Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν το καθεστώς τιμά τους «αντιστασιακούς» και ξεχνά τους Ήρωες

benizelos-velos__article

 

Ολόκληρο σχεδόν το αμαρτωλό ο κατεστημένο της μεταπολίτευσης έδωσε το παρών στη κηδεία του Νίκου Παππά. Ήταν όλοι εκεί πολιτικάντηδες, κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες   είτε με τη φυσική τους παρουσία ή με τα λουλούδια που έστειλαν θέλησαν  να τιμήσουν το δικό τους… ήρωα. Ήταν όλοι εκεί, όσοι από το 1974 και μετά, έχουν ακέραιη την ευθύνη για την οικονομική λεηλασία της χώρας, την διαστρέβλωση της ιστορίας, την έκπτωση αρχών, ηθών και αξιών και φτάνοντας στις μέρες μας αυτοί που εκχώρησαν την Εθνική κυριαρχία και την παράδοση του Ελληνικού λαού στους παγκόσμιους τοκογλύφους. Τη κηδεία του φυσικά για ακόμη μια φορά πλήρωσε ο κυρίαρχος, πλην πενόμενος πλέον, Ελληνικός λαός  ως είθισται, και χωρίς να είναι γνωστός ο λόγος που απεδόθησαν τιμές υπουργού. Υπήρχαν αγήματα αποδόσεως τιμών, στρατιωτική μπάντα και άφθονοι βαθμοφόροι. Ποια εν τέλει ήταν η ηρωική αυτή πράξη που έπρεπε να γίνει όλη αυτή η διαδικασία;

Η φυγάδευση του αντιτορπιλικού με το όνομα «Βέλος» στο οποίο ήταν κυβερνήτης και η πατρίδα του το εμπιστεύθηκε κατά τη διάρκεια Νατοϊκής άσκησης  σε κάποιο λιμάνι της Ιταλίας λόγω της πολιτικής του εναντίωσης με το στρατιωτικό τότε καθεστώς. Θεωρήθηκε μάλιστα τέτοιας σπουδαιότητας το εγχείρημα, ώστε οι κρατούντες να τοποθετήσουν το συγκεκριμένο καράβι δίπλα στο θρυλικό «Αβέρωφ» που πολέμησε σε ναυμαχίες και  με τη δική του συνεισφορά διπλασιάστηκε η Ελλάδα, κάνοντας τους Τούρκους να πανικοβάλλονται και στο άκουσμα του ονόματος του  λέγοντας  το «καράβι του διαβόλου» στη γλώσσα τους.

Αναπόφευκτη και μοιραία η σύγκριση με τη κηδεία του Στρατηγού Ντερτιλή, ενός Έντιμου, Υπερήφανου και Απροσκύνητου Μαχητού του Έθνους. Το επίσημο ελληνικό (;) Κράτος απουσίασε και δεν τίμησε το άξιο τέκνο του που το δόξασε πολεμώντας από παιδί σχεδόν κατά των Γερμανών στην Αντίσταση, ύστερα στο συμμοριτοπόλεμο ως Αξιωματικός του Εθνικού Στρατού, στη συνέχεια συμμετείχε στο Εκστρατευτικό Σώμα της Κορέας, λαμβάνοντας τα πρώτα Μετάλλια Ανδρείας. Το 1964 στην Κύπρο ως Ταγματάρχης του Ελληνικού Στρατού της ΕΛΔΥΚ έδωσε μάχες σώμα με σώμα εξαφανίζοντας όλους τους τουρκοκυπριακούς θύλακες. Αυτόν λοιπόν τον ήρωα των μαχών που είχε πάρει λάφυρα τούρκικες σημαίες το ψευτορωμαίικο της προδοσίας και της μίζας τον έστειλε φυλακή με μια θολή και καθώς όλα δείχνουν, ψεύτικη κατηγορία.

Η παράθεση των παραπάνω γεγονότων περιγράφει το αγεφύρωτο  χάσμα που χωρίζει τους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής με τους φυγόστρατους δημοκράτες για το τι σημαίνει Ήρωας και σε ποιους αρμόζουν τιμές. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε σε ΟΛΟΥΣ τους ξεχασμένους Ήρωες του Γένους είναι ότι ακολουθούμε απαρέγκλιτα το δικό τους δρόμο, δρόμο που οδηγεί στο γκρέμισμα της ανθελληνικής πλαστογραφημένης ιστορίας, με σκοπό να οικοδομηθεί ένα Εθνικό κράτος που θα τιμά ως οφείλει τους Ήρωες οι οποίοι αναδείχτηκαν στα Πεδία των Μαχών. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/otan-to-kathestws-tima-tous-antistasiakous-kai-jechna-tous-hrwes#.UWpYJLWePRM#ixzz2QQ61jhid

Exit mobile version