Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νίκαιας, Πέλλας – Ημαθίας, Πιερίας

NIKAIA

 

Μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση της Τ.Ο. Νίκαιας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου. Οι φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος μας τίμησαν, για πολλοστή φορά, με την παρουσία τους στα γραφεία, προκειμένου να παρακολουθήσουν την ομιλία του βουλευτή Κορινθίας, συναγωνιστή Ευσταθίου Μπούκουρα.

Τον κεντρικό ομιλητή χαιρέτησε και προλόγισε ο υπεύθυνος της τοπικής, Γεώργιος Πατέλης. Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής  Μπούκουρας, ο οποίος αναφέρθηκε σε θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας. Μίλησε για  την παρουσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εντός του κοινοβουλίου, εκεί όπου το βρώμικο σύστημα έχει  κτίσει θεμέλια ανθελληνικά και υπογράφει μνημονιακές συμβάσεις της θανατικής καταδίκης χιλιάδων συμπολιτών μας. Επίσης, σχολίασε  το θέμα που πήρε έκταση, με τον εξωμότη Βενιζέλο και τον συναγωνιστή Κασιδιάρη, αλλά και το πόσο κακοστημένα είναι τα παιχνίδια των ΜΜΕ. Αλλά ό,τι και να κάνουν, η Χρυσή Αυγή δεν θα πέσει στην παγίδα των θεατρίνων β’ διαλογής. Ο συναγωνιστής τόνισε την αγαστή και άψογη συνεργασία που έχουν οι τοπικές της ΝΙΚΑΙΑΣ και της ΚΟΡΙΝΘΟΥ και μέσα σε κλίμα συγκίνησης έκανε μια ανασκόπηση των δράσεων των δυο τοπικών. Το τέλος της εκδήλωσης ήρθε με τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων και με το ψάλσιμο του Εθνικού μας Ύμνο και του Ύμνου της Χρυσής Αυγής.

Τ.Ο. Νίκαιας
Καισαρείας 30, Νίκαια (Δίπλα στην εφορία Νικαίας)
Τρίτη – Πέμπτη 17:00-20:00
Παρασκευή 09:00-13:00
Τηλ. 6976 740401, 6992 332017, 210 4909389

Ομιλία στα γραφεία της Κρύας Βρύσης με θέμα “Εθνικισμός και Δεξιά”

«Εθνικισμός και Δεξιά» ήταν το θέμα της ομιλίας του Συναγωνιστή Σταύρου Ηλία το Σάββατο 13 Απριλίου, στα γραφεία της Τ.Ο. Πέλλας-Ημαθίας. Ο Συναγωνιστής ανέλυσε τους ιδεολογικούς, πολιτικούς και ιστορικούς λόγους, για τους οποίους ένας Εθνικιστής δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με την Δεξιά παράταξη και κάθε της έκφανση. Εστιάζοντας στην επαναστατική και αντιαστική φύση του Εθνικισμού, ο Συναγωνιστής τόνισε την ανάγκη ανατροπής του σημερινού σάπιου συστήματος και όχι συντήρησής του. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στα μεταπολιτευτικά εγκλήματα της Δεξιάς έναντι του Έθνους (Κυπριακό, Μακεδονικό, Παιδεία, ιδεολογική τρομοκρατία της Αριστεράς), ενώ υπογράμμισε ότι ο φιλελευθερισμός είναι η ιδεολογία της κοινωνικής διάλυσης και του φιλοτομαρισμού.

Τον λόγο, έπειτα, έλαβε ο Συναγωνιστής Σαχινίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην μεγαλειώδη πορεία των Εθνικιστών στην πόλη της Βέροιας το μεσημέρι της ίδιας ημέρας και στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ακολούθησε συζήτηση ιδεολογικοπολιτικού περιεχομένου με τους παριστάμενους Συναγωνιστές και φίλους του Κινήματος.

Τ.Ο. Πέλλας – Ημαθίας
Κεντρική πλατεία Κρύας Βρύσης
Σάββατο: 18.00-21.00

Δραστηριότητες Τ.Ο. Κατερίνης

Κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο. Πιερίας παρέστη στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα, που διοργανώθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου, από κρητικά πολιτιστικά σωματεία της Κατερίνης, με τους παρευρισκόμενους να εκδηλώνουν την συμπαράστασή τους στον αγώνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για Εθνική ανεξαρτησία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-nikaias-pellas-hmathias-pierias#.UW01EaLwmCg#ixzz2QcnwiVSj

Exit mobile version