Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 20 Απριλίου 2013

xamail__article__article (1)

 

Συγκλονιστικός ο Αρχηγός μας στην ομιλία του στην Γερουσία. Ανατρίχιασα πραγματικά με το κάλεσμα του προς όλους τους Έλληνες, να πολεμήσουν για την ελευθερία τους. Το μήνυμα αυτό του κ. Μιχαλολιάκου θα πρέπει να μεταφερθεί απ’ άκρου σ’ άκρου σε όλη την χώρα. Θα πρέπει να καταλάβουν οι Έλληνες ότι αυτοί είναι η Χρυσή Αυγή, αυτοί θα πρέπει να δώσουν τον Αγώνα για Πατρίδα και Ελευθερία. Θα πρέπει όλοι τους, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ, να πυκνώσουν τις φάλαγγες του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και δώσουν τον ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΑ!

Κ.Α.

Τα “κατηχητικά” του ΚΚΕ δεν ενοχλούν τους “δημοκράτες”

Σαν εργαζόμενος σε μεγάλο γνωστό νοσοκομείο της Αττικής, αλλά και από άλλα δημόσια νοσοκομεία από τα οποία έχω εμπειρία, έχω να καταγγείλω το εξής: Εκτός από τις παράνομες αλλοδαπές “αποκλειστικές” νοσοκόμες, οι οποίες είναι τραγικές, κοιμούνται σε καρέκλες, κρεβάτια που προορίζονται για ασθενείς κλπ και αφήνουν τους ανήμπορους γέροντες στο έλεος του Θεού (κι όσοι Έλληνες διαβάζουν και χρειάζονται αποκλειστικές για δικούς τους ανθρώπους, να αποφύγουν τις αλλοδαπές), όλα τα συνεργεία καθαρισμού αποτελούνται κατά 99% από αλλοδαπές! Είναι τραγικό ειδικά σήμερα με την ανεργία που υπάρχει στους Έλληνες, οι αλλοδαποί/ες να κατέχουν θέσεις εργασίας και οι Έλληνες να πεινάνε.

Ι.Ζ. Εθνικιστής Ιατρός

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ανένδοτος Αγώνας ενάντια στο Σύστημα του Μνημονίου

Αυτός ο ανεκδιήγητος ο Μούιζνιεκς και το αφεντικό του ο Σόρος θα πρέπει να κηρυχθούν ανεπιθύμητοι στην Πατρίδα μας. Κάθονται και προσπαθούν να λασπολογήσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα την ίδια ώρα που λαθρομετανάστες και «ευπαθείς» σουλατσάρουν κατά το δοκούν και κλέβουν, ληστεύουν, βιάζουν. Νοιάστηκε άραγε ο Μούιζνιεκς να κοιτάξει τα στατιστικά; Να δει έστω και ένα λεπτό ειδήσεις; Προφανώς και όχι γιατί οι άλλοι σιωνιστοκίνητοι (από ΝΔ μέχρι ΣΥΡΙΖΑ) φρόντισαν να του πουν ότι αυτοί είναι τα παιδιά του Σόρος και ότι πρέπει να «τιμωρήσει» την Χρυσή Αυγή που του αντιστέκεται. Όμως θα πρέπει να ξέρουν όλοι αυτοί πως οι Εθνικιστές είναι έτοιμοι για τα πάντα!

Λ.Κ.

Διάπλαση των Παίδων – 3ος κύκλος

O Μιουζνιεκς και κάθε τέτοιος παρατηρητής -γνωστός ο ρόλος των Μ.Κ.Ο πάνω στις οποίες στήριξε την έκθεσή του- αν ήθελε να είναι αντικειμενικός εκτός από τις αστυνομικές αναφορές ας πήγαινε μια βόλτα στην Κυψέλη ή στον Αγ. Παντελεήμονα, Ομόνοια, Μεταξουργείο, να πέσει θύμα κλοπής όπως έχουμε πέσει εμείς και η αστυνομία σφύριζε αδιάφορα, να νιώσει το φόβο μέσα του όταν οι έμποροι και χρήστες ουσιών κάνουν χρήση μέσα στο δρόμο, να δει στην Κυψέλη τις ορδές των μαύρων να επιτίθενται ακόμη και σε άντρες μέρα μεσημέρι και να νιώσει τι σημαίνει τρόμος! Γι αυτό ας ασχοληθεί με τους παιδεραστές και τους κτηνοβάτες της Βόρειας Ευρώπης και με τους πακιστανούς που τρώνε σκύλους και βγάζουν τις προβιές τους στα μπαλκόνια μέσα στην Ι. Δροσοπούλου και -αν μπορεί- ας πάρει τους λαθροεισβολείς στην πατρίδα του!!

Α.Γ.Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-20-apriliou-2013#.UXHa2rWePRM#ixzz2QxPFYiYw

Exit mobile version