Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολικής Αττικής, Ηρακλείου, Τρικάλων

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

 

Tην Πέμπτη 11 Απριλίου, στα γραφεία της Τ.Ο Ανατ. Αττικής, πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή Γρηγόρη Γερακόπουλου με θέμα «Περικλής Γιαννόπουλος, ο προφήτης του Ελληνισμού».

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γραμματέας της Τ.Ο, συναγωνιστής Γιώργος Παπαγεωργίου,  αναφερόμενος στο πόσο επίκαιρος είναι σήμερα, όσο ποτέ, ο Περικλής Γιαννόπουλος, ο Προφήτης του Ελληνικού Εθνικισμού, που οραματίστηκε μια Ελλάδα Μεγάλη και Δυνατή! Παραλαμβάνοντας την σκυτάλη ο Συναγωνιστής Γερακόπουλος συνέχισε, τιμώντας τον «θαυμαστή του Αττικού φωτός», Γιαννόπουλο, τον πολέμιο της ευρωπαϊκής υποκρισίας, της ξενομανίας και της μικροπρέπειας, τον υμνητή του εξανθρωπισμού της οικουμένης μέσω του Ελληνισμού. Εύγλωττος, γλωσσοπλάστης, καταγγελτικός, λάτρης του αθάνατου Αρχαίου Ελληνικού πνεύματος ο Γιαννόπουλος, κραύγαζε: «’Ελληνική Φυλή, ο μεγαλύτερος εχθρός, είναι ο εαυτός σου!».

Μην αντέχοντας την σήψη, την απίστευτη διαφθορά, την καταρράκωση του Εθνικού φρονήματος, την απαξίωση του Εθνικού Ιδεώδους από τους κρατικοδίαιτους κηφήνες, την ύπνωση των ανθρώπων του πνεύματος, την έλλειψη καθοδήγησης του Λαού από τους ιερωμένους και την επικείμενη διάρρηξη του κοινωνικού ιστού λόγω παντελούς απουσίας πίστεως στα Εθνικά Ιδανικά, δίνει τραγικό τέλος στην ζωή του στις 8 Απριλίου 1910 ο «Αντίνοος έφηβος»  έφιππος, αυτοπυροβοληθείς, βουτώντας  στα νερά του Σκαραμαγκά, αφήνοντας μας ως διαθήκη ότι «Η  διέξοδος αυτή η μία και μοναδική είναι: Βαθύτατη Πνευματική Επανάστασις Συνεπάγουσα και: Βαθύτατην Ηθικήν Επανάστασιν ήτοι: Επανάστασις Ατομική. Επανάστασις Κοινωνική. Επανάστασις Πολιτική. Επανάστασις Ιδεολογική. Επανάστασις Φιλολογική. Επανάστασις Καλλιτεχνική. Ναι. Βαθύτατη Πνευματική Επανάστασις, γεννώσα ΦΩΣ. Καταρρακνώσουσα με φώς τα Σκοτάδια και τα ψεύματα. Πνευματική Επανάστασις, εξεγείρουσα όλας τας Ηθικάς, Πνευματικάς και Υλικάς Δυνάμεις ολοκλήρου της Φυλής, ενούσα αυτάς και οδηγούσα αποφασιστικώς ίνα δημιουργηθή, διαπλασθή και υπάρξη τέλος: 1ον Νέον Εθνικόν Πνεύμα, 2ον Νέον Εθνικόν Ιδανικόν, 3ον Νέα Εθνική Πίστις”»

Δράση κοινωνικής αλληλεγγύης από την Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

To Σάββατο 13-04-2013 τα μέλη της Τ.Ο Αν. Αττικής πραγματοποίησαν άλλη μία επιτυχημένη δράση στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης. Κλιμάκιο Συναγωνιστών και Συναγωνιστριών παρευρέθησαν σε κεντρικό super market στην Αρτέμιδα Αττικής και συγκέντρωσαν τρόφιμα για τους αναξιοπαθούντες συνδημότες μας. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη, αρκετά καρότσια γέμισαν με βασικά είδη διατροφής που θα διανεμηθούν από τα γραφεία της Τ.Ο, ενώ το κλιμάκιο των Συναγωνιστών μοίρασε ενημερωτικά φυλλάδια και έτυχε της ενθουσιώδους υποδοχής από τους δημότες.

Σε μια περίοδο που ο Ελληνικός λαός πένεται εξαιτίας της ανθελληνικής πολιτικής των μισάνθρωπων που αυτάρεσκα αυτοαποκαλούνται ʽʼ κυβερνητικοί εταίροι ʼʼ και φροντίζουν να διασώζουν συνεχώς μόνο τους τραπεζίτες αδιαφορώντας για τους πολίτες που τόσο ξεδιάντροπα σπρώχνουν στην εξαθλίωση, η Χρυσή Αυγή είναι παρούσα, ανακουφίζοντας τους συμπολίτες μας με συνεχείς κοινωνικές δράσεις.

Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής
Αγ.Μαρίνας 10 – Πλ. Αγ. Μαρίνας, Αρτέμιδα
Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ. 6947 285718
Τηλ / Fax: 22940 40200

Τ.Ο. Τρικάλων: Οι προτάσεις για μια Εθνική διακυβέρνηση 

Το Σάββατο 13 Απριλίου άλλη μια ομιλία πραγματοποιήθηκε, επιτυχώς, στα γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων, από τον βουλευτή Μαγνησίας, συναγωνιστή Παναγιώτη Ηλιόπουλο, σχετικά με τις θέσεις μας για μια Εθνική διακυβέρνηση αλλά και τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anatolikhs-attikhs-hrakleiou-trikalwn#.UW7Oh7WePRM#ixzz2QjtQuokL

Exit mobile version