Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά την Χρυσή Αυγή το “Der Spiegel” επιτίθεται τώρα στην Ελλάδα

ARMUTSLUEGEΤο γνωστό ανθελληνικό περιοδικό “Der spiegel” ξαναχτύπησε εναντίον της Ελλάδας, της Κύπρου και άλλων χωρών του Ευρωπαικού Νότου, κάνοντας λόγο για «ψεύτες φτωχούς, που κρύβουν τον πραγματικό τους πλούτο!». “Ασορτί” μ’ ένα προκλητικό, (όσο και γελοίο) εξώφυλλο, το οποίο δείχνει έναν χωρικό κάποιας Μεσογειακής χώρας καβάλα σε γάιδαρο να μεταφέρει λεφτά σε κοφίνια, το περιεχόμενο του περιοδικού είναι εξίσου προκλητικό και αναιδές.

Βασισμένο σε παραπλανητική ανάγνωση πρόσφατης έκθεσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας το ρυπαρό αυτό έντυπο προσπαθεί να πείσει τους αναγνώστες του πως οι Γερμανοί είναι πολύ φτωχότεροι από τους Έλληνες (‘Έλληνες και Κύπριους) και τους άλλους Νοτιοευρωπαίους, γι’ αυτό και δεν αξίζει κανείς να τους στηρίξει οικονομικά. Με διάφορες “αλχημείες”, τις οποίες κόβει και ράβει στα μέτρα του, το βοθροπεριοδικό βγάζει το συμπέρασμα ότι «οι Γερμανοί είναι λιγότερο πλούσιοι από εκείνους που τους ζητάνε λεφτά».

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ανθελληνικό αυτό έντυπο κάνει εμετική προπαγάνδα σε βάρος της Χώρας μας. Είναι σίγουρο δε ότι κάποια στιγμή θα επανέλθει δριμύτερο. Δεν μπορούμε, όμως, με αφορμή την νέα αήθη επίθεση αυτού του εκδοτικού βοθρολύματος εναντίον της Ελλάδας, να μην καταγγείλουμε την υποκρισία των δημοσιογραφίσκων εκείνων οι οποίοι “αγανάκτησαν” με τη στάση του περιοδικού σε βάρος μας. Είναι οι ίδιοι που όταν αυτό το ελεεινό κατασκεύασμα έβγαινε με άθλια άρθρα του τύπου «δολοφονική συμμορία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» έβγαιναν να προβάλουν τις “αποκαλύψεις” του και να το παρουσιάσουν ως ένα «έγκυρο  και σοβαρό περιοδικό με εμπεριστατωμένες αναλύσεις». Ας το χαίρονται, λοιπόν, αυτό το έντυπο όργανο των διεθνών τοκογλύφων, το οποίο έχει από κοινού στο στόχαστρο του τόσο την ΕΛΛΑΔΑ όσο και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Γιατί όποιος πολεμά την ΕΛΛΑΔΑ πολεμά και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αλλά και όποιος πολεμά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αυτομάτως πολεμά και την ΕΛΛΑΔΑ !

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/meta-thn-chrush-augh-to-der-spiegel-epitithetai-kai-sthn-ellada#.UXHYsLWePRM#ixzz2QxNVlEFD

Exit mobile version