Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

xamail__article__article (1)

 

Μας τα αναφέρανε όλα σχετικά με τους λαθρομετανάστες στην Μανωλάδα. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς διαδραματίστηκε, αφού έτσι και αλλιώς τα ΜΜΕ στην Ελλάδα πασπαλίζουν τα πάντα με πάρα πολύ ψεύδος και υπερβολές. Ας πούμε, όμως, ότι τα πράγματα έχουν ως μεταδόθηκαν. Ας πούμε ότι οι λαθρομετανάστες πήγαν να ζητήσουν τα δεδουλευμένα 6 μηνών, για να εισπράξουν σκάγια. Σε αυτή την περίπτωση η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και πρέπει να τιμωρηθεί και το λαμόγιο που είχε τόσους λαθρομετανάστες εργαζόμενους. Όμως γιατί τα κανάλια δεν λένε τίποτα για εμάς, τους εργαζόμενους του Ερρίκος Ντυνάν που παραμένουμε απλήρωτοι παραπάνω από εννέα μήνες; Μήπως να βαφτούμε με φούμο για να θυμίζουμε Μπαγκλαντεσιανούς, μπας και ενδιαφερθεί κανένας υπουργός ή δημοσιογράφος; Αλλά ξέχασα… Στην δική μας περίπτωση δεν έχουν αφορμή για να λασπολογούν την Χρυσή Αυγή, οπότε δεν τους ενδιαφέρει!

Κ.Α.

Κοσμοσυρροή στην Τ.Ο. Μεσσήνης της Χρυσής Αυγής – Τι έγραψαν τα τοπικά ΜΜΕ 

Είμαι πρώην επαγγελματίας και πρώην εργαζόμενος. Μέχρι πριν 5 χρόνια κάποιους ψήφιζα για μια καλύτερη Ελλάδα, και με πρόδωσαν. Στις 2 προηγούμενες εκλογές ψήφισα Χρυσή Αυγή και μέχρι σήμερα είμαι ευχαριστημένος για την επιλογή μου. Εύχομαι και με τη δύναμη του θεού να έχετε κουράγιο να συνεχίσετε το πολύ δύσκολο έργο. Το χρωστώ στα παιδιά μου θέλω μια Ελλάδα που να σέβεται τους έλληνες. Καλό κουράγιο

Α.Φ. ΑΙΓΙΝΑ

Κατάσχεση μισθού-ακινήτου για οφειλές άνω των 5 ευρώ!

Τα τσογλάνια! Τις δολοφονίες, βιασμούς, ληστείες και τόσα άλλα κατά των Ελλήνων δεν τα αναφέρουν στα ανθρώπινα δικαιώματα. μόνο των παρανόμων! Είναι προφανείς οι διαθέσεις και στόχοι τους! Είναι εκείνοι παράνομοι που εμπλέκονται στα ζητήματά μας! Δεν έχουν κανένα δικαίωμα!!!Όπως είπε ο αρχηγός…Να πάνε στο διάολο! Και αν δεν πάνε μόνοι τους θα τους στείλουμε εμείς!!!!Είμαι 27 χρονών, γεννήθηκα στην Ελλάδα και στην Ελλάδα θα πεθάνω! Kαι αν χρειαστεί θα πεθάνω για την Ελλάδα! Ζήτω η ΕΛΛΑΣ!!!

Φ.Τ.

Χρυσή Αυγή: Οπαδοί του ΠΑΣΟΚ οι δράστες της Μανωλάδας

Γεια σας και συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε! Επιτέλους να μας ξυπνήσει κάποιος από τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι αδελφές που κυβερνάνε μαζί με τους ξεφτίλες εργολάβους καναλάρχες! Συνεχίστε το έργο σας να μαθαίνει ο κόσμος τι γίνεται!

Δημήτρης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-22-apriliou-2013#.UXR977WePRM#ixzz2R96a83Wn

Exit mobile version