Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 21 Απριλίου 2013

xamail__article__article (1)

 

Για αυτούς που κόπτονται για τους δύσμοιρους οικονομικούς μετανάστες που δουλεύουν όλη μέρα με 22 ευρώ. Είμαι Ελληνίδα μητέρα δύο παιδιών 20 και 19 ετών, έχω πτυχίο μηχανολόγου μηχανικού, με ειδίκευση στις Α.Π.Ε. Ξέρω δύο ξένες γλώσσες. Πληρώνω εφορία, χαράτσια , εισφορές. Δουλεύω για 15 ευρώ την ημέρα κάθε μέρα και τις Κυριακές και τις αργίες χωρίς άδεια και ανασφάλιστη. Τώρα λόγω της δουλείας έχω σοβαρό πρόβλημα στην μέση. Αλλά δεν μπορώ να πάω σε γιατρό. Πριν ένα μήνα ο σύζυγος μου χρειάστηκε να νοσηλευτεί για ένα βράδυ στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και για αυτό το βράδυ μου ζητήσανε να πληρώσω 570 ευρώ συν 100 για τις εξετάσεις που έκανε. Φέτος δεν έχει ούτε αυτός ασφάλεια, οικοδόμος στο επάγγελμα,  καταλαβαίνετε… Μετά από 33 χρόνια εισφορές στο ΙΚΑ βρέθηκε να είναι πεταμένος σαν σκυλί. Ποια ανθρωπιστική οργάνωση, ποια ΜΚΟ θα ενδιαφερθεί για τα δικά μου δικαιώματα. Γιατί δεν αντέχω άλλο να είμαι τόσο
προνομιούχα.

Με εκτίμηση Α. Κ.

Εκατοντάδες Έλληνες στα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Μεσσήνη – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ !!! Ακουσα χθες το βράδυ 19-4- 2013, την ομιλία του Αρχηγού !! Αυτός είναι πύρινος λόγος που βγαίνει απ΄την καρδιά ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΧΗΓΟΥ!!! Ενα είναι σίγουρο,αν άκουγε όλη η ΕΛΛΑΔΑ τον λόγο του Ανδρός,Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΡΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΡΧΗΓΕ !!! ΕΣΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ !!

E.E.

1η ιδρυτική συνδιάσκεψη Ένωσης Ελλήνων Οδηγών

Οι περισσότεροι από μας είχαν διαταραχθεί από αυτό που συνέβη στη Μανωλάδα.

• Η παράνομη μετανάστευση απαγορεύεται από το νόμο.  Αυτοί οι άνθρωποι είναι «οικονομικοί μετανάστες», όπως τους ονομάζει η κυβέρνηση, οι οποίοι πλήρωσαν Τούρκοι λαθρέμποροι ανθρώπων $ 1.500 και $  3.000 ο καθένας, για να καταλήξουν σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς όμως να παίρνουν πολιτικό άσυλο!

• Οι Έλληνες εργοδότες που τους προσλαμβάνουν προβαίνουν σε παραβίαση του νόμου.

• Θα πρέπει να απελαθούν λοιπόν πίσω στη χώρα τους, χρησιμοποιώντας το ταμείο επαναπατρισμού της ΕΕ για τα μη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πολιτικές δηλώσεις όπως: «αυτοί οι άνθρωποι δεν θα απελαύνονται» δίνουν ενθάρρυνση σε περισσότερους λαθρομετανάστες να παραμείνουν ή να έρθουν στην Ελλάδα. Υπάρχουν 1,5 εκατομμύρια Έλληνες άνεργοι. Η Ελλάδα δεν μπορεί να τροφοδοτήσει 150 εκατομμύρια Μπαγκλαντές ή 1 δισεκατομμύριο Ασιάτες.

Οι εργοδότες που προσλαμβάνουν παράνομους μετανάστες πρέπει να επιβαρύνονται με πρόστιμα. Δεν καταλαβαίνω πώς ένας παράνομος μετανάστης στην Ελλάδα λαμβάνει έγγραφα μονιμότητας και χρήζει πλήρους ιατρικής φροντίδας, επιδομάτων κλπ… ;

Με εκτίμηση
Γ.Σ.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: “Μόνη λύση η μονομερής καταγγελία του Μνημονίου’’ – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν πρόκειται για «ελληναράδες» κύριοι των καναλιών,  αλλά για ανθελληνικά σκουπίδια που εκμεταλλεύονται τον εποικισμό της πατρίδας μας (με τεράστιο κίνδυνο για την δημόσια υγεία πέρα όλων των άλλων). Ο συγκεκριμένος (αριστερών φρονημάτων)  εργοδότης απασχολούσε 200 αλλοδαπούς. Που είναι το κράτος να του στείλει 300 επιδοτούμενους έλληνες ανέργους με σίτιση και στέγαση όλα πληρωμένα; Επίσης στο εξωτερικό για την συγκομιδή επενδύουν συνεχώς στην τεχνολογία ενώ οι δικοί μας στους λαθρομετανάστες.

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό που επιτρέπει την πλήρη μηχανική συγκομιδή για σχεδόν όλα τα γεωργικά και αγροτικά προϊόντα. Μάλιστα πολλές καλλιέργειες καλλιεργούνται πλέον με νέo και διαφορετικό τρόπο ώστε να είναι εφικτή η μηχανική συγκομιδή τους. Το κόστος της επένδυσης είναι το τελευταίο που θα πρέπει να σε απασχολεί, καθώς μηδενίζει το εργατικό κόστος ,παράλληλα γίνεσαι πολύ περισσότερο παραγωγικός και ανταγωνιστικός με αποτέλεσμα η απόσβεση να γίνεται μέσα σε πολύ λίγα χρόνια. Από κει και πέρα εάν χρειάζονται λιγοστά εργατικά χέρια θα μπορούν να επιδοτούνται Έλληνες που είναι άνεργοι,Έλληνες που δεν είναι άνεργοι αλλά θέλουν να ενισχύσουν το εισόδημα τους που θα μπορούν να έρχονται οργανωμένα.

Α.Η.

Η υποκρισία για τα γεγονότα στην Μανωλάδα συνεχίζεται

«Χάρηκαν» με τα γεγονότα της Ηλείας και βρήκαν «πάτημα» για να βγαίνουν στα κανάλια να λένε αρλούμπες και ανοησίες, λες και εμείς δεν ζούμε σε αυτή τη χώρα και δεν βιώνουμε όλα τα κακώς κείμενα, που μας έχουν επηρεάσει τα νεύρα !!!!

Βγήκαν από τις φωλιές τους οι αριστεριστές για να μας πείσουν ότι δεν είμαστε ανθρωπιστές ενώ εκείνοι είναι !  Ε Λ Ε Ο Σ!!! Όποιος διαφωνεί με όσα λέω, καλά κάνει και διαφωνεί αλλά δεν θα με πείσει ούτε εμένα ούτε όσους συμφωνούν μαζί μου με την δική τους αλήθεια!

Ι.Λ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-21-apriliou-2013#.UXMZsrWePRM#ixzz2R2wl6JK2

Exit mobile version