Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 28 Απριλίου 2013

xamail__article__article (1)

 

“Με λένε Κωνσταντίνα, είμαι δεκατριών ετών και μαθήτρια στην Α’ Γυμνασίου. Ανήκω στη γενιά των παιδιών που γεννήθηκαν “χρωστώντας” χρήματα στο κράτος. Όλοι τελικά κοιτάνε το συμφέρον και την τσέπη τους και όχι το καλό του Έθνους μας, εκτός από την Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή δεν ενδιαφέρεται για τα χρήματα, ούτε για την δημοσιότητα, ενδιαφέρεται μόνο για το καλό της Πατρίδας μας, δίπλα στον Έλληνα σε ότι αυτός χρειαστεί, προσπαθώντας να κρατήσει ζωντανές τις αρχές και τις θυσίες των προγόνων μας. Θαυμάζω πραγματικά όλο αυτό που κάνει η Χρυσή Αυγή. Ότι και να ακούγεται γι’ αυτούς εκείνοι δεν το βάζουν κάτω, τους λένε φασίστες, νεοναζί, ρατσιστές… αλλά αν ρατσιστής και νεοναζί σημαίνει η αγάπη για την Πατρίδα μας τότε ΝΑΙ είναι… και είμαι και εγώ… Ελπίζω η Χρυσή Αυγή να παραμείνει έτσι όπως ακριβώς είναι, γεμάτη με ανθρώπους που αγωνίζονται και προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο να φτιάξουν ένα μέλλον για αυτή την χώρα. Αν μπορούσα να τους πω κάτι, αυτό θα ήταν: ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΟΤΕ!”

Κ.Ζ.

Ο Γ.Α.Π., το Μνημόνιο και οι Διεθνείς Κερδοσκόποι

Καλησπέρα στη Χρυσή Αυγή, την ελπίδα του Ελληνισμού. Είμαι ένας μακρινός σας υποστηρικτής. Μπορεί να μην είμαι μέλος σας αλλά σας ακούω και σας διαβάζω καθημερινά και χαίρομαι που ανεβαίνετε! Νοιάζομαι και φροντίζω να μαθαίνω για τα προβλήματα στην χώρα μας, για την κατάσταση εκεί και θεωρώ πως είστε οι μόνοι που μπορείτε να βοηθήσετε να διατηρηθεί ο ελληνισμός.

Χ.Ι.

“Κομμουνιστικές προδοσίες”: Ένα βιβλίο-φωτιά, με την εφημερίδα Χρυσή Αυγή της Τρίτης!

Μια απάντηση στον Χρ. Καραγιαννίδη, του ΣΥΡΙΖΑ που είπε: «Να αφήσουμε κατά μέρους τα εθνικά φαντασιακά, τους εθνικούς μας εχθρούς, γιατί σε αυτόν τον κόσμο δεν υπάρχουν σύνορα. Δεν υπάρχουν εθνικά σύνορα. Υπάρχουν ταξικά σύνορα». Ταξικές δικτατορίες υπάρχουν αριστεροθολωμένε..Για να καταργήσεις τα εθνικά σύνορα δεν αρκεί η Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ…..Πρέπει να σταθείς απέναντί μας.. Τ ακούς “φραπεδόμαγκα” του Κολωνακίου; Ταξικοί αγώνες και καταργήσεις συνόρων μέσα από το clima της lexus που εγώ πληρώνω ξέρεις πως λέγονται; ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!!

Μ.Τ.

Πανελλήνια αιμοδοσία Χρυσής Αυγής: Εκατοντάδες φιάλες αίμα για Έλληνες συμπολίτες μας – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έχετε δει την αφίσα από την νέα διαφήμιση του τουρκικού υπουργείου …τουρισμού, για διακοπές στην Τουρκία;;;; Αν όχι ,δείτε τις στάσεις λεωφορείων της ΕΘΕΛ ,και συγκεκριμένα στην περιοχή των Κάτω Πατησίων. Στο τετράγωνο που περικλείεται από Στρατηγού Καλλάρη- Βικέλα -Νιρβάνα-Αχαρνών. Πιθανόν να έχουν αναπτυχθεί και σε άλλε περιοχές της Αθήνας. Εμείς τι κάνουμε;;;; Πού ειναι το ….Κράτος μας;;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑI ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ  MΑΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ;;;; Aυτή είναι η Ελλάδα μας!… Δυστυχώς….

Α.Τ.

Γιορτές Εξόδου Ι.Π. Μεσολογγίου – Κατάθεση στεφάνων Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Διαβάζοντας το “Μητρώο Υπηρεσιών και Φορέων της Ελληνικής Διοίκησης” παρατήρησα ότι υπάγονται στο υπουργείο παιδείας τα εξής ΝΠΔΔ : “Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Συντονισμού και Γνωματεύσεως”, “Οργανισμός Περιλθάψεως και Αποκαταστάσεως Ισραηλιτών Ελλάδος” και 8 Ισραηλιτικές Κοινότητες. Επίσης υπάρχει η “Διοικούσα Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών” που δεν λειτουργεί αλλά είναι θεσμοθετημένη. Αυτά τα νομικά πρόσωπα θα καταργηθούν; Φυσικά η ερώτηση είναι ρητορική. Όταν όμως καταργούν για παράδειγμα τον ΙΓΜΕ ή όταν κλείνουν σχολεία και αστυνομικά τμήματα τα παραπάνω νομικά πρόσωπα αποτελούν πρόκληση. Επίσης γιατί υπάρχουν τόσοι δικηγορικοί  σύλλογοι ως ΝΠΔΔ; Είναι η μόνη επαγγελματική ομάδα που έχει τόσους γιατί άραγε; Επίσης για ψάξτε και για το “Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών Ακαδημίας Αθηνών” ποιό έργο παράγει , διότι γνωρίζω ότι εκεί είναι αποσπασμένοι ή μισθοδοτούνται ένα σωρό “τσάτσοι”.

Φιλικά

Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-28-apriliou-2013#.UXxTELWePRM#ixzz2RhqimMO9

Exit mobile version