Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Βούλγαροι θέλουν την Θράκη μας

laxana7__article

 

Για να συνοψίσουμε εν τάχει τις φαντασιώσεις των γειτόνων μας: Οι Αλβανοί θέλουν την Θεσπρωτία, οι Σκοπιανοί θέλουν την Μακεδονία, οι Τούρκοι θέλουν Θράκη και νησιά και τώρα από ότι ακούμε οι Βούλγαροι θέλουν και αυτοί την Θράκη. Η όλη ιστορία, φυσικά, θυμίζει τα όρνεα που περιτριγυρίζουν ένα πτώμα  και παλεύουν μεταξύ τους για το ποιο θα πάρει ποιο κομμάτι, γεγονός που συνάδει με την μονίμως ενδοτική και υποχωρητική εξωτερική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Ήταν να γίνει μια κοινή στρατιωτική άσκηση μεταξύ Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Ελλάδος και ΗΠΑ (λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή;). Κατά την παρουσίαση των επιχειρησιακών σχεδίων από έκαστη χώρα η Βουλγαρία παρουσίασε έναν χάρτη που απεικόνιζε την Θράκη μας ως βουλγαρικό έδαφος και στην αιτιολογική έκθεση έλεγε ότι οι βούλγαροι είναι θράκες! Στον ίδιο χάρτη η Μακεδονία παρουσιαζόταν ως χωρισμένη με σύνορα από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Οι Βούλγαροι, φυσικά, όπως και οι σκοπιανοί, οι τούρκοι και οι αλβανοί, βρίσκουν και τα κάνουν. Από την μία η ψοφοδεής δεξιά της σφαλιάρας που μονίμως υποχωρεί στις απαιτήσεις των ξένων και από την άλλη η αριστερά της εθνοπροδοσίας, προσπαθούν να βάλουν την ταφόπλακα πάνω από τον Ελληνισμό.

Οι Έλληνες, όμως, όντας διαχρονικά ένας υπερήφανος Λαός, συντόμως θα αποτινάξουν από πάνω τους και την ψοφοδεή δεξιά και την προδοτική αριστερά, ανοίγοντας τον δρόμο για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού που θα κατοχυρώσει την Αξιοπρέπεια της Πατρίδος και του Λαού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-boulgaroi-theloun-thn-thrakh-mas#.UW03E6LwmCg#ixzz2QcpIFdBM

Exit mobile version