Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε διαθεσιμότητα αρχιφύλακας για την απόδραση στο Ιπποκράτειο

pic-0-norm (1)

 

Εκτεταμένες έρευνες από τις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό του 32χρονου κρατούμενου που απέδρασε από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 32χρονου Ελληνογεωργιανού, που απέδρασε το μεσημέρι από χώρο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Ο 32χρονος είχε μεταφερθεί στο συγκεκριμένο νοσοκομείο συνοδεία αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ευόσμου, προκειμένου να εξεταστεί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.  Ο δραπέτης είχε συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ευόσμου, καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, ενώ είχε εκδοθεί σχετική παραγγελία φυλάκισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος κατάφερε να ξεφύγει από τους φρουρούς του, κατευθύνθηκε προς την έξοδο του νοσοκομείου όπου επιβιβάστηκε σε ταξί και ζήτησε από τον οδηγό να κατευθυνθεί στον δυτικό τομέα της πόλης. Ο οδηγός του ταξί αντιλήφθηκε ότι κάτι περίερο συμβαίνει και ενημέρωσε άμεσα την αστυνομία.

Με απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα ένας Αρχιφύλακας, που ήταν υπεύθυνος για τη φρούρησή του, και παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (Ε.Δ.Ε.).

ΠΗΓΗ

 

Exit mobile version