Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βορείων Προαστίων, Σπάρτης, Λιβαδειάς, Νέας Μηχανιώνας

misvp__article

 

Άλλη μία ομιλία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο Βορείων Προαστίων, από τον Συναγωνιστή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Μισιάκα.

Ο Συναγωνιστής ξεκίνησε κάνοντας σύντομη αναφορά στον τραγελαφικό πολιτικό βίο της περιόδου 1964 – 1967, που οδήγησε στην 21η Απριλίου του 1967. Αναφέρθηκε στους μύθους γύρω από εκείνη την περίοδο και ανέλυσε τα τεκταινόμενα ως έχουν και όχι όπως θα ήθελαν να έχουν οι ταγοί του καθεστώτος. Κατόπιν, αναφέρθηκε στο Κυπριακό. Η κυπριακή καταστροφή ήταν καταλυτική για την πτώση του καθεστώτος. Η επιστροφή του Καραμανλή από τη Γαλλία, επέσπευσε τον Αττίλα 2 και οδήγησε στο ξεπούλημα της Νήσου από τους ψευτοπολιτικάντηδες.

Η εκδήλωση έληξε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Τ.Ο. Βορείων Προαστίων
Λ. Ηρακλείου 426, Ν. Ηράκλειο
Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 – 21:00
210-2810610

Πλούσια ενημερωτική εβδομάδα για την Τ.Ο. Σπάρτης

Πλούσια ήταν η εβδομάδα που πέρασε για την Τ.Ο. Σπάρτης καθώς προέβη σε τρεις ενημερωτικές δράσεις με διανομή εφημερίδων και εντύπων του κινήματος, καθώς και σε ενημερώσεις νέων συναγωνιστών οι οποίοι θέλουν να συνεισφέρουν με τον αγώνα τους στη σκληρή μάχη που δίνουμε ενάντια στους ανθέλληνες. Συγκεκριμένα την Κυριακή 14 Απριλίου η Τ.Ο. επισκέφθηκε τα χωριά Συκιά, Αγγελώνα, Βελιές, Τάλαντα, Αγ.Δημήτριο, Δαιμονιά, Ελίκα, Παντάνασσα και Λιρά και συνομίλησε με κατοίκους των περιοχών οι οποίοι όλο θέρμη μας υποδέχθηκαν και άκουσαν τις προτάσεις μας.

Την Παρασκευή 19 Απριλίου η δράση μας έλαβε χώρα στα χωριά Μολάοι, Ελιά και Ασωπό όπου και εκεί λάβαμε την ίδια θετικότατη ανταπόκριση. Τέλος την Κυριακή 21 Απριλίου επισκεφθήκαμε τα χωριά Μεταμόρφωση, Ρειχιά, Γέρακα και Αγ. Ιωάννη Μονεμβασίας όπου και εκεί οι εφημερίδες μας άμεσα εξαντλήθηκαν και ανανεώσαμε το ραντεβού μας με τους κατοίκους για περαιτέρω ενημέρωση σε νέα μας επίσκεψη.

Τ.Ο. Σπάρτης
Διοσκούρων 57 (2ος όροφος)
Τετάρτη-Σάββατο: 18.00-20.00
Τηλ.: 6970365496

Πυρήνας Λειβαδιάς: Ενημερωτική δράση

Στα πλαίσια των πολιτικών δράσεων του Πυρήνα Χρυσής Αυγής Λιβαδειάς, κλιμάκιο συναγωνιστών επισκέφτηκε τις περιοχές Δαύλεια, Άγιο Βλάση και Χαιρώνεια και έκανε διανομή ενημερωτικού, έντυπου υλικού. Οι Χρυσαυγίτισσες και οι Χρυσαυγίτες που μετείχαν στη δράση έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους κατοίκους, οι οποίοι δήλωσαν την ολόθερμη συμπαράστασή τους στον Εθνικό Λαϊκό Αγώνα του Κινήματος.  Έλληνες πολίτες, νέοι καθώς και σεβάσμιοι γηραιότεροι, έσπευσαν να ενθαρρύνουν και να χαιρετήσουν τους συναγωνιστές.  Μας επεσήμαναν ότι το πρόβλημα της εγκατάλειψης των αγροτών και η ανεργία, έχουν σημαδέψει τις περιοχές της επαρχίας της Λιβαδειάς, όπως άλλωστε και ολόκληρη την ελληνική περιφέρεια. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, επισημάνθηκε στους κατοίκους η επιτακτική ανάγκη του Εθνικιστικού Αγώνα, προκειμένου οι Έλληνες να ξαναπάρουν τις τύχες της Πατρίδας στα χέρια τους.

Διανεμήθηκαν εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας του Κινήματος και έντυπου υλικού με τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.  Μιλώντας με τον κόσμο, οι συναγωνιστές τους καλούσαν να πυκνώσουν τις Φάλαγγες της Χρυσής Αυγής, ώστε να έρθει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η πτώση αυτού του μεταπολιτευτικού εκτρώματος και η οικοδόμηση του Νέου, Εθνικού-Λαϊκού Κράτους. Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε και όπως όλα δείχνουν, παρά τη λυσσαλέα πολεμική του καθεστώτος των διεφθαρμένων, το μέλλον μας ανήκει!

Ομιλία για το Εθνικό Κράτος, στις 20/04, στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης

Την 20η Απριλίου, πραγματοποιήθηκε ομιλία στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης με θέμα το «Εθνικό κράτος».  Ο ομιλητής ανέπτυξε την ιδεολογία και τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εξηγώντας πως αυτά αποτελούν τους θεμέλιους λίθους πάνω στους οποίους θα χτιστεί το Εθνικό Κράτος το οποίο οραματίζεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για όλους τους Έλληνες.  Επεσήμανε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί και στέκεται απέναντι στην κοινωνία, δίνοντας λύσεις στα καυτά προβλήματα με τα οποία βρίσκεται αντιμέτωπη.  Το «εγώ» δίνει τη θέση του στο «εμείς» και το ευρύτερα συνολικό «καλό» υπερτερεί του ατομικού και εγωιστικού «θέλω». Η ισονομία και η αποκατάσταση του περί δικαίου αισθήματος είναι το παν σε μια πολιτεία που επιθυμεί να αποκαταστήσει το κύρος της αλλά και την εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς της. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αγωνίζεται για μια Ελλάδα η οποία θα ανήκει σε όλους τους Έλληνες, δίνοντας τους πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00-22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-boreiwn-proastiwn-sparths-libadeias-neas-mhchaniwnas#.UX6G8bWePRM#ixzz2Rrbw5HRD

Exit mobile version