Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Άνω Λιοσίων, Ημαθίας, Κατερίνης, Συνέντευξη Συναγωνιστών Γραικού και Ιωάννου

dscn0624__article

 

Την Τ. Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού  επισκέφθηκε η υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Υγείας της Χρυσής Αυγής, συναγωνίστρια Ευγενία Χρήστου,  συνοδευόμενη από ομάδα Ιατρών, για να μας ενημερώσει, πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επεκτείνοντας την Αλληλεγγύη προς τους Έλληνες, στo πλαίσιo δωρεάν παροχής υπηρεσιών στον τομέα της υγείας, θα παρέχει δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις, στις 15 Απριλίου σε όσους Έλληνες το επιθυμούν.

Η συναγωνίστρια, στην ομιλία που έγινε  μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα μίλησε για τα προβλήματα που μαστίζουν τον χώρο της υγείας. Στη συνέχεια προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να επισκεφθούν τον Συμβουλευτικό Σταθμό Υγείας της Χρυσής Αυγής που μέσα από ένα ευρύ δίκτυο ιατρών   παρέχει διαμεσολαβητικές υπηρεσίες απευθυνόμενη σε αποδεδειγμένα  αδυνατούντες και ανήμπορους συνελληννες.

Στο τέλος, η συναγωνίστρια μαζί με τους γιατρούς που την συνόδευαν, προχώρησαν στις εγγραφές όσων Ελλήνων επιθυμούν να έχουν δωρεάν καρδιολογική εκτίμηση που θα πραγματοποιηθεί    μέσα  στα  πιστοποιημένα  ιατρεία  του  δικτύου  των  ιατρών  που  εθελοντικά  και  αφιλοκερδώς  υποστηρίζουν  το  δύσκολο  κοινωνικό  έργο  των  «Ελλήνων  Ιατρών».

Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού
πλατεία Μητροπόλεως, Άνω Λιόσια
Δευτέρα και Πέμπτη 18.00 – 21.00
Τηλ. 6971 591201

Ενημερωτική δράση και πορεία στην πόλη της Νάουσας

Το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε από τον πυρήνα Νάουσας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ενημερωτική δράση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με συμμετοχή του υπευθύνου της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας, Συναγωνιστή Μιχάλη Τσακίρη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anw-liosiwn-acharnwn-kamaterou-naousas-katerinhs#.UXRifrWePRM#ixzz2R8dMULmg

Exit mobile version