Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 16 Απριλίου 2013

xamail__article__article (1)

 

Καλημέρα σε όλους τους Συναγωνιστές! Θα ήθελα να εκφράσω την οργή και την αγανάκτηση μου για το γεγονός του συστηματικού αποκλεισμού της φωνής του Κινήματός μας απο τα κρατικά ΜΜΕ τα οποία πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες πολύ ακριβά για χρόνια ολόκληρα και τα οποία οι “δημοκράτες” πολιτικοί κατάντησαν άντρα βολέματος των κομματικών στρατών των σάπιων και διεφθαρμένων πολιτικών κομμάτων με χιλιάδες αργόσχολους δημοσιογράφους και μη. Σήμερα το πρωί προς το τέλος της ενημερωτικής πρωινής εκπομπής στη ΝΕΤ άρχισαν πάλι να πιάνουν στο στόμα τους το Κίνημά μας με αφορμή το κατάπτυστο δημοσίευμα του Spiegel ότι δηλαδή η Χρυσή Αυγή είναι μια δολοφονική συμμορία και είχαν για αρκετή ώρα αυτόν τον τίτλο να φαίνεται στο κάτω μέρος της οθόνης. Αυτή η άθλια προπαγάνδα πρέπει να σταματήσει. Όλο αυτό το σκηνικό δείχνει την παρακμή της “δημοκρατίας” μας και την ασέβεια απέναντι σε ένα μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού Λαού που εμπιστεύτηκε την Χρυσή Αυγή να το εκπροσωπεί ως νόμιμο πολιτικό κόμμα μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Από τη στιγμή που υποτίθεται έχουμε δημοκρατία και πληρώνουμε για να ακούγονται όλες οι  φωνές ανοικτά και χωρίς περιορισμούς θέλουμε αυτό το καθεστώς να ισχύει για όλους και όχι με τα δικά μας χρήματα να κάνουν άλλοι κουμάντο και να αποφασίζουν αυθαίρετα για λογαριασμό μας το τι θα ακούμε και τι θα βλέπουμε.

Σας ευχαριστώ πολύ

Α.Β.

Η πονεμένη στρατιωτική θητεία του Αλέξη Τσίπρα

Φίλοι συνέλληνες, τα ψέματα κ οι ψευδαισθήσεις έχουν προ καιρού τελειώσει. Όλος ο  Ελληνισμός υφίσταται ολομέτωπη κ λυσσαλέα επίθεση από τους ντόπιους προδότες πολιτικούς- ανδρείκελα των αμερικανοσιωνιστών. Όλοι μας πρέπει να έχουμε διαρκώς στη σκέψη κ πράξεις μας, το απόφθεγμα του θ. Κολοκοτρώνη ” ΦΩΤΙΑ και ΤΣΕΚΟΥΡΙ στους ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ”. Ας ξυπνήσουν επιτέλους κ οι τελευταίοι. Με αιχμή του δόρατος τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ νυν υπέρ πάντων ο αγών. Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία κ ο Θεός μαζί μας.

Ελληνας- Εθνικιστής, Αθήνα

Διάγγελμα Σαμαρά: η επιτομή του ραγιαδισμού!

Έλληνες πατριώτες Καλημέρα. Σε όλα τα  δελτία εχθές και στο διαδίκτυο σήμερα από τα   πρώτα θέματα ,το άρθρο γερμανικής εφημερίδας για τη «δολοφονική συμμορία» που λέγεται Χρυσή Αυγή! ΟΥΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙΥΠΟΚΤΡΙΤΕΣ!!Προδότες δοσίλογοι , Δολοφόνοι είσαστε εσείς που οδηγείται την Ελλάδα σε αφελληνισμό τους Έλληνες στην εξαθλίωση! Σας φοβίζει η  άνοδος της Χρυσής Αυγής; Τρέμετε σκυφτά ανθρωπάκια! Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ!ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΕθΝΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ!ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

Α.Γ.Α.

Και η ΔΑΠ του Αντωνάκη υπέρ του Indymedia

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΟΡΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΤΥΧΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΛΑΧΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΕΧΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΟΥ,ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΟΡΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ!ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΩΣΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ! ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΞΕΝΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΠΡΙΝ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ!!!

Τ.Ν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-16-apriliou-2013#.UWyIvbWePRM#ixzz2QZqhFPqT

Exit mobile version