Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

xamail__article__article (1)

 

Καλημέρα σε όλους τους εναπομείναντες Έλληνες. Παρακολουθούμε το τελευταίο  χρονικό διάστημα από τα τρισάθλια Μέσα Μαζικής Εκμετάλλευσης που ο Ελληνικός Λαός πληρώνει αδρά, μια προσπάθεια που ακόμη και οφθαλμοφανή γεγονότα, όπως αυτό της Μανωλάδας να μετατρέπονται σε γλοιώδη επίθεση προς το κίνημα της Χρυσής Αυγής. Και για να γίνω συγκεκριμένος :  Είδαμε σε ένα από τα γνωστά πρωινάδικα πέραν των άλλων “Mπουμπουκιών” και αυτό το βουτυρόπαιδο εκπρόσωπο τύπου της ΔΗΜ.ΑΡ. να μονολογεί και να προσπαθεί να μας πείσει ότι οι αλλοδαποί (λαθρομετανάστες) στην Μανωλάδα (άρα και γενικότερα στην Ελλάδα) δουλεύοντας, προσφέρουν ανάπτυξη στον τόπο. Δεν θέλω να απαντήσω πάνω σε αυτό γιατί το θέμα έχει εξαντληθεί από όλες της πλευρές. Θέλω όμως να σας μεταφέρω μια εικόνα άκρως Ελληνική, που δεν υπάρχει πια, και είναι χαραγμένη ανεξίτηλα στης αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων.  Στα χωριά μας μία φορά τουλάχιστον τον χρόνο οι γονείς , οι παππούδες οι συγγενείς μας συγκεντρώνονταν όλοι μαζί για να μεταναστεύσουν σε άλλα μέρη της επικράτειας και να εργαστούν στην συγκομιδή ελιάς ροδακινιών ,φράουλας σταφίδας κ,τλ. Με αυτό τον τρόπο βοηθούσαν σημαντικά στον προϋπολογισμό του σπιτιού αλλά και στην τοπική οικονομία. Πέραν των άλλων υπήρχε και μια σημαντική αλληλομεταφορά πολιτιστικών στοιχείων και δρώμενων από την μία περιοχή στην άλλη. Εμείς σαν παιδιά με ανυπομονησία περιμέναμε τον γυρισμό των δικών μας ανθρώπων και ακούγαμε με δέος της ιστορίες και τα έθιμα των περιοχών που επισκέφθηκαν. Ευχαριστούμε λοιπόν τους Προδότες που κυβέρνησαν αυτόν τον τόπο και κατάφεραν να στερήσουν ακόμα και αυτά τα μεροκάματα από τους γονείς μας . Ευχαριστούμε τους Προδότες που έκαναν τους τσιφλικάδες να πλουτίσουν ακόμη περισσότερο εκμεταλλευόμενοι τους λαθρομετανάστες . Σας ευχαριστούμε , και να ξέρετε τούτο. Την λάσπη σας θα την ρίξετε πολλές φορές , εμείς θα την ξεπλύνουμε μία .Καλή δύναμη!!!!Καλό κουράγιο !!! και συγχαρητήρια για την δουλειά στην Ιστοσελίδα .

Σ.Α.

Ο ήρωας και εθνομάρτυρας Αθανάσιος Διάκος περνά στην αθανασία

Αγαπητοί Συνέλληνες, το σημαντικότερο ζήτημα που αφορά το μέλλον της Πατρίδας μας είναι το δημογραφικό. Κατά την Μεταπολίτευση η καταρράκωση των αξιών και η απουσία ιδανικών είχε ως αποτέλεσμα τη διόγκωση του ατομοκεντρισμού (φιλοτομαρισμού) και την εμφάνιση ενός κακώς εννοούμενου ευδαιμονισμού με συνεπακόλουθο την αποφυγή της τεκνογονίας. Ήλθαν και τα προδοτικά μνημόνια και η κατάσταση  επιδεινώθηκε. Θα ήταν εποικοδομητικό να φανεί από ειδική κοινωνιολογική έρευνα εάν αυτοί που αποφεύγουν την τεκνογονία , εκτός της δεινής οικονομικής συγκυρίας, διαπνέονται από συγκεκριμένα ιδεολογικά χαρακτηριστικά. Πιστεύω πως οι δήθεν ευαίσθητοι κοινωνικά αριστεροί , οι νεόπλουτοι, οι καριερίστες και οι κοσμοπολίτες (βλέπε εθνομηδενιστές) είναι οι πιο φιλοτομαριστές και εγωμανείς “πολίτες” και αυτοί που αδιαφορούν για την εθνική αναγέννηση. Δείτε ποιοι Έλληνες είναι πολύτεκνοι: οι θρήσκοι, οι Εθνικά σκεπτόμενοι, οι Ελληνόψυχοι, οι Έλληνες που αγαπούν την παράδοση και υποτιμητικά τους αποκαλούν συντηρητικούς . Σπανίως οι φιλοχρήματοι σκέπτονται με γνώμονα το δημόσιο και εθνικό συμφέρον και σήμερα η τεκνογονία δεν είναι πια μόνο η φωνή του γενετήσιου ενστίκτου αλλά και η φωνή της φυλετικής και εθνικής συνέχειας. Δεν θα ακούσετε από τις φωνές της αριστεράς νύξεις για εθνική αφύπνιση και φυλετική συνέχεια. Γι αυτούς αυτές οι απόψεις είναι “νεοναζιστικές “, μα όταν τα γεγονότα αφήσουμε να επαληθευθούν τότε ήδη ο εχθρός θα έχει θεριεύσει και θα βρίσκεται εντός των τειχών. Θα το αφήσουμε να συμβεί; Ας ελπίσουμε ότι η Θεία Πρόνοια μαζί με τον αγώνα όλων των Ελληνόψυχων θα επιφέρουν τη Λύτρωση!

Ε.Ρ.

“Καπνός” έγιναν τα λεφτά που θα έδινε ο ΣΥΡΙΖΑ για κοινωνική αλληλεγγύη – ΒΙΝΤΕΟ

 

Κάθε χρόνο γινόμαστε μάρτυρες αιματηρών επιθέσεων μέσα στα   πανεπιστήμια έπειτα απο αντιπαραθέσεις μεταξύ των φοιτητικών παρατάξεων. Καλώς ή κακώς κάθε παράταξη έχει και έναν φορέα, ο οποίος της καλύπτει και κάποια σημαντικά έξοδα για την ύπαρξη της. Καμία παράταξη στα πανεπιστήμια δεν είναι ανεξάρτητη και αυτόνομη, εξαρτάται  απο το κόμμα της άμεσα ή έμμεσα.  Αλήθεια ποια είναι η θέση των πολιτικών αρχηγών για αυτά τα επισόδια; Ο κ.Βενιζέλος τι έχει να πει για την δράση της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ για τα γεγονότα στις 19/4/2013, τα οποία γίνονται  καθ´επανάληψη κάθε χρόνο πριν ή μετά τις φοιτητικές εκλογές ή μήπως το μόνο που ξέρει είναι να κατηγορεί συνεχώς «τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες», που αντί να βιαιοπραγούν ενάντια σε συμφοιτητές, τους προσάπτει κατηγορίες, επειδή συμβάλουν στην εθελοντική αιμοδοσία υπέρ συμπατριωτών τους και μοιράζουν τρόφιμα.

Μάλλον οι κύριοι του ΠΑΣΟΚ επειδή δρουν αυτοί παρακρατικά, νομίζουν οτι και άλλοι δρουν κατά τον ίδιο τρόπο, αλλα εάν ήταν όλα ίδια δεν θα υπήρχε εξέλιξη και ελευθερία λόγου και επιλογής του σωστού και καλύτερου.

Κατά δεύτερον, ποια ειναι η θέση των πρυτάνεων για αυτά τα γεγονότα όχι μόνο στο Ο.Π.Α. αλλα και σε αλλα Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι.;

Γιατί ποτέ δεν διέγραψαν κάποιον από το φοιτητικό σύλλογο και γιατί στην τελική δεν άφησαν ποτέ την αστυνομία να επέμβει για να αποτρέψει όλα αυτα τα παρακρατικά γεγονότα και δράσεις στα εκπαιδευτικά ιδρύματα;  Τέλος χαίρομαι που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν συμμετέχει σε όλο αυτο το πανηγύρι των διεφθαρμένων πολιτικών παρατάξεων και κρατάει σταθερές θέσεις και απόψεις, έχοντας μια υγιής νεολαία με όραμα και ιδανικά για μια καλύτερη Ελλάδα, γιατί όλοι οι άλλοι μας απέδειξαν οτι η χώρα μπορεί να φτάσει και ακόμα πιο κάτω, ενώ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη που μας αναφέρει συνεχώς τα αναξιοποίητα πλεονεκτήματα της χώρας μας.

Μ.Γ.

Απάντηση στον ανεπάγγελτο ηγετίσκο του ΚΚΕ

 

Αγαπητέ Αρχηγέ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΚΥΡΙΕ Νίκο Μιχαλολιάκο, Θερμά συγχαρητήρια για την υπέροχη,συγκλονιστική και πατριωτική σου ομιλία στην κοινοβουλετική ομάδα! Να είσαι πάντα γερός και δυνατός και να μας εμψυχώνεις σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Γ.Π.

Τρία χρόνια καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής – ΒΙΝΤΕΟ

 

Έντρομος ο Προβόπουλος εκλιπαρεί για κάλυψη. Προστασία από τον  υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα απαίτησε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργος Προβόπουλος, έντρομος από την πορεία της δικαστικής έρευνας που διέταξε ο οικονομικός εισαγγελέας κ. Πεπόνης για μια σειρά από εγκληματικές παραλείψεις του.

Μια μέρα μετά την επείγουσα προκαταρτική εξέταση ο κ. Προβόπουλος επισκέφτηκε τον κ. Στουρνάρα για να δείξει ότι διαθέτει ακόμα τη στήριξη της κυβέρνησης .

Βεβαίως η παραμονή του στη θέση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, εξαρτάται από την ταχύτητα της διεκπεραίωσης της δικαστικής έρευνας αφού τα στοιχεία του κ. Πεπόνη είναι φωτιά και καίνε στην κυριολεξία τον κ. Προβόπουλο.

Πάντως τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, έθαψαν την είδηση για τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, δείχνοντας το μέγεθος της διαπλοκής ανάμεσα σε κανάλια και εφημερίδες, με το τραπεζικό σύστημα.

Γ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-24-apriliou-2013#.UXcOsLWePRM#ixzz2RKU96P00

Exit mobile version