Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολικής Αττικής, Βορείων Προαστίων, Κοζάνης

ΑΝΑΤΟΛΑΤΤΙΚΗ

 

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο Ανατολικής  Αττικής  ομιλία του Συναγωνιστή και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής  Θεόδωρου Κουδούνα με θέμα: « Σιωνισμός, ο εχθρός του Ελληνισμού-Ιστορική αναδρομή».

«Είναι τουλάχιστον αστείος ο απλοϊκός ορισμός του Σιωνισμού ως πολιτικό κίνημα» ανέφερε ο Συναγωνιστής και έκανε μια ιστορική αναδρομή αναφέροντας την ιστορική διάσταση της ιδεολογικής, πολιτικής και κοσμοθεωρητικής μάχης μεταξύ Ελληνισμού και Σιωνισμού, που μαίνεται έως και τις μέρες μας. Πραγματοποιήθηκε ανάλυση των κοσμοθεωρητικών καταβολών ενός πανάρχαιου εχθρού του Ελληνικού Έθνους, που μεθοδικά σχεδιάζει και εκτελεί την εξόντωση της φυλής μας.  Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό Εθνικιστικό οχυρό που ορθώνεται απέναντι στην σιωνιστική βρωμερή λαίλαπα που απειλεί την Ελληνική Φυλή!

Στην εκδήλωση παρέστη ο Συναγωνιστής Βουλευτής Μαγνησίας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής  Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος  και απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό, τονίζοντας ότι Κράτος στο οποίο θα υπερισχύει το «εγώ»  του κάθε πολίτη είναι καταδικασμένο να αποτύχει!

Η Συναγωνίστρια Ευγενία Χρήστου παρευρέθηκε στην εκδήλωση ως εκπρόσωπος των Ελλήνων Γιατρών (Γιατροί με Σύνορα). Οι Έλληνες Γιατροί προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, από απλές μικροβιολογικές-εργαστηριακές εξετάσεις μέχρι εξειδικευμένες διαγνώσεις.

Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής
Αγ.Μαρίνας 10 – Πλ. Αγ. Μαρίνας, Αρτέμιδα
Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ. 6947 285718
Τηλ / Fax: 22940 40200

Τ.Ο. Κοζάνης: πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή η ενημερωτική δράση στη Γαλατινή Κοζάνης.‏

Μια ακόμη ενημερωτική δράση πραγματοποίησε η Τ.Ο. Κοζάνης, την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 στη Γαλατινή.  Κλιμάκιο συναγωνιστών μοίρασαν εφημερίδες και άλλο ενημερωτικό υλικό και στη συνέχεια μίλησαν στους κατοίκους της Γαλατινής και των κοντινών κοινοτήτων οι οποίοι κατέκλυσαν τον χώρο της εκδήλωσης.  Ο Γραμματέας της Τ.Ο. Κοζάνης, συναγωνιστής Φαίδων Λορίδας σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, παρουσίασε το κοινοβουλευτικό έργο του κινήματος για τη Δυτική Μακεδονία και τις ενέργειες που αυτό κάνει ώστε να δίνονται λύσεις σε καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών μας.  Άλλα στελέχη της Τ.Ο. μίλησαν για το κοινωνικό έργο της Τοπικής στην Κοζάνη, για την τακτική αιμοδοσία που πραγματοποιείται από συναγωνιστές εθελοντές αιμοδότες και για την Εθνική Παραγωγή η οποία θα στηριχτεί στην αγροτοκτηνοτροφική ανάπτυξη.  Η εκδήλωση έκλεισε με συζήτηση σχετικά με τοπικά προβλήματα της Γαλατινής και του Βοΐου γενικότερα.  Οι συναγωνιστές της Τ.Ο. Κοζάνης κατέγραψαν διάφορα τοπικά ζητήματα και δεσμεύτηκαν να τα αναδείξουν σε κοινοβουλευτικό επίπεδο με τη μορφή επερωτήσεων.  Οι εβδομαδιαίες εξορμήσεις μας σε όλο το νομό της Κοζάνης συνεχίζονται προκειμένου να υπάρχει άμεση ενημέρωση των συμπολιτών μας για το έργο της Χρυσής Αυγής με τη δέσμευση ότι οι δράσεις μας θα συνεχιστούν ακόμα πιο δυναμικά.  ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!!

Τ.Ο. Κοζάνης
Πλατεία Γιολδάση 2
Παρασκευή 19:00-23:00
Τηλ: 6984 342137

Τ.Ο. Βορείων Προαστίων: Ομιλία για τον εξισλαμισμό της Ευρώπης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anatolikhs-attikhs-boreiwn-proastiwn-argolidas-kozan#.UXg8SLWePRM#ixzz2RPhqdAYN

Exit mobile version