Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γερμανικές πατσαβούρες της Μέρκελ και των τοκογλύφων λυσσομανούν κατά της Χρυσής Αυγής

der_spiegel

 

Λυσσασμένη επίθεση στο κίνημα των Ελλήνων Eθνικιστών, κάνει το γερμανικό πατσαβουρο-περιοδικό Der Spiegel, όργανο πιστό του γερμανικού κατεστημένου και των διεθνών τοκογλύφων που μας πίνουν το αίμα με το καλαμάκι!

Τα παπαγαλάκια της φράου Μέρκελ, του στυγνού Σόιμπλε και των υπολοίπων δυναστών της πατρίδας μας, αποκαλούν στο έμεσμά τους την Χρυσή Αυγή «δολοφονική συμμορία» και ωρύονται ότι «πουθενά αλλού στην Ευρώπη νεοναζί και ακροδεξιοί δεν επωφελούνται τόσο από την οικονομική κρίση όσο στην Αθήνα. Με πράξεις ωμής βίας τρομοκρατούν τη χώρα. Αστυνομικοί συνεργούν».

Ιδού το παραλήρημα των εκπροσώπων των υπευθύνων της δυστυχίας μας:«Εδώ και μήνες ακροδεξιοί προκαλούν φόβο και τρόμο στην Ελλάδα, σημειώνονται επιθέσεις σε βάρος αλλοδαπών, διώκονται ομοφυλόφιλοι και ξυλοκοπούνται αριστεροί, υπήρξαν ακόμη και νεκροί. Σε ορισμένες περιοχές της Αθήνας αλλοδαποί και μειονότητες δεν τολμούν να βγουν έξω τα βράδια. Δημοσιογράφοι και βουλευτές που στηλιτεύουν το φαινόμενο δέχονται απειλές ή ξυλοκοπούνται σε μικρές ομάδες, πεζή ή σε μοτοσικλέτες, επιτίθενται σε αλλοδαπούς και αριστερούς και τους ξυλοκοπούν άγρια. Χρησιμοποιούν ρόπαλα, μαχαίρια, έως και πιστόλια, πολλά από τα θύματα δεν καταφεύγουν καν στην αστυνομία… Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής, πάντως, λίγο ενοχλείται από τις κατηγορίες σε βάρος του κόμματος και αισθάνεται ενδυναμωμένη από την άνοδό του στις δημοσκοπήσεις…».

Και δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο γερμανικό «περιοδικό» -αν σας έχει τελειώσει το χαρτί υγείας, είναι ό,τι πρέπει- που λυσσομανάει κατά της Χρυσής Αυγής. «Επικίνδυνη Αυγή» είναι ο τίτλος άρθρου στο χτεσινό φύλλο της κατεστημένης φυλλάδας Süddeutsche Zeitung, όπου επίσης γίνεται άμεση σύνδεση της ανόδου της με την κρίση. Η δημοσιογράφος συνομιλεί με… εκλεκτές προσωπικότητες, όπως τον Υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ, Ν. Δένδια, τον πρόεδρο των Πακιστανών στην Ελλάδα, σταλινοκομμουνιστές καθηγητές πανεπιστημίου κ.α. για το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής, τις αιτίες και τις συνέπειες της ραγδαίας ανόδου της στην Ελλάδα. Όπως είναι φυσικό, ο καθένας λέει το… ποίημα του.

Γιατί άραγε πολεμούν με τέτοια λύσσα και μανία την Χρυσή Αυγή τα όργανα των υπευθύνων της δυστυχίας μας; Γιατί άραγε δε λένε κουβέντα για τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, το κόμμα (πτώμα) Καμμένου κ.τ.λ.; Είναι προφανέστατο: γιατί μόνο την Χρυσή Αυγή φοβούνται, καθότι είναι το μόνο πραγματικά αντισυστημικό κόμμα στην Ελλάδα και το τελευταίο εμπόδιο στην απόλυτη κυριαρχία των διεθνών τοκογλύφων!

(ΥΓ): «Δολοφονική συμμορία» ασφαλώς και δεν είναι οι Έλληνες Eθνικιστές. Είναι οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι υπάλληλοί τους, η Μέρκελ, ο Σόιμπλε, η τρόικα και τα υπόλοιπα κοράκια, καθώς και τα δημοσιογραφικά τους όργανα, που ασελγούν στην Ελλάδα μας. Αλλά, λίγα είναι τα ψωμιά τους. Έρχεται η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού και θα τους στείλει όλους στα τσακίδια!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/germanikes-patsaboures-ths-merkel-kai-twn-tokoglufwn-lussomanoun-kata-ths-c#.UWv_5bWePRM#ixzz2QXRiQypN

 

Δεν το κρύβουμε ότι μερικά από τα γραφόμενα μας προκαλούν εμετό, όμως όταν παρουσιάζονται κατ’ αυτόν τον απίθανο τρόπο μας προκαλούν άφθονο γέλιο! Είναι στη σφαίρα της ψυχοπαθολογίας αυτά που γράφονται ειδικά όταν μας κατηγορούν για… “δολοφόνους” χωρίς όμως να μας παρουσιάζουν τα υποτιθέμενα πτώματα! Τι να ενοχληθεί η ηγεσία της Χρυσής Αυγής, δηλαδή; Για τα σενάρια φαντασίας; Δημοκρατία δεν λένε ότι έχουμε; Ε, ας γράφουν ό,τι τους κατέβει. Δεν στέκουν σε καμμία λογική η ακατάσχετη λασπολογία τους και τα ρυπαρογραφήματά τους. Ξέρουν πολύ καλά ότι έχουν χάσει το παιχνίδι και ότι οι λαοί έχουν ξυπνήσει και πόσο μάλλον ο Ελληνικός Λαός!

Exit mobile version