Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Real news και Καθημερινή λασπολογούν μέσω γελοιο(τητας)γραφίας την Χρυσή Αυγή

real_news__article

 

Τον εαυτό τους στην υποκρισία και στην γελοιότητα έχουν ξεπεράσει τον τελευταίο καιρό τα αργυρώνητα ΜΜΕ και τα αποκόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου στην προσπάθειά τους να συνδέσουν τα γεγονότα στην Μανωλάδα με την Χρυσή Αυγή. Αν υπήρχε έστω η υπόνοια ότι οι δράστες της επίθεσης στους λαθρομετανάστες είχαν οποιαδήποτε σχέση με την Χρυσή Αυγή ή είχαν έστω περάσει απέξω από κάποιο γραφείο του Λαϊκού Συνδέσμου, το υπουργείο Προ – Πο θα προχωρούσε σε ένα δίχως άλλο επικοινωνιακό αντιρατσιστικό σόου με μπλουζάκια, φυλλάδια, κονκάρδες της Χρυσής Αυγής και ό, το άλλο μπορεί να φανταστεί ο αρρωστημένος νους κάποιων επίορκων.

Επειδή όμως γνωρίζουν καλά πως η Χρυσή Αυγή είναι κάθετα αντίθετη στην “μαύρη” εργασία, στην δουλεία και στα μεροκάματα στους λαθρομετανάστες που στερούν την δουλειά από τον Έλληνα εργάτη, τήρησαν σιγήν ιχθύος. Κάποιοι όμως ακόμα και σε αυτό το πασιφανές συμβάν που δεν μπορεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, καθώς δεν νοείται Χρυσαυγίτης που να δίνει δουλειά σε λαθρομετανάστες, θέλησαν μέσω γελοιογραφίας ή μάλλον καλύτερα μέσω γελοιότητας να εμπλέξουν και την Χρυσή Αυγή.

Συγκεκριμένα, στην σημερινή Real News ο σκιτσογράφος Δημήτρης Γεωργοπάλης εμφάνισε με μία κατάπτυστη και παραπλανητική γελοιογραφία για να δημιουργήσει εντυπώσεις τον δράστη ως Χρυσαυγίτη. Κάτι ανάλογο είχε επιχειρήσει ο σκιτσογράφος Ηλίας Μακρής με ένα σκίτσο στην “Καθημερινή” της Παρασκευής.

Ξέχασαν όμως όλοι αυτοί πως οι δουλέμποροι – δράστες στην Μανωλάδα ήταν οπαδοί του ΠΑΣΟΚ. Κι όπως δήλωσε πρόσφατα και ο Γενικός Γραμματέας, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα απευθυνόμενος σε όλους αυτούς που απεργάζονται σχέδια για να βγάλουν την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου: “Να τεθεί το ΠΑΣΟΚ εκτός νόμου”!  
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/real-news-kai-kathhmerinh-laspologoun-mesw-geloiothtasgrafias-thn-chrush-au#.UXQjLbWePRM#ixzz2R7XLVWFS

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ: 

Προσπαθήσαμε να βρούμε τις φάτσες των δουλέμπορων-δραστών της Μανωλάδας, αλλά φευ! ΠΟΥΘΕΝΑ! ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ! Δια του λόγου το αληθές γκουγκλάρετε και αν βρείτε καμμία στείλτε μας να δούμε και μεις πως μοιάζουν οι homo-pasokus.

Αν όμως ήταν ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ε; Τα πρόσωπά τους θα είχαν κάνει τον γύρο του πλανήτη!!! Θα μοστράριζαν σε όλα τα εξώφυλλα πορνοφυλλάδων και πορνοκάναλων… Ε;;!!

Exit mobile version