Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διπλοί πράκτορες οι βομβιστές της Βοστώνης;

checnenl__article

 

Προτού ακόμη γίνει γνωστή η ταυτότητα των βομβιστών της Βοστόνης, τα ελληνικά μέσα μαζικής εξαπάτησης είχαν σπεύσει να στοχοποιήσουν ως υπεύθυνους της τρομοκρατικής επιθέσεως, λευκούς αμερικανούς ακροδεξιούς. Σκοπός της ακατάσχετης μα στοχευμένης ψευδολογίας, ποιός άλλος; Η Χρυσή Αυγή…

Παρά όμως τις βαθυστόχαστες αναλύσεις «έγκυρων» αναλυτών και πληρωμένων κονδυλοφόρων των υπερχρεωμένων μέσων ενημέρωσης-αποχαύνωσης, η ταυτοποίηση των δραστών τσαλαπάτησε την αντιεθνικιστική προπαγάνδα. Όπως ακριβώς για κάθε θάνατο λαθρομετανάστη εντός της ελληνικής επικράτειας, φιλελεύθερα και μαρξιστικά κόμματα και από κοντά οι στρατευμένοι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι, ξιφουλκούν για τη «ρατσιστική βία και τις δολοφονίες» της Χρυσής Αυγής, με την αποκάλυψη όμως των αλλοδαπών δολοφόνων αποσιωπούν την αλήθεια για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, τα φερέφωνα του Καθεστώτος της σαπίλας έλαμψαν δια της συντριπτικής διαψεύσεως των προσδοκιών τους. Δυστυχώς για τα καθεστωτικά ανδρείκελα, οι δράστες της Βοστόνης ήσαν Τσετσένοι φανατικοί μουσουλμάνοι, σαν αυτούς τους οποίους η εγχώρια νομενκλατούρα του Καθεστώτος φέρνει στην Ελλάδα, τους παρέχει δικαιώματα και ετοιμάζεται να τους ανεγείρει και τέμενος στο κέντρο της Αθήνας.

Μπορεί η προσπάθεια συσχέτισης των τρομοκρατικών ενεργειών στη Βοστόνη με ακροδεξιές ομάδες να έπεσε στο κενό, το γεγονός όμως πως οι καθεστωτικές φυλλάδες υποβάθμισαν το θέμα, ουδόλως σημαίνει πως το ίδιο θα πράξουμε κι εμείς. Παραθέτουμε λοιπόν τα μέχρι τούδε στοιχεία, για να συμβάλλουμε στο μέτρο του δυνατού στην ενημέρωση του Ελληνικού Λαού, ο οποίος καθημερινώς βομβαρδίζεται από τον οχετό ψεύδους και λάσπης των αργυρώνητων δημοσιογράφων.
Η ισραηλινή ιστοσελίδα Debka, επικαλούμενη αξιόπιστες πηγές, αναφέρει πως τα δυο αδέλφια από την Τσετσενία υπήρξαν στην πραγματικότητα διπλοί πράκτορες, εργαζόμενοι για τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Σαουδικής Αραβίας. Αποστολή τους ήταν να διεισδύσουν στα εξτρεμιστικά δίκτυα των Ουαχαμπιστών, τα οποία θεωρούνται παρακλάδια της Αλ Κάιντα, δρώντας στις περιοχές του Καυκάσου, υπό την χρηματοδότηση σαουδαραβικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Υπό αυτή την οπτική ερμηνεύεται και η εσπευσμένη αποστολή του Σαουδάραβα υπουργού των Εξωτερικών στις ΗΠΑ, όπου και είχε συνάντηση με τον Μπαράκ Ομπάμα και τον σύμβουλο εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ, Τομ Ντόνιλσον. Στην απόπειρα αποτροπής σύνδεσης των δύο δραστών με το σαουδαραβικό καθεστώς, οι θρησκευτικοί ηγέτες της Σ. Αραβίας διακήρυξαν πως ο σαουδαραβικός ουαχαμπιτισμός ουδεμία έχει σχέση με τρομοκρατικές πράξεις. Οι σαουδάραβες μάλιστα υποστηρίζουν πως εις εκ των δραστών, είχε εισαχθεί με υποτροφία σε κολλέγιο της Βοστόνης, παρά το γεγονός ότι οι ρωσικές υπηρεσίες είχαν προειδοποιήσει τις αντίστοιχες αμερικανικές για επαφές του με εξτρεμιστικές ισλαμικές οργανώσεις του Καυκάσου. Παρά ταύτα, οι αμερικανικές αρχές τον άφησαν ελεύθερο μετά από μια τυπική ανάκριση, η οποία γεννά φυσικά ερωτήματα.

Το σημαντικότερο εξ’ αυτών έχει να κάνει με πιθανή χρησιμοποίηση των δύο από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες για άγνωστους ακόμη λόγους(πιθανώς απόπειρα να στοχοποιηθούν η Συρία ή το Ιράν), ή για πιθανή αποστολή που ανέλαβαν από ισλαμική οργάνωση την οποία υποχρεώθηκαν να αποδεχτούν και να υλοποιήσουν, κατόπιν βέβαια της έγκρισης των εργοδοτών τους στην CIA. Η υπόθεση εμπλέκεται ακόμη περισσότερο ύστερα από την ένσταση της αμερικανικής ένωσης πολιτικών ελευθεριών, διότι οι αστυνομικοί κατά τη σύλληψη του 19χρονου βομβιστή, δεν του διάβασαν τα δικαιώματά του! Σύμφωνα με το αμερικανικό Σύνταγμα, οι αρχές δεν έχουν δικαίωμα να ανακρίνουν κάποιον, αν δεν του έχουν προηγουμένως, αναγνώσει τα δικαιώματά του. Σημειώνεται μάλιστα, πως υπάρχει και νομικό προηγούμενο, καθώς σε παλαιότερη υπόθεση κατηγορούμενοι δεν παραπέμφθηκαν σε δίκη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/diploi-praktores-oi-bombistes-ths-bostwnhs#.UXWH-7WePRM#ixzz2RDioVZwz

Exit mobile version