Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθηνών, Βορείων Προαστίων, Πύργου

syne__article

 

Ένα εξαιρετικής ποιότητος, σε περιεχόμενο, βίντεο παρακολούθησαν οι Συναγωνιστές και υποστηρικτές του Κινήματος, την Τρίτη 16 Απριλίου, στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών.

Το βίντεο αφορούσε στην συνέντευξη του βουλευτή Β’ Αθηνών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, συναγωνιστή Γιώργου Γερμενή, ο οποίος απάντησε σε σειρά ερωτήσεων, αναδεικνύοντας την σοβαρότητα των εθνικών, κοινωνικών, οικονομικών και πολιτισμικών προβλημάτων που ταλανίζουν την Ελληνική κοινωνία. Ο αιχμηρός και τεκμηριωμένος λόγος του συναγωνιστή Γερμενή επιβεβαίωσε ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή διαθέτει το, με ψυχικό εκτόπισμα και Εθνικιστική παρουσία, ανθρώπινο δυναμικό, τους καταρτισμένους και ικανούς Στρατιώτες που αντιπροσωπεύουν επάξια τις χιλιάδες των Ελλήνων συμπολιτών μας μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ!

Τ.Ο. Αθηνών
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Τ.Ο. Πύργου: Ομιλία για την ΕΟΚΑ και παρουσίαση του περιοδικού «Μαίανδρος»

Στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Πύργου, πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Συναγωνιστή Ν. Κρέσπη για το Κυπριακό Έπος της ΕΟΚΑ όπου μέσα από μια λυρική αφήγηση, παρουσιάστηκαν άγνωστες πτυχές του απελευθερωτικού αγώνα. Στην συνέχεια, ο Συναγωνιστής Ν. Κωνσταντίνου, παρουσίασε το τρίτο τεύχος της Εθνικιστικής Ιδεολογικής Επιθεώρησης «Μαίανδρος», η οποία και περιέχει ένα μεγάλο αφιέρωμα στην ΕΟΚΑ και τέλος συντόνισε τον ανοικτό διάλογο που ακολουθεί πάντα το πέρας των ομιλιών μεταξύ των παρευρισκομένων. Το πρόγραμμα ομιλιών της Τ.Ο. Πύργου θα είναι πλούσιο το επόμενο διάστημα, ενώ δημιουργήθηκε ήδη η επίσημη ιστοσελίδα μας όπου υπάρχουν οι ανακοινώσεις μας για τοπικά ζητήματα στην διεύθυνση www.xapyrgos.blog.com

Τ.Ο. Πύργου
Αγ. Γεωργίου και Υψηλάντου
Τετάρτη 10:00-13:00, Πέμπτη και Σάββατο 19:00-21:00

Ομιλία Ηλία Παναγιώταρου στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων

Την Παρασκευή 12 Απριλίου, τα γραφεία της Τ.Ο Βορείων Προαστίων ήταν κατάμεστα για την προγραμματισμένη ομιλία του Συναγωνιστή και βουλευτή Β’ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου.

Θέμα της ομιλίας οι πολιτικές εξελίξεις της χώρας καθώς και η συνεχόμενη ανοδική πορεία της Χρυσής Αυγής. Ο Συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος, κατά πρώτον, στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Λυκόβρυσης με την προσεχή μεταφορά των γύφτων  από το Δήμο Χαλανδρίου στη γειτονιά τους, τονίζοντας ότι μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να δώσει τη λύση στο θέμα.

Στη συνέχεια, μας ενημέρωσε για το ενδιαφέρον των διεθνών ειδησεογραφικών μέσων για το κίνημά μας, καθώς είμαστε στις πρώτες ειδήσεις όλου του κόσμου. Επίσης, μας προέτρεψε να συνεχίσουμε να δίνουμε δυναμικά το παρόν μας, ώστε τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας να γίνουν λήπτες όχι απλά μιας δάδας αλλά μιας ολόκληρης πυρκαγιάς. Τόνισε δε ότι πρέπει να υπάρχει πειθαρχία και εμπιστοσύνη στην ηγεσία, γιατί οι μόνοι που μπορούν να κάνουν ζημιά στη Χρυσή Αυγή είναι τα ίδια μας τα λάθη.

Η κατάσταση της πατρίδας μας δυστυχώς είναι τραγική! Όλο και περισσότεροι βλέπουν τη Χρυσή Αυγή ως το κίνημα που θα μας βγάλει από το λήθαργο. Τρανή απόδειξη τα Κάστρα μας που πληθαίνουν σε όλη την Ελλάδα και που αποτελούν ήδη προπύργιο αντίστασης στις επιβουλές των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων λακέδων τους της ψοφοδεξιάς και της αριστεράς.

Τ.Ο. Βορείων Προαστίων
Λ. Ηρακλείου 426, Ν. Ηράκλειο
Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 – 21:00
2102810610

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhnwn-boreiwn-proastiwn-purgou#.UXA-WrWePRM#ixzz2QqG937s5

Exit mobile version