Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πτώχευσε, δεν βρήκε δουλειά, πείνασε, αυτοπυρπολήθηκε – Οι ένοχοι θα πληρώσουν;

asthenoforo-660-2_3__article

 

Τρία χρόνια άνεργος ήταν ο 50χρονος που αυτοπυρπολήθηκε στα Βριλήσσια. Ο άνδρας νοσηλεύθηκε σε νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα και πριν λίγες ώρες κατέληξε. 

Η οικονομική καταστροφή που επιβλήθηκε στην χώρα από τις πολιτικές των μνημονίων ήταν η αιτία που ο 50χρονος άνδρας αυτοπυρπολήθηκε στα Βριλήσσια, στη συμβολή των οδών Αναπαύσεως και Πεντέλης. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά, ο άνδρας παλαιότερα είχε βιοτεχνία, η οποία έκλεισε λόγω της κρίσης, αναζήτησε εργασία, αλλά όσο περνούσε ο καιρός και αυξάνονταν τα μνημόνια, τόσο αυξάνονταν και οι άνεργοι τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα και λόγω ηλικίας να μην μπορεί να βρει δουλειά. Ως αποτέλεσμα της ανεργίας ήρθε η κατάθλιψη και η παραίτηση από την διάθεση να ζήσει. Του είχαν τσαλακώσει την αξιοπρέπεια, του είχαν τσακίσει όλα τα όνειρα.

Την ίδια στιγμή σε συμφωνία – πλαίσιο για τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων κατέληξαν οι πολιτικοί αρχηγοί, κατά τη συνάντησή τους το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μέγαρο Μαξίμου, η οποία ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου 3,5 ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία προβλέπει την απομάκρυνση 4.000 δημοσίων υπαλλήλων εντός του 2013 και άλλες 11.000 αποχωρήσεις εντός του 2014.

Συγκυβέρνηση και τρόικα φέρνουν απολύσεις, περικοπές και νέα υφεσιακά μέτρα με στόχο την καταστροφή της χώρας, την εξαθλίωση των πολιτών και την εκποίηση του ελληνικού πλούτου. Μόνο μία αληθινά εθνική ηγεσία με πρωτοπόρο την Χρυσή Αυγή μπορεί να πει ΟΧΙ στους τοκογλύφους και να διεκδικήσει τα δίκαια του Ελληνικού λαού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ptwcheuse-den-brhke-douleia-peinase-autopurpolhthhke-oi-enochoi-tha-plhrwso#.UWsnGbWePRM#ixzz2QTgGYh5H

Exit mobile version