Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

xamail__article__article (1)

 

Με την πίστη, τις ικανότητες, την προσπάθειά σας, καταφέρατε να κάνετε το όνειρο πραγματικότητα!!! Μπράβο σε όλα τα παλικάρια  για τον  καθαρό  και  έντιμο αγώνα που δίνουν ενάντια στο  μέτωπο των προδοτών. Οι Έλληνες συμπατριώτες και συναγωνιστές πρέπει να  γνωρίζουν ότι στην επαρχία τα μόνα πράγματα που γνωρίζαμε  για  την  Χ.Α  είναι αυτά  που  μας «τάιζαν» τα τσοντοκάναλα των προδοτών   και φρόντιζαν είτε την αφάνεια είτε την δυσφήμιση μας .Βέβαια και εμείς έχουμε την  μεγάλη ευθύνη που δεν ψάχναμε. Ήρθε η ώρα να διορθώσουμε και να διορθωθούμε. Μπράβο σε όλα τα παιδιά!

Σ.Α.

Η επίσημη θέση της Χρυσής Αυγής για άτομα με αναπηρία και η απάντηση στους λασπολόγους

Θέλω να δώσω τα θερμότατα συγχαρητήριά μου στον Κο Γιώργο Μάστορα αφ’ ενός μεν για τα εξαιρετικά του άρθρα στην ιστοσελίδα μας και αφ’ ετέρου δε, για τις αποστομωτικές και εμπεριστατωμένες απαντήσεις που έδωσε σε δύο δημοσιογράφους επαγγελματίες ψεύτες, συκοφάντες και ανθέλληνες. Συγκλονίστηκα δε με το βίντεο (ύστερα από προτροπή του Κου Παναγιώταρου με τη σχετική πολύ καλή συνέντευξή του) που είχε να κάνει με την επίσκεψη κλιμακίου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με επικεφαλής τον βουλευτή Νικόλαο Μίχο, στην περιοχή των Πλαταιών για τα άλογα και τα βοοειδή. Και ερωτώ: Ποιο καθεστωτικό τομάρι, ποιό πολιτικό κάθαρμα ποιο νεοφιλελεύθερο ρεμάλι έκανε τον κόπο να μεταβεί στην εν λόγω περιοχή για να δει το αίσχος που συντελείται εκεί; Και ποιο τσοντοκάναλο τόλμησε να ασχοληθεί με το ευαίσθητο αυτό θέμα; ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ. Να λοιπόν γιατί είναι επιτακτική ανάγκη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να κυβερνήσει αυτή τη χώρα. Ας είναι ευλογημένη η ώρα.

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΖΗΤΩ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ

Χρ.-Νικ.

Χρυσή Αυγή για γερμανικές αποζημιώσεις: «Θέλουμε Μεταξάδες και όχι Σαμαράδες» – ΒΙΝΤΕΟ

Μπράβο πατριώτες για το έργο που προσφέρετε! Είμαστε πολλά άτομα που σας υποστηρίζουμε έξω από τα ελληνικά σύνορα. Κάνουμε ότι μπορούμε για να ακουστεί το μήνυμα της Χρυσής Αυγής!

Βασίλης -Σουηδία
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Πεδίον δόξης λαμπρόν για την «αντιρατσιστική» υπηρεσία σας κ. Δένδια

Αγαπητοί φίλοι

Διάβασα σε εφημερίδα ότι σε εστιατόριο γνωστού ξενοδοχείου της Αθήνας βρέθηκαν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με τον πρώην βουλευτή Θεόδωρο Πάγκαλο, οι οποίοι συζήτησαν για τις πολιτικές εξελίξεις, αφού πρώτα βεβαίως έφαγαν καλά. Φήμες ότι το μενού τους ήταν ένα… βόδι ολόκληρο, δυσκολεύομαι να τις πιστέψω…

Κυριάκος

Ο Τσίπρας σαμποτάρει την ελληνική απαίτηση γερμανικών αποζημιώσεων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-25-apriliou-2013#.UXhj8bWePRM#ixzz2RQPGxIy9

Exit mobile version