Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελευθεροτυπία: Μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων νοσταλγεί την επταετία 1967-1974

eleytherotypia-eptaetia__article

 

Μια έρευνα σχετική με το πώς βλέπουν σήμερα οι Έλληνες τη διακυβέρνηση της χώρας από την 21η Απριλίου, δημοσίευσε η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία». Σύμφωνα, λοιπόν μ’ αυτή την έρευνα, το 30% των Ελλήνων πιστεύει ότι σε γενικές γραμμές τα πράγματα ήταν καλύτερα τότε παρά τώρα (με το 7% να δηλώνει πως δεν ξέρει ή δεν απαντά). Μάλιστα, παρουσιάζεται το φαινόμενο ακόμα και ένας σημαντικός αριθμός ψηφοφόρων των αριστερών κομμάτων, να δηλώνει ότι τότε ήταν καλύτερα! Στην ερώτηση αν η διαβίωση ήταν καλύτερη τότε ή τώρα, η πλειοψηφία των ερωτωμένων, σε ποσοστό 46% υποστηρίζει ότι καλύτερα ήταν τότε, με το 9% να δηλώνει πως δε γνωρίζει. Στη δε ερώτηση για τα θέματα ασφαλείας, η συντριπτική πλειοψηφία, σε ποσοστό 59%, δηλώνει πως τότε ήταν καλύτερα, ενώ στην ερώτηση σχετικά με την διεθνή εικόνα της χώρας, απαντά θετικά για τότε το 24%.

Και βέβαια, πρέπει να λάβουμε υπόψη μας, ότι η συγκεκριμένη έρευνα δημοσιεύθηκε σε εφημερίδα που ανήκει στην αριστερά της αριστεράς, οπότε μπορεί να έπεσε και το σχετικό… ψαλίδισμα.

(ΥΓ): Ας είναι αυτή μια πρώτη απάντηση του ελληνικού λαού στις ανακοινώσεις όλων των κομμάτων (του… «συνταγματικού τόξου», εννοείται) και υπευθύνων της δυστυχίας μας για τη «μαύρη» επέτειο της 21ης Απριλίου. Μαύρο είναι το μέλλον τους!

Εθνικισμός.net

 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/eleutherotupia-megalo-pososto-twn-ellhnwn-nostalgei-thn-eptaetia-1967-1974#.UXV9fbWePRM#ixzz2RDWztPy8

Exit mobile version