Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: “Μόνη λύση η μονομερής καταγγελία του Μνημονίου’’ – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

“Η Χρυσή Αυγή στο θέμα αυτό είναι ξεκάθαρη: Μονομερή καταγγελία του Μνημονίου έναντι οποιουδήποτε τιμήματος! Το χρέος αυξάνεται, οι Έλληνες φτωχαίνουν, οι αριθμοί το δείχνουν, δεν υπάρχει λύση. Η εθνική λύση είναι μόνο μία εθνική ηγεσία, που θα κοντράρει την Ευρώπη των τοκογλύφων. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος”

Νικόλαος Μιχαλολιάκος – Ομιλία στην Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής (19/4/13)

Οι δηλώσεις Τόμσεν: Ικανοποιημένος για την πορεία εφαρμογής του ελληνικού προγράμματος εμφανίστηκε ο επικεφαλής της αποστολής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ελλάδα, Πολ Τόμσεν. Σε δηλώσεις του στο περιθώριο της εαρινής συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσιγκτον, ο κ. Τόμσεν τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση τηρεί τους στόχους που έχουν συμφωνηθεί, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «το ποτήρι πια είναι περισσότερο από μισογεμάτο». Όσον αφορά τη βιωσιμότητα του χρέους, τόνισε ότι το χρέος θα βρεθεί κάτω από το 110% του ΑΕΠ μέχρι το 2022 και οι παρεμβάσεις θα εξαρτηθούν από την επιστροφή της Ελλάδας σε πρωτογενή πλεονάσματα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/n.g.-michaloliakos-monh-lush-h-monomerhs-kataggelia-tou-mnhmoniou-binteo#.UXKwKrWePRM#ixzz2R16TpduS

Exit mobile version