Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εμπόριο οργάνων από τους ισλαμιστές σφαγείς που στηρίζει ο Αβραμόπουλος

antartes-syria__article

 

Τις ίδιες πρακτικές με εκείνες τις οποίες χρησιμοποίησαν στο Κόσσοβο, ακολουθούν και στη Συρία οι ισλαμιστές εγκληματίες οι οποίοι μάχονται κατά του καθεστώτος του Μπασάρ Αλ Άσαντ, με τη χρηματοδότηση και υλικοτεχνική υποστήριξη των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σύμφωνα με τον λιβανέζικο τηλεοπτικό σταθμό Al Mayadin, οι αντάρτες της συριακής αντιπολίτευσης επιδίδονται στην εμπορία οργάνων!

Συγκεκριμένα, ο σταθμός του Λιβάνου μετέδωσε πως ισλαμιστές αντάρτες και μισθοφόροι μεταφέρουν τραυματισμένους Σύριους στα σύνορα με την Τουρκία, απ’ όπου παραλαμβάνονται και οδηγούνται σε χειρουργεία. Το φαινόμενο σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν μάρτυρες που ζουν στη βόρεια Συρία, στα σύνορα με την Τουρκία, έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Στο κύκλωμα το οποίο στηρίζεται από τους αντάρτες και τους μισθοφόρους της αντιπολίτευσης στον Άσαντ, εμπλέκονται Αμερικανοί και Γάλλοι, καθώς και Τούρκοι πολίτες και αξιωματούχοι.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως το εμπόριο οργάνων χρηματοδοτείται από ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα, τα οποία έχουν στις λίστες μεταμοσχεύσεων πλούσιους πολίτες από Ευρώπη και ΗΠΑ. Οι εγχειρήσεις γίνονται στη βόρεια Συρία, κοντά στα τουρκοσυριακά σύνορα και τα εξαχθέντα όργανα, μεταφέρονται στην Τουρκία και από κει στους ενδιαφερόμενους αγοραστές. Αυτές οι πληροφορίες έρχονται να επιβεβαιώσουν και παλαιότερες αναφορές πολιτών πως οι ισλαμιστές μισθοφόροι που πολεμούν στο πλευρό των ανταρτών, λαμβάνουν μεγάλα χρηματικά ποσά προκειμένου να μεταφέρουν πτώματα αλλά και τραυματίες εκτός των συριακών συνόρων.

Τα ανατριχιαστικά αυτά στοιχεία καταδεικνύουν το μέγεθος του εγκλήματος, το οποίο συντελείται στη Συρία, στο όνομα της «δημοκρατίας», με την ενθάρρυνση των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπλέον, η απόλυτη σιωπή από τις τάχα ανθρωπιστικές διεθνείς οργανώσεις και τις Μ.Κ.Ο. για τα φρικτά εγκλήματα πολέμου των ισλαμιστών τρομοκρατών του συριακού λαού, υποδηλώνει και τα κέντρα τα οποία τις ελέγχουν και τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούν. Σε αυτό το πλαίσιο φαίνεται πως κινείται και ο υπουργός Εξωτερικών της τρικομματικής κυβέρνησης Σαμαρά, Δ. Αβραμόπουλος, ο οποίος έσπευσε να εκφράσει δημόσια την υποστήριξη της ελληνικής κυβέρνησης προς τη συριακή αντιπολίτευση και κατ’ επέκταση στους τρομοκράτες αντάρτες και μισθοφόρους.

Επιπλέον, η πρόσφατη απαγωγή των δύο χριστιανών επισκόπων στα σύνορα της Συρίας με την Τουρκία και η αγωνία για την τύχη τους, την ίδια στιγμή κατά την οποία έγινε γνωστή η άγρια δολοφονία του οδηγού ενός εξ’ αυτών από τους ισλαμιστές σφαγείς, αφήνει έκθετο το ελληνικό υπουργείο των Εξωτερικών και συγκεκριμένα τον πολιτικό του προϊστάμενο, ο οποίος καθώς φαίνεται ενδιαφέρεται και εργάζεται για την προσωπική του προβολή και πολιτική ανέλιξη, παρά για τη διασφάλιση των εθνικών μας συμφερόντων και την προστασία των ελληνορθόδοξων πολιτών της Συρίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/emporio-organwn-apo-tous-islamistes-sfageis-pou-sthrizei-o-abramopoulos#.UXpE6bWePRM#ixzz2RYjSCElM

Exit mobile version