Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έντονοι διάλογοι στην βουλή – Αποσπάσματα από την εκπομπή Αυτοψία – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

 

Αποσπάσματα από την εκπομπή Αυτοψία του Alpha για τους έντονους διαλόγους στην βουλή και στην προανακριτική επιτροπή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/entonoi-dialogoi-sthn-boulh-apospasmata-apo-thn-ekpomph-autopsia-binteo#.UWrjNbWePRM#ixzz2QSVOorSS

 

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε να επισημάνουμε το εξής: Αφού η Βουλή τα περασμένα χρόνια ήταν τόσο ψηλά, γιατί κανείς συμπατριώτης μας δεν παρακολουθούσε το κανάλι της βουλής; Ο Ελληνικός λαός είναι βαθύτατα πολιτικοποιημένος, αλλά η ξύλινη γλώσσα των “καθώς πρέπει” κλεφτών και απατεώνων όπως είναι φυσικό δεν τραβούσε το ενδιαφέρον του κόσμου. Ο κόσμος τους έχει γυρίσει την πλάτη, αλλά μόλις μπήκε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέσα στον ναό της διαφθοράς, ξαφνικά ο κόσμος ξύπνησε από τον λήθαργο και τρέχει να παρακολουθήσει όπως ο διψασμένος στην έρημο για νερό! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η όαση της πολιτικής λειψυδρίας!

Και επειδή σε εμάς άρεσε όλη η εκπομπή, σας την παραθέτουμε να βγάλετε και μόνοι σας τα συμπεράσματά σας και να αντιληφθείτε ότι το χάλι εκεί μέσα είναι γενικό και όχι έτσι όπως θέλουν να το παρουσιάσουν ορισμένοι φλώροι των ΜΜΕ:

https://www.youtube.com/watch?v=HVapxKeO6gI

Exit mobile version