Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Πιερίας

img_3219(fixed)__article

 

Ακόμη μία Παρασκευή  η Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, έκανε την καθιερωμένη  διανομή τροφίμων και θεματική ομιλία.

Δεκάδες οικογένειες απόρων Ελλήνων προσήλθαν στα γραφεία μας, για να προμηθευτούν  τρόφιμα, αφού η μειοδοτική στάση όλων των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων,  τους οδήγησε στην οικονομική ανέχεια. Το κράτος  συνεχίζει να μην ενδιαφέρεται για όλους αυτούς που «πούλησε», αφήνοντάς τους στη μοίρα τους. Ευτυχώς όμως, υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,  που παραμένει  σταθερή στις Ιδέες της και τις υποσχέσεις της.

Ξεκινώντας με την προγραμματισμένη ομιλία, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου,  ο  Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης, τόνισε πως  πρωτεύον μέλημα στο δικό μας Εθνικό Κράτος, είναι το δίκιο των πολλών και η ευημερία της κοινωνίας. Το κράτος μας θα έχει τα θεμέλιά του στον Ελληνισμό και θα επικρατεί μία πραγματική λαϊκή δικαιοσύνη, όπου οι ένοχοι θα τιμωρούνται. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μιλά για λαϊκές μάζες, όπως το Κ.Κ.Ε., αλλά για έναν αμιγή Εθνικό κορμό και κοινωνία.

Τον λόγο μετά, πήρε ο βουλευτής Σερρών, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης για να ξεκαθαρίσει, πως δε μας φοβίζουν όλες αυτές οι απειλές και επανέλαβε τη φράση που είπε ο Αρχηγός μας, στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής μας ομάδας, «Ανοίγουν τις πύλες της κολάσεως, εάν θέσουν εκτός νόμου τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Τόνισε , πως τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, έχουν αναλάβει μονοπωλιακά τη λασπολογία του Κινήματός μας,  χρησιμοποιώντας αναίσχυντα ψέματα. Όλα αυτά συμβαίνουν, γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μόνο πολιτικό κόμμα, μετά τις εκλογές, που έχει διπλασιάσει τα ποσοστά του, ενώ όλα τα υπόλοιπα  βρίσκονται υπό διάλυση.

Η εκδήλωση έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και με την ανανέωση του όρκου μας για συνεχή και ασυμβίβαστο Αγώνα, εναντίον όλων!

Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00-22:00
τηλ. 2310-521842 & 6970138893

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Κατερίνης

Όπως κάθε Κυριακή, πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά τις αίθουσες της Τ.Ο. Κατερίνης, όπου ο γραμματέας της Τ.Ο., Συναγωνιστής Γεώργιος Παπαδημητρίου, μίλησε για θέματα επικαιρότητας, ενώ ο Συναγωνιστής Αργύρης Κ. παρουσίασε το θέμα που αφορά τον «άγνωστο» Ήρωα του 1940, Λοχία Ίτσιο Δημήτριο. Ακολούθησε διάλογος για το θέμα της ομιλίας καθώς και για τρέχοντα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα.

Σημειώνεται ότι η Τ.Ο. Κατερίνης, πιστή στο πνεύμα αλληλεγγύης που διακατέχει κάθε Χρυσαυγίτη, διαθέτει στα γραφεία της επί της οδού Δραγούμη 1 και Ειρήνης ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου οι συμπολίτες μας μπορούν να συγκεντρώνουν είδη ρουχισμού καθώς και τρόφιμα μακράς διαρκείας, προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες του Νομού. Καλούνται όλοι οι Έλληνες να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή, ώστε να αντιμετωπιστούν τα άμεσα προβλήματα επιβίωσης πολλών συμπολιτών μας.

Τ.Ο. Κατερίνης
Δραγούμη 1 και Ειρήνης, 2ος ορ.
Κυριακή 19.00-22.00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6970-881184

Τ.Ο. Πάτρας: Eξόρμηση στην Αχαϊκή ύπαιθρο

Όπως κάθε Κυριακή, η Τ.Ο. Πάτρας, πραγματοποίησε την καθιερωμένη, εξόρμηση του στην Αχαϊκή ύπαιθρο, με σκοπό την ενδυνάμωση του ομαδικού πνεύματος άμιλλας και την εδραίωση της συντροφικότητας μεταξύ των μελών του, μην ξεχνώντας ταυτόχρονα, μια από τις βασικότερες αρχές για την Ελληνική νεολαία: “νους υγιής εν σώματι υγιεί”, που σημαίνει ότι ένας νους υγιής πρέπει να κατοικεί και σε ένα σώμα εξίσου υγιές.

Τ.Ο. Πάτρας
Οδός Γερμανού 128(Άνω πόλη)
Δευτέρα 19:00-21:00
Τηλ. 6986180102

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhnwn-boreiwn-proastiwn-anatolikhs-attikhs-li#.UXlRQ7WePRM#ixzz2RUZqahDm

Exit mobile version