Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

xamail__article__article (1)

 

Συγχαρητήρια στον συντάκτη του άρθρου για το ρόλο των οικογενειών  Ροθτσιλντ και Ροκφέλερ στην επιβολή της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Επιτέλους ήρθε η ώρα να καταλάβει ο ελληνικός λαός τι παιχνίδι παίζουν στις πλάτες του οι εβραίοι – σιωνιστές και το θλιβερά ανδρείκελά τους. Πολλοί πιστεύουν ότι υπάλληλοί τους στην Ελλάδα, αυτούς που βάλανε να μας κυβερνάνε(Jefrey Παπανδρέου, Παπαδήμος, Βενιζέλος, Σαμαράς, Δένδιας, Καραμανλής κτλ κτλ), είναι απλά ανίκανοι.. αλλά μακάρι να ήταν μόνο αυτό.. ότι κάνουνε εις βάρος των Ελλήνων και της πατρίδος μας το κάνουνε με δόλο, με σχέδιο, μετά από εντολές των σιωνιστών αφεντικών τους, με σκοπό την επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων και την ισοπέδωση των εθνών -κρατών, την πολτοποίηση των λαών και συνεπώς την πιο εύκολη χειραγώγηση τους και τον απόλυτο έλεγχο τους. Όπως δήλωσε και ένας από τους μεγαλύτερους πολέμιους του Ελληνισμού ο αμερικανο- εβραίος Χένρι Κίσινγκερ:

“Ο λαός των Γκρεκών είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευτεί. Γι’ αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθεί να συμμορφωθεί. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας”

Είναι φανερό πλέον ότι ο Ελληνισμός δέχεται πρωτοφανή επίθεση στις ρίζες του. Ξέρουν πολλοί καλά οι θανάσιμοι εχθροί του ότι είναι το τελευταίο προπύργιο στην εφαρμογή των σκοτεινών σχεδίων τους. Θα τους το επιτρέψουμε Έλληνες; Σε αυτά τα ιερά χώματα έχουν γίνει άπειρες θυσίες και έχουν χυθεί ποτάμια αίματος για να ξεπουλήσουμε τα ιδανικά, την ιστορία, τις αξίες και την Πίστη μας τόσο φτηνά. Η ελπίδα των Ελλήνων δεν θα σβήσει τόσο εύκολα… Αυτή η Ελπίδα υπάρχει αιώνες άσβεστη, γεννήθηκε στην Ελλάδα και ΤΩΡΑ λέγεται ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι, πιο δυνατά μέχρι την τελική Νίκη! Ζήτω το Έθνος!

Σ.Τ.

Πτώχευσε, δεν βρήκε δουλειά, πείνασε, αυτοπυρπολήθηκε – Οι ένοχοι θα πληρώσουν;

 

θα αναφερθώ στον είρωνα δικηγόρο Δένδια, ο οποίος ως γνώστης του  αντικειμένου της θέσεως που δέχθηκε να λάβει, συνεχίζει και επαυξάνει τον “επαγγελματισμό” επί θεμάτων ασφαλείας. Το τελευταίο καιρό έχουν κάνει την
εμφάνισή τους, τουλάχιστον στις λεωφόρους Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης, οχήματα “συμβατικά” και διαφόρων τύπων, με αστυνομικό “φάρο” και οδηγό και συνοδηγό με αστυνομικές στολές. Αυτά όλα σε τι αποσκοπούν;; Το σίγουρο είναι ότι μέτρα ασφαλείας ΔΕΝ είναι. Ίσως δεν υπάρχουν χρήματα για να βάψουν αυτά τα οχήματα στα χρώματα της  Αστυνομίας ή έχουν κατά νου να αλλάξουν τα χρώματα της Αστυνομίας αλλά δεν έχουν αποφασίσει τα νέα χρώματα. Συγχαρητήρια, λοιπόν, στο κ.Δενδια και στους συμβούλους του (ιδιαίτερα στους ένστολους) που ντροπιάζουν τη Πολιτεία. Συγχαρητήρια γενικά στη συγκυβέρνηση «για το πόσο καλά ξέρει να κάνει τη δουλειά της..»

Μετά τιμής
Γ.Τ.

ΒΕΡΟΙΑ: Δυναμική πορεία και ενημερωτική δράση – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μετά από 21 χρόνια υπηρεσίας αναγκάσθηκα να παραιτηθώ, βλέποντας και ζώντας από κοντά την διάλυση και την καταστροφική μανία όλων των  ανθελλήνων εναντίον του Στρατού! Οι άνθρωποι, «απαγχονίζουν» σε  καθημερινή βάση το ηθικό του ένστολου προσωπικού.

Προσωπικά, μην έχοντας ξαναδεί κάτι τέτοιο στα 21 χρόνια που υπηρέτησα σε όλη την Ελλάδα, με μεταθέσεις ακόμη και στην εμπόλεμη ζώνη Κοσσόβου Αλβανίας, αναγκάσθηκα – παρά την πίεση του Διοικητή μου να παραμείνω – να παραιτηθώ. Σήμερα υπεραμύνομαι του οράματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Ταυτίζομαι με αυτό και σήμερα μπορώ να πω πως η Ελλάδα μπορεί να ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο.

Α.Γ.

Παιδί της «γενιάς του πολυτεχνείου» ο διάδοχος της Αλέκας στον Περισσό

 

Κυριακή πρωί, μια ολόκληρη μέρα να την περάσω ευχάριστα με την οικογένεια μου, την σύζυγο και τα 2 παιδιά μου, μιας και την παρασκευή είχα 24ωρη βάρδια και γύρισα άυπνος στις 09:30 σπίτι μου το Σάββατο το πρωί! Ένα σπίτι 93 τ.μ. με τα μπαλκόνια που σε αυτά τα 93τ.μ. θα περάσω όλη αυτήν την όμορφη Κυριακή, μια υπέροχη ανοιξιάτικη μέρα που η οικογένεια θα ήθελε να περάσουμε στην εξοχή όπως την άνοιξη του 2009 που μπορούσαμε να βγαίνουμε την βόλτα μας! Να σας πω την αλήθεια και εγώ το ίδιο ήθελα αλλά δυστυχώς τα σημερινά πρωτοσέλιδα με έκαναν να σκεφτώ ότι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να φτιάξω τα ποδήλατα και να κάνουμε μια βόλτα!

Έβγαλα λοιπόν τα ποδήλατα από το μικρό αποθηκάκι και το μόνο που  μπόρεσα να κάνω ήταν μια λίστα με όλα αυτά που χρειάζονται για να γίνουν λειτουργικά ξανά! Κατέληξα ότι χρειάζονται γύρω στα 50 ευρώ για να επισκευάσω τα φρένα των ποδηλάτων κλπ ώστε να μην χάσουμε και την επόμενη Κυριακή…   Έβγαλα το πορτοφόλι από την τσέπη και με πρόχειρους υπολογισμούς κατάλαβα ότι δεν πρόκειται να κάνουμε ποδηλατάδα μιας και έρχεται Πάσχα χωρίς δώρο και οδοιπορικά!!! Εμπρός λοιπόν ντυθείτε όλοι να πάμε έναν υπέροχο ανοιξιάτικο περίπατο μέσα στα τσιμέντα, γατί για να πάμε στην ανοιξιάτικη φύση, θα πρέπει να βάλω στον 2 χρόνων γιό μου και την 4 χρόνων κόρη μου πλήρη εξάρτηση μιας και θα περπατάμε μία ολόκληρη μέρα…

Σ.Μ.

Ιστορίες δημοσιογραφικής τρέλας: Η Χρυσή Αυγή προσηλυτίζει μουσουλμάνους!

 

Τώρα που υποτίθεται  – όπως διαμηνύει η τρικομματική κυβέρνηση – θα αρχίσουν πάλι τα έργα στους υπό κατασκευή αυτοκινητόδρομους, κάντε ότι περνάει από το χέρι σας,  να δουλέψουν εκεί αποκλειστικά και μόνο άνεργοι Έλληνες και όχι Αλβανοί, Πολωνοί και Βούλγαροι και μάλιστα ανασφάλιστοι, κατά την προσφιλή μέθοδο των μεγαλοεργολάβων. Είσαστε η μοναδική μας ελπίδα. Η χώρα περιμένει από εσάς να βάλετε τάξη στα κακώς κείμενα… Θέλουμε, επιτέλους, μια νέα Ελλάδα!

Μ.Π.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-15-apriliou-2013#.UWsxfbWePRM#ixzz2QTrX1VGy

Exit mobile version