Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πάτρα: Αλλοδαποί κυνήγησαν για να βιάσουν φοιτήτρια της Ιατρικής

βιασεκοριτσι

 

Τον εφιάλτη τον οποίο έζησε, περιέγραψε σε τοπική εφημερίδα της Πάτρας, νεαρή Ελληνίδα φοιτήτρια, την οποία αποπειράθηκαν να βιάσουν προστατευόμενοι του ανθελληνικού Καθεστώτος, λαθρομετανάστες.

Η νεαρή φοιτήτρια της Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, οδεύοντας προς τη σχολή της το πρωί της Παρασκευής της 19ης Απριλίου, θέλησε να «κόψει δρόμο» για να φτάσει συντομότερα, από μονοπάτι το οποίο ξεκινά από πολυκατάστημα της περιοχής. Όπως δηλώνει, το ίδιο πράττουν και πολλοί ακόμη φοιτητές, προκειμένου να προσεγγίσουν ταχύτερα το πανεπιστημιακό ίδρυμα. Δυστυχώς για εκείνη, κανείς άλλος δεν ακολούθησε την ίδια διαδρομή. Η νεαρή κοπέλα περπατώντας, αντιλαμβάνεται δύο αλλοδαπούς – ασιατικής, όπως είπε, καταγωγής- να την ακολουθούν, επιταχύνοντας μάλιστα το βήμα τους. Η φοιτήτρια αναγνώρισε αμέσως την απειλή, περιγράφοντας χαρακτηριστικά:«Δεν χρειάστηκε να περάσουν, παρά μόνο μερικά δευτερόλεπτα για να βεβαιωθώ ότι έχουν κακό σκοπό. Έκανα να τρέξω και τότε και οι δύο, άρχισαν επίσης να τρέχουν στο κατόπι μου και να με απειλούν! Άρχισα απεγνωσμένα να καλώ σε βοήθεια, αλλά δεν υπήρχε κανένας κοντά μου να προστρέξει. Τότε ξεκίνησα να τρέχω ακόμα περισσότερο, σα να ήμουν πρωταθλήτρια στίβου»!

Η ίδια η κοπέλα, θεωρεί πως εκείνο το οποίο την έσωσε, είναι η ενασχόλησή της με τον αθλητισμό. Ανίκανοι να την προλάβουν, οι επίδοξοι βιαστές(και ποιός ξέρει τι άλλο επιπλέον…) εγκατέλειψαν την καταδίωξή της ελάχιστα λεπτά αργότερα. Στην προσπάθεια να ξεφύγει από τους υπανθρώπους εγκληματίες, η κοπέλα τραυματίστηκε ελαφρά. «Έπεσα πάνω σ’ ένα σίδερο και σχίστηκα. Όταν έφθασα στη Σχολή μου, με δάκρυα στα μάτια ενημέρωσα για την περιπέτεια που έζησα τους συμφοιτητές και την Καθηγήτριά μου, η οποία είναι και ακτινολόγος στο Νοσοκομείο. Πήγαμε μαζί στα εξωτερικά ιατρεία και έκανα αντιτετανικό ορό. Ευχαριστώ το Θεό που γλίτωσα…», ανέφερε στην εφημερίδα. Χάρη στο ένστικτο της επιβίωσης και την καχυποψία της, η νεαρή Ελληνίδα γλίτωσε ευτυχώς καταστάσεις οι οποίες θα μπορούσαν κάλλιστα να οδηγήσουν μέχρι και στη δολοφονία της. Πλήθος Ελληνίδων έχουν πέσει θύματα βιασμού και δολοφονίας τα τελευταία έτη, όμως αυτά τα εγκλήματα παραμένουν αποσιωπημένα από τα καθεστωτικά μέσα μαζικής εξαπάτησης, τα οποία κατηγορούν ασύστολα το Λαό μας για ρατσιστική και ξενοφοβική προδιάθεση, η οποία καθώς υποστηρίζουν, ενισχύει τη Χρυσή Αυγή.

Η πραγματικότητα όμως τους διαψεύδει οικτρά, απογυμνώνοντας την προπαγάνδα αυτών των κρατικοδίαιτων επιστημόνων του ψεύδους και της συκοφαντίας. Σε κάθε περίπτωση, η τύχη και η προσωπική της θέληση, συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε η συγκεκριμένη νεαρή να αποφύγει τα χειρότερα. Χειρότερα τα οποία δεν απέφυγε η μικρή Μυρτώ στην Πάρο και εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες Ελληνίδες, οι οποίες βιώνουν καθημερινά τις ρατσιστικές επιθέσεις των ισλαμιστών ανθρωποειδών, οι οποίοι ενθαρρύνονται από την κυβέρνηση, τα κόμματα και τις οργανώσεις της Αριστεράς και φυσικά από τον μαρξιστικό δημοσιογραφικό βόθρο. Άλλωστε και οι συγκεκριμένοι επίδοξοι βιαστές της φοιτήτριας, ενδέχεται να έχουν τύχει παροχής ασύλου από το Καθεστώς της σαπίλας, πολιτικό άσυλο το οποίο ο υπουργός Προστασίας του λαθρομετανάστη, Δένδιας, μοιράζει σα να είναι καραμέλες. Κι ενώ ο υπουργός βάλλει κατά του δήθεν ρατσισμού των Ελλήνων, οι ασιάτες εγκληματίες, μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες άλλους, συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι αναζητώντας νέα θύματά τους…

Μη τρέφετε ουδεμία αυταπάτη, ουδεμία ψευδαίσθηση πως το Καθεστώς δύναται να δώσει λύση. Η λύση είναι μία μονάχα:

Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apopeira-biasmou-foithtrias-apo-asiates-lathroeisboleis#.UXrDT7WePRM#ixzz2RauvHvhD

Exit mobile version