Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όλοι οι πολιτικοί απατεώνες εναντίον της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

istame__article

 

Με την παρουσία εκπροσώπων από την πλειοψηφία των πολιτικών συμμοριών οι οποίες απομυζούν τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού, διοργανώθηκε χθες στο Πολιτιστικό κέντρο Αλίμου, εκδήλωση με θέμα «η θεσμική απάντηση στο νεοναζισμό». Εκείνοι οι οποίοι παραβιάζουν κατά περίσταση το Σύνταγμα, συγκεντρώθηκαν για να εκφράσουν τη συμπαράσταση και στήριξή τους στην απόπειρα Βενιζέλου να τεθεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα εκτός νόμου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μεταξύ άλλων, ο Μ. Βαρβιτσιώτης από τη Νέα ΔημοκρατίαΝ. Βαλαβάνη από το ΣύριζαΓ. Μανιάτης από το ΠΑΣΟΚ και η Μ. Γιαννακάκη από τη ΔΗΜΑΡ, αποδεικνύοντας πως άπαντες τους απατεώνες και εξαθλιωτές του Λαού μας, ενώνει το μέτωπο κατά της Χρυσής Αυγής. Αφήνοντας στην άκρη τις ψευδεπίγραφες και κίβδηλες πολιτικές τους «κόντρες», συμφώνησαν στη πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ για την καταπολέμηση της ξενοφοβίας και του ρατσισμού. Μάλιστα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Γ. Ιωαννίδης, κάλεσε την τοπική αυτοδιοίκηση να σχηματίσει σε κάθε δήμο μια «ζώνη απαλλαγμένη από το ρατσισμό και την ξενοφοβία»! Προφανώς ο κ. Ιωαννίδης, ονειρεύεται ολόκληρες συνοικίες όπου οι λαθρομετανάστες θα απολαμβάνουν τα προνόμια που τους παραχωρεί το Καθεστώς της διαφθοράς και του ανθελληνισμού, δίχως την ενοχλητική παρουσία των Ελλήνων! Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης χαιρέτησε (όπως ήταν αναμενόμενο) την πρόταση νόμου του κυβερνητικού συνεταίρου, Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ καταδίκασε την – όπως είπε- «χυδαία επίθεση της Χρυσής Αυγής κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ», στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ. Το ίδιο έπραξε φυσικά και ο εκπρόσωπος του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, ενώ την προσπάθεια αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής χαιρέτησαν οι εκπρόσωποι του Σύριζα και της ΔΗΜΑΡ.

Εις ότι αφορά την εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ, Μ. Γιαννακάκη, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως είχε σπεύσει να υποβάλλει ερώτηση προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, προκειμένου να προστατευθούν οι αυτοαποκαλούμενες «τουρκικές» ενώσεις της Θράκης. Ίδιες θέσεις έχουν κατά καιρούς εκφράσει και οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ και του Σύριζα, σε επίπεδο μάλιστα τοπικών τους βουλευτών. Αυτοί είναι λοιπόν, οι κατήγοροι του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, οι οποίοι και επιδιώκουν να τεθεί εκτός νόμου. Να τεθεί εκτός νόμου, ένα πολιτικό Κίνημα τις θέσεις του οποίου υπερψήφισαν 500.000 Έλληνες στις τελευταίες εκλογές, ενώ σήμερα το στηρίζουν πάνω από 1.000.000 Έλληνες. Το θέατρο του παραλόγου δηλαδή, από εκείνους οι οποίοι βούλιαξαν τη χώρα στη δουλεία των τόκων, εξαθλιώνουν ολοένα και μεγαλύτερα τμήματα του Λαού μας και ξεπουλούν έναντι πινακίου φακής την εθνική μας περιουσία.

Τα κρυφά (Σύριζα) και τα φανερά συνεταιράκια του Καθεστώτος των Μνημονίων δεν χάνουν ευκαιρία να επιβεβαιώσουν εκείνο το οποίο η Χρυσή Αυγή εξ’ αρχής φωνάζει: πως εξαπατούν συνειδητά τον Ελληνικό Λαό, επιχειρώντας να απαλλαγούν από την ενοχλητική φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών, η οποία απειλεί τους ίδιους και κυρίως τα ξένα συμφέροντα που εξυπηρετούν. Δύνανται να αλληλοσυγχαίρονται και να αλληλοενθαρρύνονται για τις αντισυνταγματικές τους πρωτοβουλίες. Λησμονούν βεβαίως, διότι έτσι είχαν μάθει μέχρι τούδε, πως την τελική απόφαση την έχει ο Ελληνικός Λαός, ο οποίος αγκαλιάζει και θωρακίζει τις Εθνικιστικές Φάλαγγες. Αν οι εχθροί του Λαού και του Κινήματος επιδιώκουν το άνοιγμα των πυλών της κολάσεως (όπως τόνισε ο Αρχηγός μας), ας είναι: ο Αγώνας δεν εγκαταλείπεται, οι Σημαίες δεν υποστέλλονται, ο Ελληνικός Λαός θα νικήσει!

Πολιτικοί απατεώνες εναντίον της Χρυσής Αυγής

Υ.Γ. 1 Και τα τέσσερα κόμματα μαζί μάζεψαν το πολύ 50 άτομα μαζί με τους δημοσιογράφους της ΝΕΤ

Υ.Γ. 2 Ο Μανιάτης του Πασόκ καλά θα κάνει να ενημερωθεί για την πολιτική ταυτότητα των πιστολέρο της Μανωλάδας, γιατί σύντομα θα ξαναχρειαστεί την ψήφο τους…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mazwjeis-twn-politikwn-apatewnwn-kata-chrushs-aughs#.UXV5drWePRM#ixzz2RDT8Zb79

 

Exit mobile version