Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθηνών (ΒΙΝΤΕΟ), Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων, Αίγιο

z1__article

 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και άκρως επίκαιρη ομιλία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 13 Απριλίου, στην Τ.Ο Αθηνών με κεντρικό ομιλητή τον συναγωνιστή Ιωάννη Ζωγράφου. Θέμα «Τζαμί στην Αθήνα; Ποτέ και πουθενά».
Όπως επεσήμανε ο συναγωνιστής Ζωγράφου, οι πιέσεις Ερντογάν προς τον ενδοτικό Σαμαρά τελικά απέδωσαν, καθώς μετά την επίσκεψη του στην Άγκυρα, ο θλιβερός μνημονιακός πρωθυπουργός γύρισε με την δέσμευση για την δημιουργία μωαμεθανικού τεμένους στην καρδιά της Αθήνας, με λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων! Αξιοσημείωτο είναι, εξάλλου, ότι κανένας εκ των ιθυνόντων δεν έχει αποσαφηνίσει στο τι μέλλει γενέσθαι με τα 140 παράνομα τζαμιά που λειτουργούν στην Αθήνα, τα οποία φυλάσσονται από αστυνομικούς, με διαταγή του θλιβερού ανθέλληνα Δένδια.

Ο συναγωνιστής, κάνοντας μια αναδρομή σε κάποιες όχι και τόσο παλιές δηλώσεις κάποιων  «πατριωτών» πολιτικάντηδων (όρα Γεωργιάδη και Βορίδη), μας επέδειξε έγγραφα στα οποία οι εν λόγω θαμώνες της δεξιάς πολυκατοικίας, με μια κωλοτούμπα 360 μοιρών, συνηγορούν και συνυπογράφουν την κατασκευή του τεμένους. Ο συναγωνιστής πολύ εύστοχα επεσήμανε, πέραν της πρόκλησης και της αντισυνταγματικότητας της εν λόγω κίνησης, και τους πρακτικούς κινδύνους τους οποίους κρύβει η δημιουργία ενός τέτοιου τεμένους στο κέντρο της πρωτεύουσας, καθώς δεν είναι γνωστό σε ποια από τις δεκάδες μωαμεθανικές «αιρέσεις» θα ανήκει και πόσο θα ενταθεί το αβυσσαλέο μίσος εναντίον των Ελλήνων Χριστιανών.

Η Χρυσή Αυγή είναι κάθετη στην δημιουργία, όχι μόνον του εν λόγω τεμένους κάτω από την Ακρόπολη, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδος. Και όπως επεσήμανε και ο Βουλευτής Β’ Αθηνών, συναγωνιστής Γιώργος Γερμενής, που έλαβε δυναμικά τον λόγο μετά το πέρας της εξαιρετικής ομιλίας του συναγωνιστή  Ζωγράφου, αφού υπενθύμισε ότι αριβίστες και καριερίστες της πολιτικής δεν έχουν καμία θέση στην Χρυσή Αυγή, κατέληξε ότι από την πρώτη κιόλας μέρα που θα τολμήσουν οι μπουλντόζες να πατήσουν την Ιερά Οδό, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ!

ΠΟΤΕ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Ομιλία του συναγωνιστή Γ. Ζωγράφου και του συναγωνιστή βουλευτή β Αθηνών Γιώργoυ Γερμενή Τ.Ο. Αθηνών Βίντεο

Τ,Ο. Αθηνών
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Εκδήλωση Κ.Ε.Δ με θέμα την «ισλαμοποίηση της Ευρώπης»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhnwn-kinhsh-ethnikistwn-dikhgorwn-aigio#.UW3Kt7WePRM#ixzz2QfNsq5cB

Exit mobile version