Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οφθαλμοφανείς αποδείξεις

ΣΧΟΛΕΙΟ
Η συνέντευξη της Μαργαρίτας Παπαμηνά η οποία δόθηκε για τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στα Χανιά αλλά και για την σύλληψή της, θεωρούμε ότι δεν έχει κάποιο ουσιαστικό ενδιαφέρον αφού η ”εκπαιδευτικός” παραθέτει τα γεγονότα έτσι όπως θα ήθελε αυτή να διαδραματιστούν. Παρ’ όλα αυτά αξίζει να ασχοληθούμε έστω για λίγο με αυτήν την άθλια, ανθελληνική καρικατούρα, για να καταλάβουμε (η μάλλον για να αποδείξουμε) τι είδους άνθρωποι φέρουν τον τίτλο του εκπαιδευτικού. Η καΠαπαμηνά, όπως λέει με τόσο στόμφο και ο δημοσιογραφίσκος που της παίρνει την συνέντευξη, ή μάλλον καταγράφει το παραλήρημα της, έχει πλούσια δράση.
 
-Πλούσια δράση σε τι; Κατ’ αρχήν όπως η ίδια με καμάρι αναφέρει είναι μέλος στο αντιφασιστικό κίνημα Χανίων, πέραν αυτού είναι συνδικαλίστρια τηςΑΔΕΔΥ.
-Τι σημαίνει αυτό; Ότι η “δραστήρια επαναστάτρια, αγωνίστρια” κάνει την επανάσταση της εκ του ασφαλούς με έξοδα του Ελληνικού λαού, χωρίς να εργάζεται, παριστάνοντας την συνδικαλίστρια. Κλασσικό καρκίνωμα του δημοσίου ο αριστερός συνδικαλισμός που είναι συνυπεύθυνος σε μεγάλο βαθμό για τα εργασιακά προβλήματα της χώρας. Συνεχίζοντας την αναζήτηση στον βίο της, βλέπουμε ότι συμμετείχε στις περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό ”Αντικαπιταλιστική αριστερή παρέμβαση στην Κρήτη” παίρνοντας τον σεβαστό αριθμό των 162 ψήφων! Ο εν λόγω συνδυασμός ήταν ουσιαστικά μια ένωση καλοβολεμένων, αριστερών ανδρείκελων, τα οποία δρούσαν και δρουν υπό την προστασία του μορφώματος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Τελειώνοντας, αυτό που η ίδια ομολογεί (αλλά το παπαγαλάκι που την ακούει το προσπερνάει), είναι ότι έχει στοχοποιηθεί λόγω της αντιφασιστικής δράσης της μέσα στα σχολεία! Αίσχος! Οι Έλληνες στέλνουν τα παιδιά τους για να γίνουν έντιμοι πολίτες στην κοινωνία και αυτά τα δύστυχα πέφτουν θύματα τέτοιων ιδεολογικών σκουπιδιών, που δεν υπολογίζουν ούτε το τρυφερό της ηλικίας μπροστά στην διαιώνιση της ανήθικης προπαγάνδας τους. Αποδεικνύοντας λοιπόν ότι τα αριστερά, συνδικαλιστικά αποβράσματα έχουν εισχωρήσει ακόμα και στην διαμόρφωση της παιδικής συνείδησης, σκορπίζοντας το ανθελληνικό δηλητήριο τους στην νεολαία μας, μετατρέποντας την ελπίδα της Ελλάδος σε οκνηρούς, καχεκτικούς, ανήθικους τεμπέληδες.
Exit mobile version