Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΒΕΡΟΙΑ: Δυναμική πορεία και ενημερωτική δράση – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ver1__article

 

Με συμμετοχή εκατοντάδων εθνικιστών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το μεσημέρι ενημερωτική δράση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της Βέροιας.

Η ενημερωτική δράση ξεκίνησε λίγο μετά τις 11 π.μ. και μετατράπηκε σε μια δυναμική πορεία. Τα συνθήματα «Ελλάς, Ελλάς, ή Ταν ή επί Τας», «Αλήτες, προδότες πολιτικοί» και «Δουλειά, δουλειά, στον Έλληνα Εργάτη» δονούσαν την ατμόσφαιρα της Βέροιας επί τουλάχιστον δύο ώρες. Θερμότατη ήταν η υποδοχή των κατοίκων, οι οποίοι έβγαιναν στα μπαλκόνια και από τα καταστήματά τους, ζητώντας ενημερωτικό υλικό και εφημερίδες του κινήματός μας ή χειροκροτώντας τους Συναγωνιστές στο άκουσμα των συνθημάτων. Πολλοί ακολούθησαν αυθόρμητα την πορεία των Συναγωνιστών.

Η πορεία διέσχισε όλους τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, φτάνοντας μέχρι τα δικαστήρια και από εκεί κατέληξε στον χώρο μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης, όπου ο Συναγωνιστής και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Αντώνιος Γρέγος και ο υπεύθυνος περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης απηύθυναν μαχητικό χαιρετισμό. Εκεί, οι Συναγωνιστές σε στάση προσοχής έψαλλαν τον ύμνο του κινήματος και τον εθνικό ύμνο. Η πορεία συνεχίστηκε κανονικά μέσω της πλατείας Ελιάς και κατέληξε στο αρχικό σημείο εκκίνησης, με τους συμμετέχοντες να έχουν πληθύνει και τους κατοίκους να δείχνουν εμφανώς τον ενθουσιασμό τους.

Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής δράσης, κάποια ολιγάριθμα αντεθνικά υποκείμενα που μαζεύτηκαν απέναντι από το Δημαρχείο προσπάθησαν μάταια να δημιουργήσουν επεισόδια στο κέντρο της Βέροιας – όπου οικογένειες και γυναικόπαιδα παρακολουθούσαν και χειροκροτούσαν την πορεία των Συναγωνιστών – προκαλώντας και υβρίζοντας με την γνωστή τους μπολσεβίκικη τακτική, με την ανοχή της αστυνομίας.

Τα τοπικά MME (epikairoskathemeraveriotis) ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι “χάρη στην ψυχραιμία που επέδειξαν ορισμένα μέλη της Χ.Α., αλλά και με την ήπια παρέμβαση της αστυνομίας, δεν ξυλοκοπήθηκαν τα μέλη της αντιφασιστικής διαδήλωσης. Ωστόσο, τα “κοσμητικά”, οι απειλές και τα φτυσίματα στα πρόσωπα των αντιφασιστών, ήταν αρκετά…”

Τους ευχόμαστε περαστικά, διότι ο Ελληνικός Λαός έχει ήδη γυρίσει την πλάτη στις εμετικές θεωρίες τους και εντάσσεται πλέον μαζικά στο Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Είμαστε πλέον παντού και ας το καταλάβουν μια και καλή οι προδότες κάθε απόχρωσης του Ελληνικού Λαού: Είμαστε το αύριο και αυτοί είναι το χθες.

Αγώνας μέχρι τη τελική Νίκη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/beroia-dunamikh-poreia-kai-enhmerwtikh-drash-fwtoreportaz#.UWrHyrWePRM#ixzz2QS1oYc4K

Exit mobile version