστατική αυτή πνοή στους ανθρώπους που πυκνώνουν τις τάξεις μας, και να επιμείνουμε μέχρι η αρχή αυτή να γίνει συνείδηση. Αυτή θα είναι και η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ μας. Δεν αρκεί να είσαι Έλληνας. Πρέπει να τιμάς κάθε στιγμή το Αίμα που τρέχει μέσα στις φλέβες σου. Η Χρυσή Αυγή, με την πειθαρχία που την διέπει, είναι το πιο υγιές και μάχιμο παράδειγμα του Εθνικισμού σήμερα. Πρεσβεύουμε τον Ελληνικό ΛΑΪΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΥΛΕΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΣΤΕΣ!

1941: Ρούπελ-γραμμή Μεταξά: Η φρουρά δεν παραδίδεται!

Όλοι γνωρίζουν πως οι ομιλίες στη Τ.Ο. Αθηνών αποτελούν ιδεολογικές ζυμώσεις υψηλού επιπέδου και τεκμηριωμένης ενημέρωσης. Την Τρίτη 9 Απριλίου, η προβολή του ντοκιμαντέρ με θέμα την επέτειο της γερμανικής εισβολής στην Ελλάδα και τον υπέρ πάντων αγώνα των υπερασπιστών των οχυρών του Ρούπελ στην γραμμή Μεταξά, αποτέλεσε μοναδική ιστορική μέθεξη σε αυτή την σελίδα ηρωισμού, εθνικής υπερηφάνειας και λαμπρής δόξας του Ελληνικού Στρατού.

Προβλήθηκαν εικόνες-ντοκουμέντα και συνοδευτικό κείμενο που προκάλεσε ρίγος συγκινησιακής φόρτισης στους παρευρισκόμενους συναγωνιστές και υποστηρικτές του Κινήματος. Εικόνες όπου οι Έλληνες στρατιώτες υπερασπίζονται την Τιμή, την Ελευθερία και την Αξιοπρέπεια όσων βρίσκονταν στα μετόπισθεν αλλά και στο όνομα των Ηρώων Προγόνων μας, που έχυσαν το αίμα τους για την Ελευθερία. Τα οχυρά δεν εγκαταλείπονται και δεν παραδίδονται και στον τοίχο γραμμένη, από τον επικεφαλής Έλληνα αξιωματικό, η φράση «Στις Θερμοπύλες σκοτώθηκαν οι 300, εδώ θα πεθάνουμε οι 80», φέρνοντας στο νου την σπαρτιατική ρήση «ἄμμες δέ γ’ ἐσσόμεσθα πολλῷ κάρρονες».
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Τ.Ο. Αθηνών
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Επίσκεψη στελεχών της Τ.Ο. Κοζάνης στο Τσοτύλι Βοΐου

Συνεχίζονται οι δράσεις της Τ.Ο. Κοζάνης, σε όλο τον Νομό, με σκοπό την άμεση επικοινωνία με τους συμπολίτες μας και την πληροφόρηση τους σχετικά με τις θέσεις και την ιδεολογία του  Κινήματος μας.

Κλιμάκιο στελεχών της Χρυσής Αυγής βρέθηκε, την Κυριακή 7 Απριλίου, στο Τσοτύλι Βοΐου Κοζάνης όπου σε έναν κατάμεστο από κόσμο χώρο συζητήθηκαν οι πολιτικές θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Ο Γραμματέας της Τ.Ο. Κοζάνης, συναγωνιστής Λορίδας Φαίδων, μίλησε για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής σε θέματα οικονομίας, λαθρομετανάστευσης, ανεργίας και συνομίλησε με τους πολίτες του Βοΐου για προβλήματα και ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος. Συζητήθηκε, επίσης, το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής, η βοήθεια που παρέχουμε σε δεκάδες οικογένειες Ελλήνων που πλήττονται από την μνημονιακή πολιτική, το πρόγραμμα αιμοδοσίας με την συνδρομή μελών μας καθώς και το κοινοβουλευτικό έργο του Κινήματος που  αφορά στον Νομό Κοζάνης και εν γένει την Δυτική Μακεδονία.

Η συμμετοχή των πολιτών του Τσοτυλίου και των γύρω κοινοτήτων ήταν μαζική και ένθερμη, γεγονός που αποδεικνύει ότι η απήχηση της Χρυσής Αυγής δυναμώνει, μέρα με τη μέρα, σε όλη την Δυτική Μακεδονία.  Η Χρυσή Αυγή, το μόνο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στην Ελλάδα, είναι δίπλα στους Έλληνες μέσω του κοινοβουλευτικού έργου των 18 συναγωνιστών στην Βουλή, αλλά και έξω στους δρόμους και τις γειτονιές, με τις δράσεις και το κοινωνικό έργο που πραγματοποιούνται σε κάθε Τοπική Οργάνωση, ανά την Ελλάδα. Χρυσή Αυγή παντού, για να ξεβρομίσει ο τόπος!

Τ.Ο. Κοζάνης
Πλατεία Γιολδάση 2
Παρασκευή 19:00-23:00
Τηλ: 6984 342137

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Λάρισας

Άλλη μία επιτυχημένη συνάντηση του Μετώπου Γυναικών στην Τ.Ο. Λάρισας έλαβε χώρα, την Πέμπτη 11 Απριλίου, όπου οι συναγωνίστριες έδωσαν δυναμικό «παρών». Θέμα της ομιλίας «Ο Λαϊκός Εθνικισμός ως Βιοθεωρία» με κεντρική ομιλήτρια την υπεύθυνη του Μετώπου Γυναικών της Τ.Ο. Λάρισας, συναγωνίστρια Κοντέα Αναστασία, η οποία με σαφή και εμπεριστατωμένο λόγο τεκμηρίωσε ότι ο Λαϊκός Εθνικισμός -και ειδικότερα ο Χρυσαυγιτισμός- είναι Τρόπος και Στάση Ζωής και όχι κάτι εφήμερο και άνευ ουσίας. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί Σχολείο, Στρατόπεδο, Κάστρο. ΣΧΟΛΕΙΟ, γιατί διδάσκει Ιδέες, Αρχές, Ήθος και Αξίες. ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, καθώς εκπαιδεύει «Πολιτικούς Στρατιώτες» για την Απελευθέρωση της Χώρας. ΚΑΣΤΡΟ, επειδή κρατά όλες τις προαναφερθείσες ιδιότητες αμόλυντες από την σήψη και την παρακμή της σύγχρονης αρρωστημένης και ανθελληνισμένης κοινωνίας. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Τ.Ο. Λάρισας
23ης Οκτωβριου 9 και Ζαλοκώστα 1, 2ος όροφος
Δευτέρα – Παρασκευή 9:30-14:30, Παρασκευή και Σάββατο 19:00-21:00
Τηλ: 2410 554606, 2410 556249, 2410 556248

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhnwn-kozanhs-larishs#.UWnUG7WePRM#ixzz2QNuWVVa6

Exit mobile version