Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 27 Απριλίου 2013

xamail__article__article (1)

 

Συναγωνιστές καλημέρα.

Με έκπληξη μου είδα στα ΜΜΕ φωτο του Υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ (Κου) Δένδια να επισκέπτεται τους τραυματίες του επεισοδίου της Μανωλάδας στο Νοσοκομείο. Αλήθεια, ο υπερευαίσθητος Υπουργός επισκέφθηκε την Μυρτώ, όπου το περασμένο καλοκαίρι βίασε και κτύπησε  βάναυσα ο Πακιστανός στην Πάρο ; Να περιμένω απάντηση΄;
NTΡΟΠΗ ΤΟΥ….

Δίπλα σας,μέχρι τη Χρυσή Αυγή της Πατρίδας!

Γ.Κ.

Για την εθελοντική αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής

Αγαπητοί,

Θα είμαι άκρως λακωνικός ως προς το ζήτημα που θέλω να θέσω: μουσουλμάνοι – πανελλήνιες – σχολές! Θεωρώ πως πρέπει το θέμα αυτό να επιστρέψει στη Βουλή, σχετικά με τις αδικίες που διαπράττονται όσον αφορά τα μόρια που λαμβάνουν μουσουλμάνοι μαθητές για την είσοδό τους τόσο σε ΑΕΙ όσο και ΤΕΙ, τη στιγμή που οι Έλληνες Ορθόδοξοι ή λαμβάνουν ελάχιστα μόρια της τάξης των 100 και των 300 ή δεν λαμβάνουν καμία βοήθεια. Για να κερδίσει κάποιος Έλληνας μαθητής κάποια μόρια πρέπει να έχει χάσει τον πατέρα του, να ανήκει σε πολύτεκνη οικογένεια κ.ο.κ. Ωστόσο οι μουσουλμάνοι μαθητές μόνο και μόνο επειδή είναι μουσουλμάνοι μπορούν να δέχονται “εκπτώσεις” χιλιάδων μορίων. Θα ήθελα να μεριμνήσετε σχετικά με το θέμα, ώστε να πάψει αυτή η αδικία να υφίσταται για άλλη μια χρονιά!

Ευχαριστώ.

Λ.Ν.

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το παγκόσμιο χρέος ως παράγων ελέγχου των Εθνών από τις τράπεζες

Θερμά συγχαρητήρια στον Ιωάννη Λαγό στο Πειραιά και την παρέμβαση του στο ΣΚΑΙ.. Είναι απίστευτος ο ‘ανθρωπισμός’ των αριστερών γιατρών του Κρατικού Νικαίας που δεν ήθελαν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να μοιράσει τρόφιμα και φάρμακα σε άστεγους Έλληνες. Μάλιστα και στις ειδήσεις το ΣΚΑΙ έκανε το μαύρο-άσπρο.

Κ.Λ.

Εμπόριο οργάνων από τους ισλαμιστές σφαγείς που στηρίζει ο Αβραμόπουλος

Το περασμένο Σάββατο, εκτός από τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Μεσσήνη Μεσσηνίας (στα οποία και παραβρέθηκα), έγινε στο δημαρχείο της πόλης ομιλία της γνωστής πρυτάνεως του Πανεπιστημίου της Σορβόννης και βυζαντινολόγου, Ελένης Γλύκατζη – Αρβελέρ. Η ομιλία της κοσμοπολίτισσας αυτής κυρίας, εξελίχθηκε σε ανιστόρητη… αντιρατσιστική προπαγάνδα:

«Με κάλεσαν να μιλήσω για την Αρχαία Ελλάδα και τη σύγχρονη κρίση. Η Ελλάδα είναι πνεύμα και όχι αίμα. Το να είσαι καλός Έλληνας, δε σημαίνει υποχρεωτικά πως πρέπει να είσαι και βιολογικά Έλληνας».

Ακούγοντάς τα αυτά έρχεται στο μυαλό μου η ρήση του Μπίσμαρκ: «Καθηγητές τρεις κι εχάθη η πατρίς»!

Με τις καλύτερες ευχές μου για την ευόδωση των εθνικών σας σκοπών

Μαρία

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-27-apriliou-2013#.UXsGjLWePRM#ixzz2Rc5D4q4O

Exit mobile version