Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 30 Απριλίου 2013

xamail__article__article (1)

 

Ένα στοιχείο συναγωνιστές για να δείτε πόσο απατεώνες είναι οι πολιτικάντηδες της ψοφοδεξιάς. Είδαμε όλοι τις εικόνες με την βόλτα του Σαμαρά και του Βενιζέλου στο Ζευγολατιό, όπου προπαγανδίστηκε η «ανάπτυξη» και το άνοιγμα έργων και όλες αυτές οι βλακείες που έτσι και αλλιώς δεν αφορούν τον Ελληνικό Λαό, αφού τα λεφτά θα πάνε απευθείας στα λαμόγια που έτσι και αλλιώς θα πάρουν κατά κύριο λόγο αλλοδαπούς χωρίς χαρτιά, ως εργάτες. Όμως αυτό που δεν έδειξαν τα πλάνα ήταν ότι ούτε για αυτό δεν είναι ικανοί, αλλά η όλη ιστορία είχε μια ομοιότητα με την βόλτα Σαμαρά στο κέντρο για διαφήμιση του «ξένιου Δία». Όπως τότε ο Σαμαράς έκανε βόλτα στο κέντρο και φρόντισαν να μην υπάρχουν αλλοδαποί στην πορεία του, έτσι και τώρα. Έφεραν μερικές άδειες μπετονιέρες για να φαίνονται και αφότου τελείωσε η βόλτα, οι μπετονιέρες πήγαν στην θέση τους, πολλά χιλιόμετρα μακριά από τα υποτιθέμενα έργα. Αυτά από έναν κάτοικο της περιοχής, για να μην νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο.

Σ.Θ.

Οι αριστεροί λυμαίνονται τον χώρο της Υγείας

Διάβασα σχετικά με το συνέδριο του κόμματος του Καμμένου κι όλοι έγραφαν ότι παρέστησαν 1.700 σύνεδροι. Πάτησα στην αναζήτηση του ίντερνετ «ΣΕΦ – αίθουσα Μελίνα Μερκούρη» και διάβασα ότι η συγκεκριμένη αίθουσα που έγινε το συνέδριο είναι χωρητικότητας 985 ατόμων. Να υποθέσω πως ο πρόεδρος Πάνος τα είχε… τσούξει και τους έβλεπε διπλούς; Μεσημεριάτικα; Α, πα, πα, πα…

Ντίνα από Χαλκίδα

Κόμμα Καμμένου: Όπου φτώχεια, γκρίνια (αλλά και ξύλο)

Πολύ καλά έκανε το ΚΚΕ κι έστειλε τους υπαλλήλους του να εμποδίσουν την εθελοντική αιμοδοσία των μελών της Χρυσής Αυγής. Βρέθηκα στο Νοσοκομείο της Λάρισας την ώρα που ούρλιαζαν και άκουσα που τους έβριζε όλος ο κόσμος! Έτσι, να εκτίθενται!

Μάριος Π.

Δυναμική δράση της Περιφέρειας Πειραιά κατά των ληστρικών τραπεζών – Φωτορεπορτάζ

Είδα Συναγωνιστές την ιστορία με την κλωτσοπατινάδα στο συνέδριο του Καμμένου – Βαμμένου. Φανταστείτε πόσο κοντά στην διάλυση είναι ένα ακόμα ανάχωμα εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, που μαζευτήκαν 50 νοματαίοι και πάλι ξύλο έπαιξαν για την καρέκλα. Όμως ήθελα να σταθώ σε ένα άλλο σημείο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, λοιπόν, θύμα ήταν μια αρχικαρεκλάρχης του Καμμένου, η οποία ήταν γυναίκα, και θύτης ένας άντρας που λεγόμενου «οργανωτικού». Σοβαρό καθήκον το να οργανώσεις μια τέτοια αποτυχία, αλλά τέλος πάντων. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Κανείς δεν ασχολήθηκε με το ζήτημα από τα κανάλια. Ουδείς το ανέφερε ως καταδικαστέο. Ουδείς έφριξε στο άκουσμα του. Ουδείς κάλεσε την Ελένη…  Γιατί; Προφανώς γιατί το κόμμα Καμμένου είναι ένα με το σύστημα και οποιαδήποτε είδηση το πλήττει οφείλει να κρυφτεί. Αντιθέτως για την Χρυσή Αυγή που είναι αντισυστημική και τους πειράζει ακόμα και την φαντασία τους στύβουν προκειμένου να βρουν πρωτότυπα ψεύδη για να πουν.

Λ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-30-apriliou-2013#.UX74UrWePRM#ixzz2RtZzEx9w

Exit mobile version