Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Άνω Λιοσίων – Αχαρνών Καματερού, Δράμας, Καβάλας

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 το απόγευμα, στα κυριολεκτικά κατάμεστα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας, η προγραμματισμένη ομιλία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, συναγωνιστή Νίκου Χρυσομάλλη, με θέμα τις “πολιτικές εξελίξεις”, παρουσία πολλών φίλων, υποστηρικτών, αλλά και των Γραμματέων των υπολοίπων Τοπικών Οργανώσεων της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Γραμματέας της Τ. Ο. Καβάλας, συναγωνιστής Δημήτριος Βογιατζής, ο οποίος στην σύντομη εισήγησή του αναφέρθηκε στην προγραμματισμένη αιμοδοσία της Τοπικής μας, ενώ στην συνέχεια καλωσόρισε τους επικεφαλής των λοιπών Τοπικών Οργανώσεων και παρουσίασε τον κύριο ομιλητή της εκδήλωσης.

Αμέσως μετά, τον λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Χρυσομάλλης που ξεκίνησε την εισήγησή του, λέγοντας ότι στην Χρυσή Αυγή δεν παίζουν ρόλο ούτε τα πρόσωπα ούτε οι τίτλοι, μιας και όλοι μας καλούμαστε να υπηρετήσουμε τον Σκοπό του Κινήματος, πέρα και μακριά από προσωπικές επιδιώξεις και φιλοδοξίες. Σήμερα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, μπορεί να είμαι εγώ σε αυτή την θέση κι αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος συναγωνιστής, επισημαίνοντας ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα Κίνημα που προέρχεται από τον ελληνικό λαό, σκοπός της είναι η εξυπηρέτηση του ελληνικού λαού και κρίνεται από τον ελληνικό λαό. Το Κίνημά μας, δεν πρόκειται να απολογηθεί σε κανέναν γόνο οποιουδήποτε πολιτικού τζακιού, ούτε σε κανέναν ευρωπαίο επίτροπο που νομίζει ότι από την θέση του μπορεί να καθορίζει τα του Κινήματός μας.

Αναφέρθηκε στις εξαγγελίες του πρωθυπουργεύοντος Αντ. Σαμαρά για την ανάπτυξη και μείωση της ανεργίας, την στιγμή που η χώρα μας βιώνει σε όλα τα επίπεδα μια καθολικών διαστάσεων διάλυση, με την κοινωνία να φτωχοποιείται και να εξαθλιώνεται διαρκώς, με τους Έλληνες να μην μπορούν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην.

Εν συνεχεία, ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στο κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής που σχετίζεται με τα προβλήματα που αφορούν την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και επεσήμανε για μία ακόμη φορά τον σημαντικό ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματός μας, έτσι ώστε να ενημερώνουν τους αρμόδιους συναγωνιστές των Τοπικών Οργανώσεων για οποιοδήποτε πρόβλημα εντοπίζουν, με σκοπό να φτάνει και να συζητάται στην Βουλή των Ελλήνων. Πέρα από τα γνωστά θέματα για τα οποία όλοι γνωρίζουν ότι αποτελούν την ατζέντα της Χρυσής Αυγής, στόχος και σκοπός μας είναι να κλιμακώσουμε τον Αγώνα μας σ’ όλη την επικράτεια. Χαρακτηριστικά ανέφερε ο συναγωνιστής Χρυσομάλλης τις πολύ πρόσφατες ερωτήσεις που κατέθεσε το Κίνημά μας στην Βουλή των Ελλήνων, που αφορούν σε μείζονα θέματα της περιφέρειάς μας, όπως η διακίνηση μαύρου χρήματος από το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, η μη επιδότηση 32 κτηνοτρόφων της Καβάλας, τα αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή Αμβροσία του Νομού Ροδόπης και ο εμπαιγμός των αγροτών, η μη λειτουργία του Δημόσιου Κέντρου Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (ΚΤΕΟ) Δράμας και άλλα.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από τον συναγωνιστή Χρυσομάλλη, στην πολεμική που ασκεί το σύστημα της διαφθοράς και της ρεμούλας στην Χρυσή Αυγή, με τον απίστευτο πόλεμο λάσπης από την μία και την τεχνική της αποσιώπησης του κοινοβουλευτικού της έργου από την άλλη. Βέβαια, όλα αυτά τα κωμικοτραγικά, η τήρηση δύο μέτρων και δύο σταθμών, όπως και τα τερατώδη ψεύδη που διαδίδουν για την Χρυσή Αυγή, είναι ενδεικτικά του πανικού του συστήματος, το οποίο χρησιμοποιεί κάθε διαθέσιμο μέσο, προκειμένου να πετύχει την ανάσχεση της επιρροής του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών στην ελληνική κοινωνία. Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην τελευταία δημοσκόπηση που αφορά την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, όπου για μία ακόμη φορά τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής παρουσιάζονται επιμελώς ψαλιδισμένα.

Τέλος, δόθηκε η δυνατότητα στους παρευρισκομένους να θέσουν ερωτήσεις και ακολούθησε πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για περισσότερο από μία ώρα. Η συνάντηση έκλεισε με τους παρευρισκομένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Μετά το πέρας της ομιλίας πραγματοποιήθηκε συνδιάσκεψη της περιφέρειας, κατά την οποία οι Γραμματείς των Τοπικών Οργανώσεων συνομίλησαν με τον συναγωνιστή Χρυσομάλλη, αναφορικά με τα τρέχοντα τοπικά ζητήματα, την ανάδειξή τους και την προώθησή τους στην Βουλή των Ελλήνων. Επίσης, αναλύθηκαν οργανωτικά και διοικητικά ζητήματα και δόθηκαν κτευθυντήριες γραμμές, ενώ καθορίστηκαν και οι λεπτομέρειες αναφορικά με τις επικείμενες δράσεις σε περιφερειακό επίπεδο.

Τ.Ο. Καβάλας
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τετάρτη και Σάββατο: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

Τ. Ο. Δράμας: ομιλία για τις πολιτικές εξελίξεις

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anw-liosiwn-acharnwn-kamaterou-dramas-kabalas#.UXw0c7WePRM#ixzz2RhPIfMDE

 

Exit mobile version