Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 23 Απριλίου 2013

xamail__article__article (1)

Ας έρθουν τα κανάλια να δουν στα Μέγαρα που παρακαλάμε τους μεγαλοαγρότες να μας πάρουν στα χωράφια τους και μας λένε:  «Eμείς έχουμε τους πακιστανούς που δουλεύουνε όλη την ημέρα, δεν έχουν αργίες και τους δίνουμε 10 ευρώ. Ήλιο με Ήλιο. Αν θες έλα, αλλά με αυτές τις συνθήκες.»

Αυτή την απάντηση μου έδωσε μεγαλοαγρότης όταν του ζήτησα δουλειά την περίοδο που ρίχνουμε ελιές στα Μέγαρα. Όμως οι Πακιστανοί δεν πληρώνουν φόρους,  δεν πληρώνουν λογαριασμούς! Στην περιοχή Λάκα έχουν κάνει γκέτο, δεν μπορείς να μπεις μέσα στην περιοχή τους, έχουν ρημάξει τα γύρω σπίτια. Υπολογίζεται ότι εκεί μέσα μένουν γύρω στους 4000, ο ένας πάνω στον άλλον! Και τα λεφτά που παίρνουν τα στέλνουν όλα στην χώρα τους. Αυτοί είναι οι λαθραίοι κακομοίρηδες που υποστηρίζουν στα κανάλια. Περαστικά μας η ανεργία μας!

M.A.

Όλοι οι πολιτικοί απατεώνες εναντίον της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

 

Είμαι μαθητής της πρώτης λυκείου και είμαι στη Σέρρες. Κάποιοι καθηγητές μου βλέποντας το σχέδιο της σημαίας μας  γραμμένο στα βιβλία μου, μου έχουν κάνει παρατήρηση, λέγοντας ότι δεν πρέπει να υπάρχουν σχέδια (η σημαία μας!)  που εκφράζουν εθνικιστικό περιεχόμενο μέσα στα σχολεία, επειδή αυτά τα παρουσιάζει και η Χρυσή Αυγή που είναι φασιστική και ναζιστική οργάνωση!!!

Ο καθηγητής της ιστορίας μας έκανε λόγω επίσης για ψευτοπατριώτες από ψευτοκόμματα που καπηλεύονται τα εθνικά μας σύμβολα! Γενικά, στο σχολείο μου υπάρχει πλήθος αναρχικών και καθημερινά αντιμετωπίζω προβλήματα, προπηλακισμούς και ειρωνίες πως είμαι φασίστας και χρυσαυγίτης!!! Παραμένω όμως πιστός ‘Ελληνας ότι και αν κάνουν, ότι και να λένε και αν η Χρυσή Αυγή έμεινε το μόνο κόμμα που υπερασπίζεται την σημαία μας, θαναι τιμή μου σε λίγα χρόνια να γίνω χρυσαυγίτης!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!
ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!!!

Α.Ε.

Δεν είναι μόνο ο Τσοχατζόπουλος – ΟΛΟΙ οι κλέφτες φυλακή!

Την ώρα που τα ΜΑΤ παίρνουν εντολές να χτυπούν αλύπητα όποιον τολμήσει να αντιδράσει στα μέτρα που επιβάλλει η τρόικα, ο κ. Υπουργός Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη δείχνει την ευαισθησία του μόνο για τους ασιάτες λαθρομετανάστες στη Μανωλάδα. Και μάλιστα για να κάνει “το καλό παιδί” στην σκιώδη κυβέρνηση από την μεταπολίτευση ως σήμερα- που δεν είναι άλλη από την Αριστερά- τονίζει ότι «ουδείς εκ των τραυματιών δεν θα απελαθεί». Κύριε υπουργέ, αυτού του είδους οι συμψηφισμοί είναι και περίεργοι και επικίνδυνοι. Μην μπερδεύεται τον ανθρωπισμό με τους νόμους του κράτους. Άλλο να τους περιθάλψεις και να τους κρατήσεις μέχρι να ολοκληρωθεί και το δικαστικό σκέλος της υπόθεσης και άλλο να τους κάνεις νόμιμους. Γιατί με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται, εκτός ων άλλων και κακό προηγούμενο, εφόσον εφεξής όποιος από τους παρανόμως εισερχόμενους στη χώρα θέλει να παραμείνει θα επικαλείται επίθεση σε βάρος του. Άλλωστε κ. Δένδια, όταν αναλάβατε τα καθήκοντά σας ορκιστήκατε πίστη στους νόμους του κράτους. Δηλαδή να τηρείτε τους νόμους και όχι να τους διαμορφώνεται ανάλογα με το είδος και την ένταση των πιέσεων που δέχεστε από την αντιπολίτευση, ούτε με βάση το πολιτικό κόστος. Στην οποιαδήποτε, πάντως, περίπτωση, καλό είναι να φέρει ο καθένας στη μνήμη του την εικόνα που παρουσίαζε η Ελληνική περιφέρεια και ο αγροτικός τομέας τα χρόνια όταν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες. Ποτέ δεν είχαμε τέτοιου είδους περιστατικά. Τελικά, όπως φαίνεται, και μας αποδεικνύει η καθημερινή μας
εμπειρία, οι μόνοι που πραγματικά θέλουν στην ΕΛΛΑΔΑ τους παράνομους μετανάστες είναι αυτοί που τους εκμεταλλεύονται. Και αυτοί δεν είμαστε εμείς.

Δ.Ε.

«Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες» – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Αγαπώ τα ζώα, μας παρέχουν την αμέριστη αγάπη και τη συντροφιά τους χωρίς να ζητούν ανταλλάγματα, και αυτοί που τα βασανίζουν, δεν είναι άνθρωποι, αλλά τέρατα. Έβλεπα λοιπόν σήμερα το πρωί μια εκπομπή, που μιλούσαν για τα πρόστιμα που θα επιβάλλονται σ’ αυτούς που πιάνουν να κακοποιούν τα συμπαθή φιλαράκια μας και το ποσό έφτανε τα 30000 ευρώ. Αν οι συνθήκες διαβίωσης ήταν ακατάλληλες, το πρόστιμο ήταν 300 ευρώ. Στην παρούσα φάση, θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα: όλοι αυτοί οι  απάνθρωποι, όλα αυτά τα δίποδα τέρατα, που πιάνουν αδέσποτες γάτες και σκύλους, τα γδέρνουν και τα τρώνε, τι τιμωρία τους αρμόζει; Έχω διαβάσει μαρτυρίες πολιτών που έχουν δει δέρματα ζώων σε μπαλκόνια πολυκατοικιών, όπου διαμένουν – τι άλλο –  λαθρομετανάστες. Ακόμη, σε κάποια πολυκατοικία, κάπου στο κέντρο της Αθήνας, εθεάθησαν αλλοδαπά στοιχεία να ασελγούν σε μια κατσίκα.  Οι φιλοζωικές οργανώσεις δεν τα βλέπουν αυτά; Τα άτομα αυτά είναι δημόσιος κίνδυνος. Αλλά βέβαια, αυτό το κράτος λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά.  Θα παρακαλούσα τους Αξιότιμους Βουλευτές μας, να το ψάξουν και να το κάνουν θέμα στη Βουλή των Ελλήνων.

Μετά Τιμης
Ι.Κ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-23-apriliou-2013#.UXZouaLwmCg#ixzz2RHktyLxW

Exit mobile version