Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

xamail__article__article (1)

 

Καλησπέρα! Είμαι ένας από τους 725 επιτυχόντες της προκήρυξης της πυροσβεστικής.Την παρασκευή βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατέθεσε ερώτηση για εμάς για δεύτερη φορά. Θα ήθελα να σας  ευχαριστήσω πάρα πολύ, γιατί και τις δυο φορές που σας αναφέρθηκε το πρόβλημα μας η αντίδραση σας ήταν άμεση. Η αδικία και η ταλαιπωρία εις βάρος μας συνεχίζεται εδώ και  ενάμιση χρόνο.

Μ.Φ.

Νικόλαος Μιχαλολιάκος: “Μας πήγατε δεκαετίες πίσω! Ναι στην δραχμή, για να πάψει η υποταγή!” ΒΙΝΤΕΟ

Θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο τι γράφουν στη Βικιπαίδεια για τη Χρυσή Αυγή (εννοείται ότι θα δείτε απίστευτες και αμέτρητες ανοησίες). Όμως αν δείτε το ιστορικό των αλλαγών που έχουν γίνει επάνω στο κείμενο για τη Χρυσή Αυγή θα παρατηρήσετε ότι πολύς κόσμος έχει γράψει, και ότι μέχρι τώρα γράφουν (βέβαια κυρίως τα αρνητικά γράφονται που μεταδίδουν τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης). Αν δείτε όμως και τις συζητήσεις που γίνονται μεταξύ των συντακτών θα παρατηρήσετε τις αντιρρήσεις που έχουν μερικοί με το ότι δεν είναι αντικειμενικό να κάνουμε παραπομπές σε όλα τα μέσα τα οποία εννοείται πως δεν θέλουν τη Χρυσή Αυγή. Παράδειγμα: ενώ γίνεται εκτενή αναφορά στη δική του Ηλία Κασιδιάρη, με παραπομπές, κανείς δεν έχει κάνει τον κόπο να αναφέρει ότι αθωώθηκε. (κι ας ενημερώνεται το κείμενο για τη Χρυσή Αυγή συνέχεια… τα θετικά για κάποιο λόγο ξεχνάνε να τα καταχωρήσουν)

Γ.Τ.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: “Πάνω από 20% η Χρυσή Αυγή στις Ευρωεκλογές” – Διαλύουμε το Σύστημα της προδοσίας!

Ας μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας. Η Χρυσή Αυγή έχει ξεπεράσει αυτή τη στιγμή το 15%. Είναι ένα συμπαγές εθνικό-λαϊκό κίνημα με ιδεολογία και συνείδηση, που περνάει μέσα από φωτιά και ατσάλι και στο διάβα του εξαφανίζει όλα τα ανεμομαζέματα και διαβολοσκορπίσματα και ενσωματώνει όλους τους γνήσιους Έλληνες πατριώτες. Υπάρχουν όμως κάτι συνονθυλεύματα τύπου Καμμένου τα οποία πρόλαβαν να διασπαστούν πριν ακόμα δημιουργηθούν, κάτι ”νέα” κόμματα, κάτι απίθανες ”εθνικές” επιτροπές και σύνδεσμοι, όπου έχουν καταφύγει κάτι μπάζα του Καρατζαφέρη και έχουν συγκολληθεί, λέει, σε κόμματα, καμώνονται τους εθνικιστές και διακηρύττουν ότι θα λάβουν μέρος στις επερχόμενες εκλογές ΟΠΟΤΕ και αν γίνουν αυτές!!!

Ρε τι μας λέτε; Αλήθεια; Ακόμα και ο Πατριδοχριστέμπορας Καρατζαφέρης προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει ζωντανό το θλιβερό απόκομμα του ΛΑΟΣ.

Αυτοί λοιπόν οι λίθοι και πλίνθοι και ξύλα και κέραμοι ατάκτως ερριμμένοι, έχουν σχηματίσει ένα σωρό από μπάζα με σκοπό να δημιουργήσουν ”ανάχωμα” προς τη Χρυσή Αυγή. Όμως όλοι αυτοί έχουν λόγο ύπαρξης; Τι προσδοκούν άραγε; Είπαμε ας μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας. Ναι λοιπόν ας μη γελιόμαστε, ενώ ακόμα και οι ίδιοι και οι σφουγγοκωλάριοι τους το ξέρουν πως δεν έχουν καμία τύχη και αύριο τους περιμένει ο πολιτικός  σκουπιδοτενεκές, προσπαθούν με κάθε τρόπο να σταθούν στα πόδια τους περιμένοντας τη μεγάλη στιγμή: Όταν, όπως νομίζουν, το σύστημα θα καταφέρει να βγάλει έξω από το πολιτικό σκηνικό τη Χρυσή Αυγή, είτε αποκλείοντάς την από τις εκλογές, είτε θέτοντάς την εκτός νόμου, είτε με οποιονδήποτε άλλο πρόσφορο τρόπο σκαρφιστεί. Προσμένουν λοιπόν, αν συμβεί κάτι τέτοιο, να ορμήσουν σαν τα όρνεα να κατασπαράξουν τις ψήφους των εθνικιστών, (γιατί ΜΟΝΟ οι ψήφοι τους ενδιαφέρουν, τίποτε άλλο), και να σκυλέψουν το εθνικό-λαϊκό κίνημα. Έτσι νομίζουν.Όμως έχουν γνώση οι φύλακες. Ας μην αυταπατώνται. Είναι πολύ αργά πλέον για να συμβεί κάτι τέτοιο. Η πλημμυρίδα του εθνικισμού θα πνίξει σε λίγο και αυτούς και τους πάτρωνες τους. Όσο για τη χολή, τον εμετό, τη λάσπη και τα σάλια που εκτοξεύουν εναντίον της Χρυσής Αυγής, έχω να τους δώσω μία συμβουλή: Μη φτύνετε κόντρα στον άνεμο.

Ζήτω η ΝΙΚΗ!

Π.Σ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-29-apriliou-2013#.UX2rtLWePRM#ixzz2Rnoy8QdM

Exit mobile version