Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα απόδραση αλλοδαπών αυτή τη φορά από το λιμεναρχείο Πάτρας

13797__article

 

Την ίδια ώρα που ο Δένδιας δοκιμάζει φράουλες στη Μανωλάδα οι αλλοδαποί κρατούμενοι κάνουν «πάρτυ» στις φυλακές και τα κρατητήρια της χώρας.

Δύο αλλοδαποί, ηλικίας 24 και 20 ετών, που διέμεναν παράνομα στη χώρα μας απέδρασαν από τα κρατητήρια του Λιμεναρχείου Πάτρας. Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια πεζής περιπολίας που έκαναν λιμενικοί της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Πάτρας στο βόρειο (παλιό) λιμάνι όπου βρίσκονται τα κρατητήρια διαπίστωσαν πως η μεταλλική εξωτερική πόρτα είχε παραβιασθεί. Όπως εξακριβώθηκε είχαν αποδράσει οι δύο λαθρομετανάστες οι οποίοι επρόκειτο να παραδοθούν στο Τμήμα Αλλοδαπών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας ενώ συνεχίζονται οι έρευνες προς εντοπισμό και σύλληψη των αλλοδαπών.

Ο υπουργός Προ-Πο Δένδιας και ο υπουργός Δικαιοσύνης Ρουπακιώτης είναι για ακόμη μια φορά έκθετοι μετά και την τέταρτη απόδραση αλλοδαπών κρατουμένων μέσα σε λίγες μέρες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-apodrash-allodapwn-auth-th-fora-apo-to-limenarcheio-patras#.UXmWRLWePRM#ixzz2RVhkBNaj

Exit mobile version