Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ στα χνάρια του Μούιζνιεκς

stiki_pasok__article (2)

 

Αφού κατέκλεψε τον Ελληνικό Λαό, η κομματική συμμορία της μίζας των εξοπλιστικών προγραμμάτων και της Siemens, η φωλιά των προδοτών η οποία έφερε στην Ελλάδα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την τρόικα, η κλίκα των «ελληνοποιήσεων» των λαθροεισβολέων προς άγραν ψήφων, έχει το θράσος να βγάζει ανακοίνωση κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, στηρίζοντας την ανθελληνική χολή της έκθεσης Μούιζνιεκς για τα «κρούσματα ρατσισμού» στην Ελλάδα.

Μπορεί η απατεωνιά των πασοκόσκυλων να έχει φθάσει μέχρι του σημείου να αποφεύγουν τις μεταξύ τους χειραψίες, προκειμένου να μη μετρούν χαμένα δάχτυλα, εν τούτοις δε χάνουν ποτέ την ευκαιρία να ταυτισθούν με τους σιωνιστές υπαλλήλους των Βρυξελλών. «Η Χρυσή Αυγή είναι μία οργάνωση «εγκληματικού ακτιβισμού» που λειτουργεί με όρους υποκόσμου», αναφέρει η ανακοίνωση της πασοκικής γιάφκας των διεθνών τοκογλύφων. Θα μιλήσουν για «εγκληματικό ακτιβισμό» εκείνοι των οποίων η κομματική ιστορία βρίθει παραδειγμάτων εθνικών προδοσιών, με τελευταία την υπογραφή των Μνημονίων, η οποία έχει οδηγήσει 3.500 Έλληνες στην αυτοκτονία και εκατοντάδες χιλιάδες άλλους σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας και πείνας! Δεν περιμέναμε βεβαίως ούτε ειλικρίνεια μα ούτε και μεταμέλεια από εκείνους οι οποίοι χειροκροτούσαν και χειροκροτούν το παιδί της Μαργαρίτας, την ώρα που εκείνο ξεδιάντροπα δήλωνε στα διεθνή φόρα πως «διοικεί ένα λαό διεφθαρμένων»!

Όσο γελοία αρχίζει, τόσο αστεία τελειώνει η πασοκική νόρμα στα πλαίσια της σιωνιστικής γραμμής Μούιζνιεκς. «Σήμερα στοχοποιεί τους αλλοδαπούς, αύριο όποιον Έλληνα δεν τους αρέσει. Το ΠΑΣΟΚ έχει καλέσει εδώ και καιρό όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου προκειμένου να αντιμετωπίσουμε από κοινού τα κρούσματα ρατσιστικής και ξενοφοβικής βίας», σημειώνουν οι γελωτοποιοί του ΔΝΤ με έδρα την Ιπποκράτους. Μια κομματική συμμορία μεγαλοαπατεώνων και ανδρείκελων του διεθνούς κερδοσκοπικού κεφαλαίου, η οποία στοχοποίησε και εκτελεί αργά και μεθοδικά 10.000.000 Έλληνες, μια φύτρα ανθελλήνων χαφιέδων η οποία ξεπουλά τον εθνικό πλούτο της Πατρίδος και υποθηκεύει το μέλλον της Ελληνικής Νεολαίας, καλεί τις υπόλοιπες κομματικές συμμορίες προκειμένου να αντιμετωπίσει τα κρούσματα «ρατσιστικής και ξενοφοβικής» βίας. Οι διεστραμμένοι παλαμάκηδες του «λεφτά υπάρχουν», οι νοσηροί εμπνευστές του λαθρονόμου για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας στις ορδές των λαθραίων ψηφοφόρων ΠΑΣΟΚ, αναφέρονται σε ρατσισμό και ξενοφοβία, την ίδια στιγμή κατά την οποία δεκάδες Έλληνες δολοφονούνται από τα στίφη των βαρβάρων, καταληστεύονται και βιώνουν τον τρόμο μέσα στα ίδια τους τα σπίτια.

Είτε στο πλευρό του ΔΝΤ και της Τρόικας, είτε στο πλευρό του κάθε Μούιζνιεκς, το ΠΑΣΟΚ στάθηκε διαχρονικά και με όλες του τις ενέργειες, προδοτικό μέχρι το μεδούλι, απέναντι στο Έθνος και τον Λαό μας. Οι εποχές στις οποίες ο πασόκος της γειτονιάς κουνούσε απειλητικά το δάχτυλο, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Η Χρυσή Αυγή καλεί τον Ελληνικό Λαό σε ανένδοτο Αγώνα προκειμένου να τιμωρηθεί παραδειγματικά η πασοκική συμμορία η οποία βούλιαξε τη χώρα. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-kommatoskula-tou-pasok-sta-chnaria-tou-mouiznieks#.UXA4aLWePRM#ixzz2Qq9nfdjP

Exit mobile version